- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- високи токчета
Абе аз това и преди малко го видях.. Ама нещо не го разбирам...
А.. Май го схванах... Значи... 4 все едно отговаря на 37 така ли? ОМГ...
ей така се радвам, че ви хареса. Днес съм много настроена за такива женски глупости и ви пожелавам успех с баловете (Къдли, май диър) и на малка сладуранка, която не знам дали има бал, но по принцип в пазаруването.
![]()
Да се похвалите, ако се сдобиете с нещо от там.
И бири някой път :P
Saatana vittu perkele hate crew!
Ох.. Мерси, мерси.. На малка_сладуранка бала и беше 2006та, обаче... И беше с едни чернички на ниско токче, че искаше да и е удобно цяла нощ.![]()
ПП. Продължавам да не схващам това с номерацията.. Айде отивам да го разучавам.![]()
Сладуранке, не гледай за U.K., а USA.
Буут, интересно ми е как става заявката.. все пак това са щатите.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Ейй... това вече не мога да ти кажа![]()
Кредитни карти може би, еба ли му майката о.О
Saatana vittu perkele hate crew!
_Cuddly_ и ти си златна.. Най-накрая зацепих.надявам се... И за тебе биричка..
![]()
Хах, ще се пие много ясно!![]()
Да де, ама не се изразих и аз правилно да се таковам в ушите. Доставката сякаш е сложна (това ми е мисълта). И въобще ще се навият ли да доставят нещата тук и дали няма да одерат няколко кожи за тая доставка.
Уф.. тъпо.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Уф и аз се чудех как става номера с доставката.. Няма да им дам колкото за поръчката за доставка.. Да забравят!![]()
Ще я убия тази мойта сладуранка!Вика "пиши коментар задалжително чи ща убия"Не нося токчета момче съм!
Подкрепям те!!!Нося маратонки и кецове...Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
London Tipton
ъЪ...Нещо не ми се връзва...тука пише европейско-39(мда тфа нося),ЮК-6...(всъщност нося 6 и 1/2)...и ЮСА-8,5(е тук вече мн се разминава..номера ми е 7,5)обаче има жестоки работи та ще продължавам да го разглеждам
5/6 см Max, повече не мога да си позволя ...
[b][i]Je t'aime au-del
Аз токчета не нося.. не мога да се задържа на тях, пък и едва ли ще ми е много удобно.![]()
You are broken, I can fix you...
за мен 7-8 см. са нормални токчета, особено ако са възможно най-тънки![]()
то това изобщо токчета ли му казвашПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Всекидневно нося 9-10см токчета. Имам и към 13 няколко чифта, както и едни забележителни червени чепици с 15см тънък ток (които си умирам да нося, но не смея, когато съм без придружител, който да ме държи да не тупна на земята)
Да, токчета са моето момиче. Удобна, ежедневна, красива и елегантна обувка.Първоначално написано от anito.sl
Няма да тръгна на лекции например с 10см. Да не съм луда.
![]()
Еми имам едни ботуши на 9,5 см (не, че ги нося де. Те ги дадох на кака мипонякога ще си ги обувам, де
), ама тока е по-дебеличък, защото ако е тънък имам странното чувство, че ще се изтърся, пък и не ми трябват високи обувки. Достатъчно висока съм за възрастта си според мен(което не значи, че не искам високи обувки
) Ми само това са ми видоките. Другите са ниски съвсем
![]()
Последния път когато се похендрих на токчета беше в 6 клас, бяха 3-4 см токчета тънки и имахме някакво изпълнение, в момента когато се качвах на сцената щях да падна и да си счупя краката (не се смейте) бях смешна картинка та от тога се отказах от токчетата...
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
12
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
12 и много си обичАМ, САНДАЛКИТЕ СА СТРАХОТНИ.![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."