- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
Разликата е тази, че процентът на умните мъже е мноооого по-голям от този на умните жени, и поради това според мен жените не трябва да имат право на глас. Тогава взетите решения ще са много по малко и лесно ще се намери виновника, за безобразията които ще е сътворил, и ще може да му се потърси отговорност.
"Значи все пак ще се довериш на някаква интуиция, а няма да мислиш глупости от сорта на това, че момичето имало по-малка стойност?"
Не са глупости, момичето, както и жената и в миналото и сега, винаги са имали, и ще имат по-малка стойност от момчето/мъжа. Така виждам нещата аз, като съдя по еволюционното развитие на човечеството, но това си е мое лично мнение и естествено че жените няма да се съгласят с него.![]()
Това, че ти не виждаш, не значи че не могат за се изхарчат 3 хилки. Дори бяха над три. Обходихме и двата мола. Този до болницата и този с Карфур. Минахме и де що магазини имаше за мокети, чаршафи пердета и разни други парцали. От DM магазина в един от моловете (магазин за парфюмерия и козметика) женортиите си накупуваха всякакви боклуци. Дори и за мен купили един скъп мъжки парфюм, като че ли аз имам празник, а не те. А аз си ползвам моя си афтършейв. Изгледахме и един тъп филм, по тяхно желание, а аз си истървах ключовете за колата, когато се изкачвахме с ескалатора за киносалона. Не съм от Русе, на 80 км. съм от него и не го познавам много добре, но после (след моловете) ходихме в много магазини, и хич не бяха празни. На гърба на мола с Карфур имаше и един магазин за мокети, пътеки и разни други неща, близо до една борса за зеленчуци, не знам как се казват улиците за това я карам по памет. после минахме през още два такива магазина, единият близо до автогарата. Минахме и през МЕТРО, след това и през КАУФЛАНД. Колата клекна, от женски боклуци. Е, имаше и доста неща за ядене. Накрая минахме и през сладкарница "Неделя" и след това тръгнахме да се прибираме. Не знам дали съм ти дал правилно информацията, но ако си от Русе ще трябва да ме разбереш.
Последно редактирано от herkules : 03-12-2015 на 11:39
"Синчето на шефа" пък е пример за пагубното мислене на част от мъжете, че могат всичко и разбират от всичко, по всяко време, навсякъде...
Честно казано, радвам се, че не познавам лично нито един индивид споделящ твоето мнение, явно не сте чак толкова много![]()
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Е, то вие винаги така ще кажете, когато не ви изнася. Аз пък ще ти кажа, че над 70% от мъжете споделят моето мнение, но никога няма да ви го кажат. Ако го направят, следват думи като "Комплексар", "мачо", "ориенталец", "сексист", и колкото още можеш да изброиш, заради такова изказване. А, че мъжете могат всичко по-добре от жените и разбират от всичко си е самата истина, и тук иронията ти не върви. Дори и най-добрите готвачи в света са мъже, при все това, че готварството е женска професия. Ако половете бяха еднакво можещи, нямаше да има в спорта дисциплини за мъже и жени отделно, а щяха заедно да се състезават за първо място, но тогава жена никога нямаше да се класира, освен ако някой не подкупи мъжете да я оставят да победи. Приятен ден!
Бог е системният администратор на живота, докато човекът е потребителят на живота, от тази гледна точка Бог е създал човека по Свой "образ и подобие", което ще рече, според естеството на живота, на който Той е системен администратор, така щото да е в пълна хармония с Неговото царство, а е направил да има човеци от мъжки пол и други - от женски, защото сексът е интегрална част от вечната природа на душата, така че въпросът дали Бог е мъж или жена е просто неправилен, защото, както бе споменато по-горе, говорим за същество, което е системният Администратор на живота, т.е. чиято роля/работа/цел/мисия е да осигури/осигурява душите с изобилен и вечен живот, докато човекът е потребителят, и затова е типично за хората да бъдат мъже и(ли) жени
npp, искаш ли да срещнеш Робеспиер?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
защо точно робеспиер?!
Писах ти лично съобщение.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
herkules от толкова писане, съм съгласен с теб за 2 неща….
Имам чувството, че си разочарован цялостно от жените. Стигам до извод, че си се оженил, колкото да не си сам…
Да видим, херкулесчо... Ти си на около 40, щом имаш толкова големи деца. Имаш жена и две дъщери, които считаш за ненужни боклуци, но харчиш за тях няколко хиляди за един ден.
Или, както се изразиха по-горе си мишле, настъпено по опашката с токче, или си обикновен трол.
Трол май не си, щото и по-рано съм ти засичал глупостите, така че остава първото...
Той само в такива теми пише.
Не, той хубаво си има някакво /болно/ мнение, ама явно няма топките да го защити дори пред собствените си жена и дъщери... Сигурно вярно му е много кофти...![]()
Според мен истината за Херкулеса е, че живее на социални помощи и обвинява майка си, че го е родила недъгав. Тук уточнявам, че можеш да си недъгав и без да мразиш никой, и да си стойностен човек. Освен това си фантазира да има много пари и голямо семейство, странно защо съставено само от жени. Но знае, че това няма как да се случи и мрази жените още повече.
Пича изразява мнение, нали ме в демокрация. Хайде стига сте го съдили, като не ви харесва мнението му го оставете. Да го промените няма, а да наричате него болен говори че сте мърша.
Aз лично намирам мнението му за крайно.
Ти си бил много бавен. За бавните пояснявам: ти казваш, че щом го наричам болен, значи съм мърша, от което следва, че намираш нещо лошо в това човек да е болен. Сега ясно ли е, спрелняк?
Не то мислъта ти е толкова тъпа че и бърз няма да я схване.
Ама ти няма как да знаеш, щото си от бавните. И слагай припинателни знаци, калъф.