.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: другата

другата

Ходих с едно момче 1 месец а кво се оказа?през цялото време ме е лъгал.мислил е за друга.и този друга е моя позната.знех че е имало нещо между тях но преди.каза ми че ме обича после го питах за нея и ми каза че нищо нямало и няма да има,че не се интересувал от нея.много се карах ме и наи накрая ми каза че обича нея но и мен.искал да бъде с нея и мен,че обича няе и мен и искал да бъде с мен без да разбира тя.но му отказах макар 4е много държа на него.казах му че няма да го търся вече и че няма да я бъде неговата.казах и на неговата кви иска да ги върши щот не е чесно.няма да го потърся.но ми липсва толкова много.казах му да бъде щастлив с нея и че аз ще съм с...друг и си тръгнах.моля ви помогнете ми.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    изборът е мноо прост всъщност - или си втора цигулка, или си вън от оркестъра

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    както винаги всеки се врича че обича някой и го използва като сапуна хахахах еми избора си е твой сладурче неможе да обичаш едновременно 20 души вземи се в ръце и прецени сама

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Бъди себе си..

Мега фен Аватара на koalka
    Забравяш го, той е минало вече и толкова.Друго не можеш да направиш, лъгал те е, но ти откъде да знаеш.Не се измъчвай.

кофтиии... сачувствам ти според мен трябва да го забравиш, защото с такъв човек няма да си щастлива

естествено , че ще ти е гадно....дъражала си на него , той ти е казвал че те обича, всичко е било добре само дето в един момент ....щрак... и всичко се преобръща с главата надолу...ужасТ и според мен трябва да го забравиш, просто нямаш бъдеще с такъв човек
    Момиче съм

[i]Мдаа...наистина е гадно искренно ти съчувствам Но според мен това момче не заслужава да тъжиш толкова за него.Все пак или ти или тя неможе да бъде и с двете ви все пак... няма да е логично от негова страна.Пък и представи си,че ти и другата се наговорите ти да му кажеш(както е в случая)бъди щастлив с нея и да го оставиш,и той като иде при нея тя обаче да му откаже!!!И тотава к`во става!?Той веднага ще дотърчи при теб и ще ти каже ''Мило така и така аз избрах теб!"ВЪОБЩЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА ТИ Е МЪЧНО!ЩОМ Е ИЗБРАЛ ДРУГАТА ЗНАЧИ НЕ ТЕ ЗАСЛУЖАВАА!!!!

Мн ми е чудно как за 1 мессец ходене и те "обича" според мене тря да забраиш за него няма смисъл да си тровиш живота заради неговото лицемерие

Супер фен
    Град
    Панацея
    к0фти, но си направила правилния избор
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    ПрИ Теб
    Opitva6 se da go zabravq6 izliza6 s fr,s dr mom4eta i vaprosa ti e re6en.Vse pak ne e edinstven ima i dr.
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

abe q go vij kaf e tapanar kak she obicha 2 momi4eta ednovremenno ne evqrno tova....zabravqi go milichka i tova e nema smisal da se zanimavash pove4e s nego!!!

Така и не разбрах за кво тряя ти помагаме...
    Това че си му била дуспата е добре..Нито теб е обичал нито нея ..Туи е било сама някво овлечение.И няма кво толкоз да се косиш за него.Хвани си друг.. ама глеи тоя път да не тръгваш с него набързо а пурво го опознай и разбери що за човек е
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Всъщност нямаш нужда от помощ.Ти сама си си помогнала,като не си му позволила да продължи да си играе с теб. Много смело решение е,че си му казала,че няма да го търсиш.Сега трябва да продължиш напред,въпреки,че ще е трудно.Успех.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    (: Русе :)
    So free

Повече от фен
    Някои момчета се държат като путки.Често срещано явление е!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си