.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Абе по принцип се водя Happy,ама така съм зарогяла,че искам моя да ме изчука супер мощно,с всичка сила,нереално страстно че чак да му се моля да спре ...........
    Сори че не спазих раздела и че бях толкова пряма и се изразих така просташки,ама стига с тая романтика.....важното е че споделих

Nice

Е не РЕСПЕКТ Е т'ва е приказка...хубавото е че няям проблем с това Пък ако толкова си загоряла и аз предлагам такива услуги и то безпланто

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Пък на мен не ми мина :P А? какво ще кажете - още си обичам едно старо гадже и не ми мина. Не е вярно, че минава винаги!
    И какво от това?
    Що пък да не направя тема за това. Мисля си, че от толкова изкуствено сдухани дечица, дето си имат всичко и се чудят ли чудят за какво да им е сдухано, вече тия, на които наистина име тежко и гадно не могат да се изкажат като хората.
    Ей това е тъпо!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Абе по принцип се водя Happy,ама така съм зарогяла,че искам моя да ме изчука супер мощно,с всичка сила,нереално страстно че чак да му се моля да спре ...........
    Сори че не спазих раздела и че бях толкова пряма и се изразих така просташки,ама стига с тая романтика.....важното е че споделих

Nice

Е не РЕСПЕКТ Е т'ва е приказка...хубавото е че няям проблем с това Пък ако толкова си загоряла и аз предлагам такива услуги и то безпланто
    Способен ли си на такова зверско изпълнени?АСЛ ПЛС
    ХАХАХАХА

Момиче съм!!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Пък на мен не ми мина :P А? какво ще кажете - още си обичам едно старо гадже и не ми мина. Не е вярно, че минава винаги!
    И какво от това?
    Що пък да не направя тема за това. Мисля си, че от толкова изкуствено сдухани дечица, дето си имат всичко и се чудят ли чудят за какво да им е сдухано, вече тия, на които наистина име тежко и гадно не могат да се изкажат като хората.
    Ей това е тъпо!
    Хайде да ми дадеш дефиниция на "тия, на които наистина име тежко и гадно"? Ти ли решаваш на кои им е наистина гадно и кои просто хленчат? Откога има граница между двете? Всеки си има проблеми, това е ясно. Някои споделят и така по-лесно ги преживяват. Други предпочитат да се усамотят. Хора всякакви. Какво ще рече това "изкуствено сдухани дечица"? И аз понякога се дразня, когато някой хленчи за глупости. Но разбрах, че неща, които аз приемам за малки глупости, за друг може да е нещо ужасно, което да го натъжава. Има разлика между емоционален и хленчещ.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    FoReVeR LoST
    Абе, тука бях отговорила на горния пост, ама като размислих - по-добре да си мълча, смисъл няма така или иначе случилото се е случило и времето няма да ми върне това, което ми взе.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Искаш ли да ти дам дефиниция на скапано:
    11 - 12 клас - лятото: Късаш с Голямата си любов и си изплакваш очите за него.
    1 месец по-късно: Баща ти умира.
    2 месеца по-късно : Майка ти умира.
    Нооо ти трябва да си силен и да кандидатстваш.
    И понеже си силен и кандидатстваш гаджето ти трябва да ти къса нервите точно насред изпитите да скъсате.
    Ноооо ти не хленчиш по формите, а си сядаш на скапания задник и влизаш ПРАВО В СУ, въпреки че животът на тоя свят ти се вижда АДСКИ КРИВ.

Така че сори, ама ми се вижда супер тъпо някой да хленчи понеже бретона му е накриво.
    Е, браво, радвам се за теб, че си намерила сили в толкова критичен период от живота си. Но това, че ти си някакъв изключителен пример на човешката воля и желание за живот, не означава, че всички трябва да са такива (въпреки,че щеше да е хубаво, ако бяха). Не се присмивай на по-слабите от теб.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    FoReVeR LoST
    Не се присмивам, дразня се на тия, които се имат за супер нещастни, въпреки че няма от какво реално. Хленчат за глупости и се самоубиват ( по форумите само ). На останалите ни изглежда смешно и тъпо. Но когато на някой наистина му е тегаво, все ще се появи някой, който да каже " Аве що хленчиш за глупости" , защото просто досега е чел на ония другите постовете. И така всъщност онзи, който наистина има нужда от подкрепа бива отритнат, защото някой друг е преувеличил.
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    and to find

that are close to me,

For that
    and hope to find

Цитирай Първоначално написано от malkata_f
    mi kvo da ti spodelq i az gore-dolu se 4uvstvam taka....tolko sam vlubena.....
    Бъди себе си..

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Искаш ли да ти дам дефиниция на скапано:
    11 - 12 клас - лятото: Късаш с Голямата си любов и си изплакваш очите за него.
    1 месец по-късно: Баща ти умира.
    2 месеца по-късно : Майка ти умира.
    Нооо ти трябва да си силен и да кандидатстваш.
    И понеже си силен и кандидатстваш гаджето ти трябва да ти къса нервите точно насред изпитите да скъсате.
    Ноооо ти не хленчиш по формите, а си сядаш на скапания задник и влизаш ПРАВО В СУ, въпреки че животът на тоя свят ти се вижда АДСКИ КРИВ.

Така че сори, ама ми се вижда супер тъпо някой да хленчи понеже бретона му е накриво.
    Е, браво, радвам се за теб, че си намерила сили в толкова критичен период от живота си. Но това, че ти си някакъв изключителен пример на човешката воля и желание за живот, не означава, че всички трябва да са такива (въпреки,че щеше да е хубаво, ако бяха). Не се присмивай на по-слабите от теб.

Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    Цитирай Първоначално написано от kael
    ква е тая постоянна мода всички да са ебахти нещастните .... секи нещастен и вече почваме с демонстрациите "вижте ме колко съм нещастен и онеправдан .... " научете се да се радвате на стойностните неща и мамка му стига с тея капризи и глезотии.... айде по весело ...
    +1
    абе хора, и аз не съм на върха на щаститето обаче не се оплаквам във всеки форум... айде няма да коментирам, че ще си разваля имиджа само ще кажа, че съм съгласен с kael
    +1 и с двамата

Животът е адът описан в Библията!

Голям фен
    i na men ponqkoga mi stva tajno zaradi edno mom4e i o6te pove4e kato gledam seki su pisal v skaipa -milo obi4am te i razni takiva lubovni raboti pak az sam samotna

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    i na men ponqkoga mi stva tajno zaradi edno mom4e i o6te pove4e kato gledam seki su pisal v skaipa -milo obi4am te i razni takiva lubovni raboti pak az sam samotna
    I az sam tai... Baxti...Ama sq kat tragna utre na daskalo kak 6a mi se oprai nastroenieto,prosto si nqmate na predstava... Kat vidq moita lubov u to4no sled 2 sek. 6a siqq kato Slanceto...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си