.
Отговор в тема
Страница 4 от 17 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 414
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Сериозно ли вярваш, че е "50-годишен чичак"? Според мен е човек, отритнат от жените, с много свободно време...
    Изцяло грешиш, а свободно време почти нямам.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не, не. Не питам откога си женен или какво си подарил. Не говоря за цени на разни подаръци и такива глупости. Само казвам, че взимайки предвид мненията ти до момента в тази и в друга тема за насилие над жени, не си те представям на добра воля да подариш дори карамфилче. За тва би ми станало смешно просто.
    Иначе подаръка (пък бил той и цвете), си е жест точно на добра воля и уважение спрямо някого, без значение дали говорим за жена или мъж. Смисъл такъв, че ти не показваш каквото и да е уважение до момента спрямо пола ни. Другото няма да го коментирам, щото просто нямам желание да споря за глупости.
    Уважението трябва да се заслужи, а при днешната прокламация на феминизъм, лично аз не смятам, че полът ви заслужава уважение, и насилието, което мъжете управляват над жените също е провокирано от феминизма.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И каква щеше да е разликата дали ще има глас една тъпа жена или един тъп мъж? Щото по мои наблюдения идиотите и от двата пола са горе/долу еднакъв процент.
    А разликата дали нечия неука дъщеричка ще ти е шеф или нечие неуко синче каква е?
    Значи все пак ще се довериш на някаква интуиция, а няма да мислиш глупости от сорта на това, че момичето имало по-малка стойност?
    Разликата е тази, че процентът на умните мъже е мноооого по-голям от този на умните жени, и поради това според мен жените не трябва да имат право на глас. Тогава взетите решения ще са много по малко и лесно ще се намери виновника, за безобразията които ще е сътворил, и ще може да му се потърси отговорност.

"Значи все пак ще се довериш на някаква интуиция, а няма да мислиш глупости от сорта на това, че момичето имало по-малка стойност?"

Не са глупости, момичето, както и жената и в миналото и сега, винаги са имали, и ще имат по-малка стойност от момчето/мъжа. Така виждам нещата аз, като съдя по еволюционното развитие на човечеството, но това си е мое лично мнение и естествено че жените няма да се съгласят с него.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ей, Херкулес, забравих да питам. Къде ги изхарчихте тия три хилки в моловете в Русенско, че аз съм си русенче и малко така... Не че нещо, но освен да сте си наели празни зали за магазини, не виждам къде могат да отидат.
    Това, че ти не виждаш, не значи че не могат за се изхарчат 3 хилки. Дори бяха над три. Обходихме и двата мола. Този до болницата и този с Карфур. Минахме и де що магазини имаше за мокети, чаршафи пердета и разни други парцали. От DM магазина в един от моловете (магазин за парфюмерия и козметика) женортиите си накупуваха всякакви боклуци. Дори и за мен купили един скъп мъжки парфюм, като че ли аз имам празник, а не те. А аз си ползвам моя си афтършейв. Изгледахме и един тъп филм, по тяхно желание, а аз си истървах ключовете за колата, когато се изкачвахме с ескалатора за киносалона. Не съм от Русе, на 80 км. съм от него и не го познавам много добре, но после (след моловете) ходихме в много магазини, и хич не бяха празни. На гърба на мола с Карфур имаше и един магазин за мокети, пътеки и разни други неща, близо до една борса за зеленчуци, не знам как се казват улиците за това я карам по памет. после минахме през още два такива магазина, единият близо до автогарата. Минахме и през МЕТРО, след това и през КАУФЛАНД. Колата клекна, от женски боклуци. Е, имаше и доста неща за ядене. Накрая минахме и през сладкарница "Неделя" и след това тръгнахме да се прибираме. Не знам дали съм ти дал правилно информацията, но ако си от Русе ще трябва да ме разбереш.
    Последно редактирано от herkules : 03-12-2015 на 11:39

