- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли желаещи да си споделим?
Първоначално написано от Boynce
Е не РЕСПЕКТЕ т'ва е приказка...хубавото е че няям проблем с това
Пък ако толкова си загоряла и аз предлагам такива услуги и то безпланто
![]()
Пък на мен не ми мина :P А? какво ще кажете - още си обичам едно старо гадже и не ми мина. Не е вярно, че минава винаги!
И какво от това?
Що пък да не направя тема за това. Мисля си, че от толкова изкуствено сдухани дечица, дето си имат всичко и се чудят ли чудят за какво да им е сдухано, вече тия, на които наистина име тежко и гадно не могат да се изкажат като хората.
Ей това е тъпо!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Хайде да ми дадеш дефиниция на "тия, на които наистина име тежко и гадно"? Ти ли решаваш на кои им е наистина гадно и кои просто хленчат? Откога има граница между двете? Всеки си има проблеми, това е ясно. Някои споделят и така по-лесно ги преживяват. Други предпочитат да се усамотят. Хора всякакви. Какво ще рече това "изкуствено сдухани дечица"? И аз понякога се дразня, когато някой хленчи за глупости. Но разбрах, че неща, които аз приемам за малки глупости, за друг може да е нещо ужасно, което да го натъжава. Има разлика между емоционален и хленчещ.Първоначално написано от Josefinne
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Абе, тука бях отговорила на горния пост, ама като размислих - по-добре да си мълча, смисъл няма така или иначе случилото се е случило и времето няма да ми върне това, което ми взе.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Е, браво, радвам се за теб, че си намерила сили в толкова критичен период от живота си. Но това, че ти си някакъв изключителен пример на човешката воля и желание за живот, не означава, че всички трябва да са такива (въпреки,че щеше да е хубаво, ако бяха). Не се присмивай на по-слабите от теб.Първоначално написано от Josefinne
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Не се присмивам, дразня се на тия, които се имат за супер нещастни, въпреки че няма от какво реално. Хленчат за глупости и се самоубиват ( по форумите само ). На останалите ни изглежда смешно и тъпо. Но когато на някой наистина му е тегаво, все ще се появи някой, който да каже " Аве що хленчиш за глупости" , защото просто досега е чел на ония другите постовете. И така всъщност онзи, който наистина има нужда от подкрепа бива отритнат, защото някой друг е преувеличил.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
+1 и с дваматаПървоначално написано от Eternal Silence
Животът е адът описан в Библията!
i na men ponqkoga mi stva tajno zaradi edno mom4e i o6te pove4e kato gledam seki su pisal v skaipa -milo obi4am te i razni takiva lubovni raboti pak az sam samotna
I az sam tai...Първоначално написано от lofff1991.f
![]()
![]()
Baxti...Ama sq kat tragna utre na daskalo kak 6a mi se oprai nastroenieto,prosto si nqmate na predstava...
![]()
![]()
Kat vidq moita lubov u to4no sled 2 sek. 6a siqq kato Slanceto...
![]()
![]()
![]()