- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Познавате ли?
Познавате![]()
ли родителите на гаджето си?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не,защото нямам гадже.На бившия не съм ги познавала също.
на по-по-бившата ми но по скоро те познаваха мен отколкото аз тях![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Ми.. ся кат си фана гадже ти кажа ама на бившия познавах цялата му рода без майка му тъй като тя беше в Испания ама сме си талк по тела
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
на бившия са познавах с баща му и майка му, със сестра му също..
ама той беше някакво изключение..по принцип няма навик да ги запознавам.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Дам, пзнавам почти цялата рода без майка муВинаги успяваме да се разминеме :P Баща му ми е даскал
Наще дори не знаят, че имам гадже![]()
Познавам ги,да-страхотни хора са =D> От доста време се познавам с тях и даже доста често си оставам за вечеря,а след това прекарвам нощта там,разбира се с приятеля ми!Той също ми идва честичко на гости и за празниците се събираме винаги с някой родители.Хубаво е да се познаваш с тях,защото така се чувстваш по-сигурна в чувствата на сина им(поне при мен),а е още по-добре като се разбираш с тях :P
Любовта бързо отминава,и отминава като хлапе-държи да отбележи пътя си с опустошения! Оноре Дьо Балзак
m dam razbira se :}
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Na biv6iqt mi se poznavah s po4ti cqlata mu roda.A sega sam bez gadje...![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
на по-бившата съм виждал майка и, много е хубава...![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
по темата: Никога до ся не съм се запознавалапък сегааа сега съм си самичка
![]()
So free
На всичките ми бивши ги познавам. В момента нямам гадже![]()
Първоначално написано от Say It Right
Не че см искал да се запозная с тях...ама беше мн неизбежно след като ни срещнаха хванати под ръчичка..иначе нямам за цел да се запознавам...но пък е по добре...
Разбира се, че се познаваме. Той също познава моите. Е то е трудно да не се познават при положение, че или той спи при мен или аз в тях.![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Моите родители знаят кой е приятелят ми бегло, не съм ги запознавала, не само защото ми се иска засега това да си остане лично моя работа, ами и защото съм убедена, че той дяволски много ще се притесни... А за неговите родители... те дори не знаят как се казвамВеднъж сестра му ни видя на улицата, когато отиваше на училище (тя е 4-ти клас), веднага беше казала на техните, но тогава момчето дори се опитало да ги убеждава, че съм една друга негова позната, с която донякъде си приличаме и с която те се познават
Не смятам, че и той би се осмелил някога да ме запознае с техните, чак ме заболява главата като си помисля как лъже и маже, само и само техните да не знаят нищо за мен, да не говорим за превантивните мерки, които биват взети, за да не бъдем засечени, дори само вървейки по улицата един до друг
(предполагам, че мерките да не бъдем засечени, докато сме се прегърнали или докато се целуваме, са си 101% задължителни, за тях не може да става дума
)
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
да...
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
da...Първоначално написано от goddes
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Първоначално написано от goddes
да особено баща и е супер печен![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Само майка му познавам лично, с баща му не се познавам още![]()
Познавам се с тях :P
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Познавам ги, както и родата от страна на майка му.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!