- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Грозната Бети
а може ли да попитам само от къв зор го гледате тоя сериал, и без тва знаете, че тоя урод накрая ще се превърне в няква мацка..?
последните няколко епизода ще са ви достатъчни сигурно за да я видите след промяната...![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
dobre,a nqkoi da znae dali i v tazi versiq beti i deinial 6te se vlubqt?
p.s (otgovor na po gorniq post)gledame go za6toto e interesna razvrazkata-kak edin playboy moje da obikne s du6ata si,a ne s o4ite!!!i geroinqta poprincip ne e hubava,prosto e sladka,taka 4e nqma da stane macka!!!
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
mmm mne gotinnn toz daniel beeee![]()
![]()
.. az si mislq 4e naj nakraq 6te se zalubqt dvamata
mislq 4e ima edin serial po TV7- Vlubena v Berlin deto e pak za edn grozna ma az ne go gledam...vse pak e nemski
![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Другия филм "Грозната Бети", който даваха по ДКТЕ преди си е класиката, тоя не става.. пълен боклук е и е клонинг на другия.. подобен сюжет е.. почти същия.. но е супер гаден, поне н мен въобще не ми харесва.. по-ок си свалете класическия сериал н грозната Бети![]()
Пълен боклук, както казаха по-горе![]()
Класическата "Грозна Бети" по Евроком си е най-добрата.
Ехх, само като се сетя за Екомода, Марио Калдерон, Николас Мора, Патрисия Фернандес и т.н.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ооо.. И аз съм го гледала преди по ЕК. Много яко сериялче.Първоначално написано от eXtRaoRdinaRy
![]()
много сте зле ве как може да гледате тез простотии![]()
mda film4eto e gotino poqvqvat se hora kato salma hayek,lucy lio puskat i pesni na justin timberlake mai 6te izleze 4e e po gotin i ot latino americanskiq variant
А! Именно! Всяка вечер в 8:20 ли почваше.. аз бях пред телевизора да гледам "Грозната Бети".. ама именно по Евроком.. а тоя буламач по нова ли е къде го дават.. е голяма простотияПървоначално написано от Борат
На мен пък мн мн повече ми харесва американската версияПървоначално написано от SpAcE_LaDy
.По Евроком беше "класически" сапунен сериал,а сегашният е по-забавен,героите са по-интересни и като цяло е супер филмче.Дейниъл е много як,а брат му(сестра му
) също ми изглежда колоритна личност :P .
Листенца алени от мъртва роза
кървят върху снега студен под теб –
ръката твоя къса ги със злоба,
по маската се стича капка лед…
веднъж го хванах и го изгледах.
свежарско е
много ми харесвамразя сапунени истории, така че определено ми харесва повече от оригинала(него не го издържах до края)
доколкото знам бети и дейниъл ще се влюбят(чакам с нетърпение)гледала съм почти всички серии, много е зарибен, едни познати като стане 9 се прибират именно заради него(то май и аз така)
![]()
Ооо това е маса яко филмче![]()
![]()
![]()
Гледам го редовно, но днес казаха, че утре е последната серия от сезона.
Така че, трябва да почакаме още да се разхубави Бети.
А Дениъл е егати якия пич :P :P Направо![]()
![]()
И аз го гледам,кефи ме. :P
От къде да си сваля втория сезон(ако може линк) МОЛЯ ВИ!![]()