.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Кой е бил най-незабравимия секс,за вас?

Koi e nai nezabravimiq vi sex? s kogo be6e kak se slu4i?

Редактирано от:ЦвЕтИт0-Заглавието на темата трябва да бъде напидано на кирилица.

Всеки път е незабравим

всеки секс за раздяла е най-незабравим за мен
    be a good boy!!!

Много са и не мога да ги изброя. Като например, този на св. Валентин, на плажа, когато ми предожи да се омъжим.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

posledniq no predpo4itam da ne navlizam v podrobnosti

Еми аз като всеки мъж се старя да задоволя приятелката с мен ! И се старая,да я видя изпотена задъхана и едва изказваща името ми! Но 3-4 път с момичето което харесвах от 2 години !Беше незабравимо тя имаше опит аз не чак толкова,но се изкъртихме! Беше си буквално Ч****Е !Как само потрошихме един от краката на спалнята й!

Pyrviqt pyt beshe nai nezabravim ... inache slu4aqt koito nqma da zabravq e kogato poluchih mnojestveniq si orgazym beshe prosto yoyyy nqmam dumi

nqma da zabravq kak vednyj edni priqteli spqha na sysednoto leglo a nie go pravihme beshe mnogo stranno no i hubavo

Град
    Село.София
    ами първия път си беше най-незабравим
    h1
    asl?
    wanna Fuck ?
    E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...

Re: Кой е бил най-незабравимия секс,за вас?

Цитирай Първоначално написано от danakis
    Koi e nai nezabravimiq vi sex? s kogo be6e kak se slu4i?

Редактирано от:ЦвЕтИт0-Заглавието на темата трябва да бъде напидано на кирилица.
    Оня ден като надупих една абитуриентка в 102 след Красно Село
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

102 не беше ли помощно!

sus sega6niq mi priqtel se sly4i,predi okolo 3 meseca bqhme na more i go napravihme 2 -puti vuv vodata be6e mn qko....
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Цитирай Първоначално написано от Начетен
    102 не беше ли помощно!
    Ти така като ме гледаш - закъде съм?
    Удри, Пешо, сиренье без леп!

Град
    *in a pink dream*
    az si pomnq vsekipy sys sega6niq - kakto pyrviq taka i psoeldniq . ii vseki pyt se raztapqm ot udovolstive ... posledniq pyt kaot se vidqhme ... mmm ima6e ednin pyt kogato no si ostava medju nas
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Всеки път със сегашния ми приятел е незабравим
    Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]

Amiii kogato bqh na more s bivshiq mi priqtel predi 2 meseca ..beshe strahotno
    Nikoga ne kazvai sbogom,ako vse o6te iska6 da opita6.Nikoga ne se predavai,ako vse o6te moje6 da uspee6.Nikoga ne kazvai na nqkoi,4e ne go obi4a6 pove4e,ako nemoje6 da go zabravi6!!! :*

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не зная....има такива, които си спомням и са прекрасни. Първият път в кола беше страхотен, имала съм няколко пъти, при които съм се разревавала от кеф........10-те оргяазмаса незабравими, а и вчера беше мноооооого готино. Последните месеци няма акт, който да не е бил невероятен. И все пак най-силен отпечатък е оставил първият път в кола. Беше ми голяма фантазия и беше страхотно.

S moito Beb4e Vseki pyt e nezabravim
    Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj

Хъм, в нас докъто всички спяха :> тихичко и приятно (о:
    Страхотна гледка

posledniq pyt be6e mn mn qko 6toto svyr6ih za pryv pyt...stra6no be6e na tymno pod 4er6afite...oh leleiii...

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Всеки секс със приятеля ми е назабравим
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Az syshto si mislq,che vseki pyt s nego e strahoten i nezabravim Naistina e imalo i sluchai,kogato mi e spiral dyha,no tqh si gi pazqqqq
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Ludnicata
    Със сегашното гадже абсолютно всеки път е незабравим и по-добър от предишния. Но най-най- от всички бяха 2та пъти докато бяхме на море. Тогава сестрата и най-добрата приятелка на гаджето ми бяха в стаята и спяха, а ние просто се обърнахме към стената и го направихме. Другият път сестрата си четеше списание, а ние се бяхме завили с едно олекотено юрганче (уж ни беше студено, а умирахме от жега...) и... мдааамммм... беше адски яку, а самата мисъл, че някой може да ни види допринасяше много за удоволствието.

попринцип секи път помня...но най незабравим си остава първия ми път.не беше хубаво,но няма да го забравя,както всяко момиче...и също помня последния път с бив6ия ми.беше ни за последен път...аз си заминавах за моя град,супер мн се обичахме...и като знаеш,че е запоследно...беше уникално.беше толко нейно и да си призная няколко сълзи пророних, защото сърцето ми се беше свило...беше най хубавия и най тъжния секс за мен до сега
    We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Всеки път е незабравим
    Мда ако е веднъж годишно...аз например даже не помня кога ебах за 1ви път Помня на колк бях ама не не и месец даже ...А относно кога...ми преди 3 дена е най незабравимия за момента и с кой с кой ми с котката нкът неа друго...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си