- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Грозната Бети
vreme e da slojim i tema za tova film4e.kakvo 6te kajete haresva li vi?nqkade po televiziqta gledah 4e e imal 10nominaciq no ne pomnq za kakvo.artistite sa strahotni osobeno nazi vilhemina(nz dali taka e to4no)mnogo hubava jena.abe gotinko e,davaite meniq za nego i da obsajdame
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Аз съм гледала само един епизод,но ми хареса.Мисля пак да го гледам.Някой ще каже ли в кои дни го дават и от колко часа ?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ох,този филм уж много се канех да го гледам но или го изтървам или забравям за негоно щом се казва "грозната Бети" ще е интересен мисля!
![]()
vseki delni4en den ot 21h po ntv
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Абе това е някаква нова версия на "Грозната Бети".
Аз съм го гледала по ЕК преди доооооста време, с други актьори, но като гледам сюжета е същия..![]()
напомня ми за едно време ... когато гледах сапунени сериали .. не знам защо (:
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
Те и преди го давахаИначе интересно е филмчето..харесва ми
![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
оле тва е много яко......даже познавам момиче което е копие на тая бети и се казва бета сащо![]()
![]()
WHAT I AM IS MY OWN BUSINESS.
Това трябва да се гледа,но кат няам тв в стаята ще трябва да мрункам на наще да местят стария.![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
moje6 li da ni dade6 neina snim4ica?Първоначално написано от gal4ety
a za aktiorite kakvo mislite?
![]()
Ууу мн як филм!!! Много ме кефи!! Бети м/у др е сладур или поне аз тъй си мисля.Лелеее Дейниъл е мн як .. редактора
![]()
![]()
ебаси якия филм......тая дето играе Вилхелмина играеше в танцувай с мен и от тогава я харесвам...а тоя Даниъл....мога да го изпапкам![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
i az mn haresvam vilhelmina,mn krasiva jena.deinil e sladur no ne moga da kaja 4e go obujavam.beti ima hubava koja i si li4i 4e e mn zagrozena.a nqkoi 6te mi kaje li kakvoc po to4no se slu4va natam?
![]()
А те откога го дават това сериалче?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
21h vseki delnik po ntvПървоначално написано от lonely in my live
![]()
spored men s predi6nite aktiori si be6e po hubavo (prosto li4no mnenie)![]()
Зарибено е, иначе тфа майка ми го следи![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Да това е американската версия. Тук от доста одавна го дават, сега дават втория сезон и е доста популярен сериал.Първоначално написано от eXtRaoRdinaRy
I am the substance and the one who has no substance.
гледала съм няколко серии само, но ми се видя хубав![]()
Because when I’m with you My heart stops
And when I’m not near
It’s Bleeding on the floor
Someone get a mop!!!
ae hora naistina li beti i deinial 6te se syberat nakraq 6toto na men ne mi se struva taka vsmisyl v predi6niq serial beti otdavna be6e hlytnala po 6efa si pa tuk ohh nz trea si go izteglq![]()
![]()
![]()
![]()
i az tova se pitamПървоначално написано от LoViN`You
![]()
i az tova se pitamПървоначално написано от LoViN`You
![]()
Филмчето е много хубаво...на мен лично повече ми харесва американската версия отколкото другата...![]()