- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете ми
Нов съм и може да има такава темичка но искам да ви помоля за съвет. Значи имам приятелка с която ходим вече близо 4 месеца и отначало всичко беше хубаво , но наполседък много се караме ,защото не се виждаме всеки ден както беше лятото. И въпроса ми е дали училището ни отдръпна, защото тя е сутрин на даскало а аз слетобяд или може би и трябва свобода да е с нейните приятели. Моля ви кажете ми какво да направя,защото когато не сме заедно аз само я обвинявам и само се караме![]()
![]()
![]()
Цялата робата е че тя няма чувства към теб а мисля че и ти нямаш!Ако ти искаш да я видиш звънни и по тела и си направете уговорка но не чакай тя да ти звъни щотовсяко момиче чака гаджето и да се обади а наа колко сте години щото май сте към 16-17
![]()
S ToZi aDiDaS,NqMa dA Vi pUsNa v nAs!!!
Може би вече не се обичате така, както предино пък има и такива периоди в една връзка, когато хората си омръзват, заведи я някъде събота или неделя.
![]()
Добре де,но не мога да разбера какъж е проблема като сте в различни смени...виждайте се поне през ден за по едно кафе и за да споделите как е минал деня ви.А пък през почивните дни отделете повече време за разходка или среща с общи прятели.Не мисля,че е трудно,ако имате желание. Успех!![]()
Рискувам да те имам и те искам разбери го,
не искам да те губя, това запомни го,
имам хиляди причини да остана с теб,
да се върнем назад, за да отидем напред.
za sajlenie ne vsi4ko v jivota e cvetia i roziniama dvoika koiato da ne se e karala za ne6to,no zavisi za kakvo.Triabva da sednete i da si pogovorite,da razberete pri4inata za tova,za6toto postoianite kavgi moje da ubiat vsi4ko mejdu vas.
здравейте
Защо веднага говорите на човека,че момичето не го обича???Той не е споменал....,че тя не иска да се виждат и някакви такива.Просто графика им е доста различен.Не смятам..,че има някакъв проблем.Просто ще свикнете с новия график...поговорете за това какво да направите за да имате повече срещи и кога е най-удобно.Решете проблема....не е чак толкова страшен![]()
![]()
Това,че сте възпрепятсвани да прекарвате повече време заедно,не означава,че вече не се обичате.Просто така са се стекли обстоятелствата.Не се тревожи,гледайте си учението и се виждайте през уикендите или през някой неучебен ден да речем.Стига да има взаимно желание,винаги може да се измисли нещо.Късмет.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Според мен има ли желание нищо не може да ви спре...![]()
А за какво се карате най-често? Мисля, че проблемът ви не е в графиците, ами в това, че малко сте си омръзнали за 4 месеца и напрежението на всеки от вас, избива върху другия. Пак ще питам - за какво се карате? Това е важен въпрос, от който идва и отговорът как да се оправят нещата. Помисли над това.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ти какво имаш предвид 16/7 годишните "батко" ... май пак някой се изказа неподготвенПървоначално написано от T3En_PrObL3m
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Поговорете двамата и го решете, така сам да го мислиш - не става.
GD radvam se kato pro4etoh 4e 6te se razbrali![]()
![]()
![]()
здравейте
Радвам се за вас и считам темата за приключена.Първоначално написано от GD
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!