- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кой е бил най-незабравимия секс,за вас?
Koi e nai nezabravimiq vi sex? s kogo be6e kak se slu4i?
Редактирано от:ЦвЕтИт0-Заглавието на темата трябва да бъде напидано на кирилица.![]()
Всеки път е незабравим![]()
![]()
всеки секс за раздяла е най-незабравим за мен![]()
be a good boy!!!
Много са и не мога да ги изброя. Като например, този на св. Валентин, на плажа, когато ми предожи да се омъжим.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
posledniq no predpo4itam da ne navlizam v podrobnosti![]()
Еми аз като всеки мъж се старя да задоволя приятелката с мен !И се старая,да я видя изпотена задъхана и едва изказваща името ми!
Но 3-4 път с момичето което харесвах от 2 години !Беше незабравимо тя имаше опит аз не чак толкова,но се изкъртихме!
![]()
Беше си буквално Ч****Е !Как само потрошихме един от краката на спалнята й!
![]()
![]()
nqma da zabravq kak vednyj edni priqteli spqha na sysednoto leglo a nie go pravihmebeshe mnogo stranno no i hubavo
ами първия път си беше най-незабравим![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Оня ден като надупих една абитуриентка в 102 след Красно СелоПървоначално написано от danakis
![]()
Удри, Пешо, сиренье без леп!
sus sega6niq mi priqtel se sly4i,predi okolo 3 meseca bqhme na more i go napravihme 2 -puti vuv vodata be6e mn qko....
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ти така като ме гледаш - закъде съм?Първоначално написано от Начетен
![]()
Удри, Пешо, сиренье без леп!
az si pomnq vsekipy sys sega6niq - kakto pyrviq taka i psoeldniq . ii vseki pyt se raztapqm ot udovolstive ... posledniq pyt kaot se vidqhme ... mmm ima6e ednin pyt kogato![]()
![]()
no si ostava medju nas
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Всеки път със сегашния ми приятел е незабравим![]()
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
Amiii kogato bqh na more s bivshiq mi priqtel predi 2 meseca ..beshe strahotno![]()
![]()
Nikoga ne kazvai sbogom,ako vse o6te iska6 da opita6.Nikoga ne se predavai,ako vse o6te moje6 da uspee6.Nikoga ne kazvai na nqkoi,4e ne go obi4a6 pove4e,ako nemoje6 da go zabravi6!!! :*
не зная....има такива, които си спомням и са прекрасни. Първият път в кола беше страхотен, имала съм няколко пъти, при които съм се разревавала от кеф........10-те оргяазмаса незабравими, а и вчера беше мноооооого готино. Последните месеци няма акт, който да не е бил невероятен. И все пак най-силен отпечатък е оставил първият път в кола. Беше ми голяма фантазия и беше страхотно.
S moito Beb4e Vseki pyt e nezabravim![]()
Vsqka Jena Trqbva Da Obicha Neshto... V Kraen Sluchai Tova Moje I Da E Myj
Хъм, в нас докъто всички спяха :> тихичко и приятно (о:
Страхотна гледка
posledniq pyt be6e mn mn qko 6toto svyr6ih za pryv pyt...stra6no be6e na tymno pod 4er6afite...oh leleiii...![]()
![]()
![]()
Az syshto si mislq,che vseki pyt s nego e strahoten i nezabravimNaistina e imalo i sluchai,kogato mi e spiral dyha,no tqh si gi pazqqqq
![]()
![]()
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Със сегашното гадже абсолютно всеки път е незабравим и по-добър от предишния. Но най-най- от всички бяха 2та пъти докато бяхме на море. Тогава сестрата и най-добрата приятелка на гаджето ми бяха в стаята и спяха, а ние просто се обърнахме към стената и го направихме. Другият път сестрата си четеше списание, а ние се бяхме завили с едно олекотено юрганче (уж ни беше студено, а умирахме от жега...) и... мдааамммм... беше адски яку, а самата мисъл, че някой може да ни види допринасяше много за удоволствието.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
попринцип секи път помня...но най незабравим си остава първия ми път.не беше хубаво,но няма да го забравя,както всяко момиче...и също помня последния път с бив6ия ми.беше ни за последен път...аз си заминавах за моя град,супер мн се обичахме...и като знаеш,че е запоследно...беше уникално.беше толко нейно и да си призная няколко сълзи пророних, защото сърцето ми се беше свило...беше най хубавия и най тъжния секс за мен до сега
![]()
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
Мда ако е веднъж годишно...аз например даже не помня кога ебах за 1ви пътПървоначално написано от Kras4eto_lp
Помня на колк бях ама не не и месец даже
...А относно кога...ми преди 3 дена е най незабравимия за момента и с кой с кой ми с котката нкът неа друго...