Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
Цитирай Първоначално написано от lukrecia
Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
Цитирай Първоначално написано от lukrecia
Цитирай Първоначално написано от nema zna4enie
каква е разликата между к***а и кучка?
Пак ли започвате с тия теми????Ами значи курвата е момиче,което в повечето случаи има трудно детство.....или пък другата крайно глезена презадоволена пикла.Не търси нищо сериозно......не намира лошо във секса за една вечер.МАНИЕРИТЕ и са като на Мерлилин Монро....докато пее ''`ЧРД г-н Президент'' Много често устните и са като на майска роза...и пуши като превзета примадона. Често оргиите са и познати и какво....още да кажа досещате се този тип девойки>

Кучката е кучка не само в секса......Едно момиче може да е кучка без изобщо да практикува секс за една вечер.Тя дори много често може да дава надежда,да флиртува....и накрая да реже.Кучката е кучка......и с момчетата и с момичетата.Кучка си ако пречукаш най-добрата си приятелка по долен начин,ако зарежеш приятеля си подмолно.....докато си си хванала друг по междодугото и си застъпила двете връзки.Кучка си ,защото просто имаш такава визия...секси,предивикателн а.....гласа ти говори за това,че си опасна с мъжете.Те трябва да се плашат от нея...тя е фаталната жена.Но в никакъв случай к***а...не ,че в определени случаи не могат понятията да се застъпят,но в повечето случаи според мен си имат различна фабула.
Твърдиш че Мерилин Монро е К***а ?
хм......но комент

Чети малко история и биографията и.......
О, повярвай чела съм ги и мисля че е смешно да я наричаш така.....
Първо КОЯ СИ ТИ? Познавала ли си я , познаваш ли нейни близки....
Твърде е долно да леппваш такива етикети

Първо ще смятам ,който за каквото си искам.Демократична страна сме...така,че има свобода на словото.Изразявам мнение....разбрах,че ти не го споделяш.Хубаво няма проблем,но не започвай със това коя съм и що съм,защото няма да се разберем.Писала съм по темата....ти като мислиш друго напиши си го и готово,а не започвай някакви спорове.