- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да забременея от предеякулационна течност?
Ами значи с приятеля ми правихме секс преди няколко часа и ме е обвзела страшна паника..Значи мисля че съм във оволация трябва да ми дойде на 12..не е свършвал в мен но има ли някяква опасност да стане нещо от течноста която излиза преди спермата плс кажетеее
![]()
![]()
Редактирано от-ЦвЕтИт0-7-ма т.![]()
ami ot predqkulacionnata te4nost ima mnogo malka veroqtnost da zabremenee6 oba4e sled kato misli6 4e si v ovulaciq![]()
ami ot predqkulacionnata te4nost ima mnogo malka veroqtnost da zabremenee6 oba4e sled kato misli6 4e si v ovulaciq![]()
mne.. no za seki slychei zimai hapcheta protiv.. i prezativ abe kakto ti e odobno no ne e stanalo nishto sega spoko![]()
Честито! мислете име...а и доколкото знам по Коледа има намаления на детски колички![]()
![]()
![]()
ОсВеН чЕ ЗавИждаШ нИщО дРугО нЕ вИжДаМ...НарИчАш Ме КуЧкА,нО аЗ нЕ сЕ оБижДаМ...НенАвИждАм ЗабРанИ - пРи МеН нИщО нЕ вАжИ...КогАтО мЕ гЛедАш Не оТкАчАш Ли КажИ...?!
ne e stanalo ni6to spoko no drug put izbqgvai te da pravite seks v tozi period ili pone go pravte s prezervativ![]()
Никога няма да се предавам,
дори сама да оставам!
С момченца ще се заигравам,
после нагло ще ги заебавам!
Не ми трябват газари или идеали,
те са само за Не'кви П***и заспали.
Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!
Ami mene ako pitash ........hap4eto 6te te spasi![]()
Ama .....nqma mai veroqtnost da si zabremenqla :P
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ммм, кристално кълбо? Карти Таро? Боб? Отговаряш ли на други въпроси или само за бременност? Сега дори лекар не може да й каже дали е бременна, трябва да си много талантлив/а, щом можеш....Първоначално написано от NuRi
ПП: Знам, че въпросът ми е банален, но ЗАЩО не се пазите, когато си в овулация? Смисъл, по левче на акт излиза доста по евтино от бебе...дори да го правите по 20 пъти на ден....
ПП2: Може и да си бременна - зависи от активността на сперматозоидите му и киселинността на вагината ти, плюс още няколко подробности. Но едва ли сте си правили изследвания за подобни неща....
Ами всъшност нэ дали съм във оволация дойде ми на 16 миналия месец свърши ми на 21 а сега трябва да ми дойде на 13![]()
ох напрао умирам от притеснение а вие си правите ебавки..плс кажете ми какво мога да напрая иии може ли да не е станало нищо а просто да си го внушавам
Nqma kak nikoi da te uspokoi ,abe davai 6ibvanite 12 st. seki den na aptekata otkolkoto sled tfa da im davash super mn. pari za pampersiiii
Общо взето споко и бебето не става толкова лесно! Но все пак си има риск сега е прекалено рано но до 1 седмица всико може да се разбере в следващите 2 седмици си купувай тест за бременност и ако случайно се окаже положителен(дане не се случва) събираш смелост говориш с ваще и отивате при гинеколога да те отърве от проблема!
А мога ли да пия ескапел ..защото съм ужасно притеснена иии ще направя всичко
Ами без но не е свършвал в мен притеснява ме течноста преди спермата..да не би да е станало нещо![]()
До колкото знам от това не може се забременява или имаше много малак шанс нз точно но не мисля че си щом не свършил в теб начи няма се стряхскаш пък ако си много притеснена отиди на лекар... и той ще ти каже как стоят нещата успех и дано гаджетоти не става тати както ме стряскаше една бивша![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Ми то не се забременява толкова лесно, да не говорим, ако не е свършвал в теб. Да има вероятност, но е много малка. А ти сигурна ли си, че сега ти е овулацията???Според мен не пий ескапел, не са бонбонки, както преди мен казаха,но решението си е изцяло твое...УспехНадявам се да не е станало нищо [-o<
Ами в тази течност има много малък брой сперматозоиди и риска е минимален , но ако си толкова притесненя и исмаш излишни 30 лева се вземи хапче , за да се успокоиш и да не гледаш притеснено календара.Първоначално написано от mechence1
ам щом да не пия ескапел какво др мога да направя за да съм малко по спокойна..приятелят ми цяла вечер ме успокоява и ми казва че не е станало нищо и че няма страшно а аз цяла вечер плача и съм супер уплашенаПървоначално написано от `PePiTa`
![]()
![]()
![]()
КоЛко тЕ жЕлАя СаМо Аз сИ зНаМ и КакВо Ти мИсЛя, чАк Ме хВаЩа СрАм! ДавАй дА те ВиДя коЛкО тИ се ИсКа еДнО е Да пРикАзаВаш, дРуГо дА Ти сТисКа!!!!!!
ЕМИ ОТИДИ НА ЛЕКАР ГЕНЕКОЛОГ ИЛИ ГИНЕКОЛОГ нз точно как беше![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...