- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ за едно момиче...
Значи, преди около 7 месеца това момиче постоянно се въртеше около мене гушкаше ме и т.н. Аз й предложих да станем гаджета, но тя очудващо отказа. Бях останал с такова впечатление (а и приятелите ми), че само да й предложа и ще приеме. Но , уви... Сега забелязвам , че от лятото пак се върти наоколо. В един клас сме. Иска да седим заедно, разказва ми с кой се е целувала, кой харесва и т.н. Чудя се дали отново ме харесва или? Има ли смисъл да й предлагам пак?
Мерис предварително!
Има момичета, които изпитват потребност да са близки с повече от едно момче, но не като гаджета, а като приятели.
За съжаление това не е специално отношение към тебе.
Предполагам, че ако се огледаш ще остановиш, че е мила с всички наоколо и все гледа да не изпада в спорове, все да всява мир ит.н.
Това са белезите според мене.
За да и предлагаш да ставате гаджета рабирам че още сте малкино явно вече не те харесва!
![]()
тая работа ми е ясна...момичето те чувства само като приятел...помисли и може би и ти ще го разбереш след като дори и ти разказва с кой се била целувала кой харесвала....
![]()
Напълно съм съгласна!И аз си мисля,че просто иска да сте приятели,пък и щом ти обеснява кого харесва...мислиш ли,че ще те сваля и ще иска да бъде с теб,пък ще ти говори,кой и е в акъла!Не се връзват нещатаПървоначално написано от thefreak
Според мен изчакай,не бързаш за никъде,виж как ще продължава да се държи и ако почне да ти налита наитина,тогава се пробвай
![]()
Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак
Ами според мен не те харесва. Просто те има като приятел. Ако те харесваше нямаше да ти разказва кой целува,кой харесва.... за мен изпитва чисто приятелски чувства.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ами понякога при момичетата става така че и ние незнаем какво искаме, което не е добре но.... Поне според мен с нея е така, може би и тя самата не е мн наясно
Да ти кажа....не мога да съм убедена.Единия вариант е да те има само за приятел....,но другия вариант е,че иска да те дразни и кара да ревнуваш с разказите си за целувки с други.Аз съм го правила за да видя как ще реагира момчето,което ми харесва.Опитай..не губиш нищо,но не е зле да поопипаш почвата още малко и тогава да действаш![]()
аз бих я натирил
да ходи да се ебaва с друг
![]()
++++++Първоначално написано от Seizure of Power
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Не,не се връзвай отново на "намеците й".Само си играе с теб,не го ли разбираш.И не позволявай - да те прегръща и не знам си кво още,когато тя поиска.Недей да бъдеш играчка в нейните ръце.
ама..какво е това 'предлагане' .. нз ся..ако сте 4-ти клас окей .. отива6 целува6 я .. ако се дръпне и бий6 6ута..ако не .. вси4ко 6те е наредуспех ..
relaxtake it easy ;}{}
ама..какво е това 'предлагане' .. нз ся..ако сте 4-ти клас окей .. отива6 целува6 я .. ако се дръпне и бий6 6ута..ако не .. вси4ко 6те е наредуспех ..
relaxtake it easy ;}{}
Няма смисъл да й предлагаш отново, останете си само приятели.![]()
щом сте от един клас по-добре недей това е съвет
Хакай и го в остата това решава сичко...![]()