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Не е като само той да се забавлява, аз също се наслаждавам на "желязната" му логика. Пък и сега ми стана интересно как като е толкова велик и голям МЪЖ позволява на дъщерята на шефа да му играе началничка... Явно е смел и силен само на приказки, иначе мишка, настъпена с токче по опашката
    Мечтай си ти, да бъда настъпан от токче, а и жена за началник и никога няма да го допусна. Аз сам съм си шеф и имам още 5 човека във фирмата си." Дъщерята на шефа" дадох като пример, за пагубното действие на феминизма.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    "Синчето на шефа" пък е пример за пагубното мислене на част от мъжете, че могат всичко и разбират от всичко, по всяко време, навсякъде...
    Честно казано, радвам се, че не познавам лично нито един индивид споделящ твоето мнение, явно не сте чак толкова много
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Това, че ти не виждаш, не значи че не могат за се изхарчат 3 хилки. Дори бяха над три. Обходихме и двата мола. Този до болницата и този с Карфур. Минахме и де що магазини имаше за мокети, чаршафи пердета и разни други парцали. От DM магазина в един от моловете (магазин за парфюмерия и козметика) женортиите си накупуваха всякакви боклуци. Дори и за мен купили един скъп мъжки парфюм, като че ли аз имам празник, а не те. А аз си ползвам моя си афтършейв. Изгледахме и един тъп филм, по тяхно желание, а аз си истървах ключовете за колата, когато се изкачвахме с ескалатора за киносалона. Не съм от Русе, на 80 км. съм от него и не го познавам много добре, но после (след моловете) ходихме в много магазини, и хич не бяха празни. На гърба на мола с Карфур имаше и един магазин за мокети, пътеки и разни други неща, близо до една борса за зеленчуци, не знам как се казват улиците за това я карам по памет. после минахме през още два такива магазина, единият близо до автогарата. Минахме и през МЕТРО, след това и през КАУФЛАНД. Колата клекна, от женски боклуци. Е, имаше и доста неща за ядене. Накрая минахме и през сладкарница "Неделя" и след това тръгнахме да се прибираме. Не знам дали съм ти дал правилно информацията, но ако си от Русе ще трябва да ме разбереш.
    Fail.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    "Синчето на шефа" пък е пример за пагубното мислене на част от мъжете, че могат всичко и разбират от всичко, по всяко време, навсякъде...
    Честно казано, радвам се, че не познавам лично нито един индивид споделящ твоето мнение, явно не сте чак толкова много
    Е, то вие винаги така ще кажете, когато не ви изнася. Аз пък ще ти кажа, че над 70% от мъжете споделят моето мнение, но никога няма да ви го кажат. Ако го направят, следват думи като "Комплексар", "мачо", "ориенталец", "сексист", и колкото още можеш да изброиш, заради такова изказване. А, че мъжете могат всичко по-добре от жените и разбират от всичко си е самата истина, и тук иронията ти не върви. Дори и най-добрите готвачи в света са мъже, при все това, че готварството е женска професия. Ако половете бяха еднакво можещи, нямаше да има в спорта дисциплини за мъже и жени отделно, а щяха заедно да се състезават за първо място, но тогава жена никога нямаше да се класира, освен ако някой не подкупи мъжете да я оставят да победи. Приятен ден!

Град
    Dreamland
    Е, то вие винаги така ще кажете, когато не ви изнася. Аз пък ще ти кажа, че над 70% от мъжете споделят моето мнение, но никога няма да ви го кажат. Ако го направят, следват думи като "Комплексар", "мачо", "ориенталец", "сексист", и колкото още можеш да изброиш, заради такова изказване. А, че мъжете могат всичко по-добре от жените и разбират от всичко си е самата истина, и тук иронията ти не върви. Дори и най-добрите готвачи в света са мъже, при все това, че готварството е женска професия. Ако половете бяха еднакво можещи, нямаше да има в спорта дисциплини за мъже и жени отделно, а щяха заедно да се състезават за първо място, но тогава жена никога нямаше да се класира, освен ако някой не подкупи мъжете да я оставят да победи. Приятен ден!
    Харесва ми как мислиш.
    Разкажи ни повече.
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-12-2015 на 12:07
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен
    Брей, колко съм бил недосетлив!?! Чак сега ми стана ясна сентенцията "И сътвори Господ човека, по свой образ и подобие"! Ама пак не ми е много ясно?!? Сега Господ какво точно е? Мъж, или жена? Защото бях чул от една феминистка, че Господ бил жена!!! Пък и този сатана! Може ли такова сатанинско решение? Да лиши жените от равноправие с мъжете!!! Заслужава да го тикнеш в казана с катран!
    Бог е системният администратор на живота, докато човекът е потребителят на живота, от тази гледна точка Бог е създал човека по Свой "образ и подобие", което ще рече, според естеството на живота, на който Той е системен администратор, така щото да е в пълна хармония с Неговото царство, а е направил да има човеци от мъжки пол и други - от женски, защото сексът е интегрална част от вечната природа на душата, така че въпросът дали Бог е мъж или жена е просто неправилен, защото, както бе споменато по-горе, говорим за същество, което е системният Администратор на живота, т.е. чиято роля/работа/цел/мисия е да осигури/осигурява душите с изобилен и вечен живот, докато човекът е потребителят, и затова е типично за хората да бъдат мъже и(ли) жени

Град
    Dreamland
    npp, искаш ли да срещнеш Робеспиер?

Мега фен
    защо точно робеспиер?!

Град
    Dreamland
    Писах ти лично съобщение.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    herkules от толкова писане, съм съгласен с теб за 2 неща….
    Имам чувството, че си разочарован цялостно от жените. Стигам до извод, че си се оженил, колкото да не си сам…

Мега фен Аватара на an7raks
    Да видим, херкулесчо... Ти си на около 40, щом имаш толкова големи деца. Имаш жена и две дъщери, които считаш за ненужни боклуци, но харчиш за тях няколко хиляди за един ден.
    Или, както се изразиха по-горе си мишле, настъпено по опашката с токче, или си обикновен трол.
    Трол май не си, щото и по-рано съм ти засичал глупостите, така че остава първото...

Град
    Dreamland
    Той само в такива теми пише.

Не, той хубаво си има някакво /болно/ мнение, ама явно няма топките да го защити дори пред собствените си жена и дъщери... Сигурно вярно му е много кофти...

Супер фен Аватара на Corb1225
    Според мен истината за Херкулеса е, че живее на социални помощи и обвинява майка си, че го е родила недъгав. Тук уточнявам, че можеш да си недъгав и без да мразиш никой, и да си стойностен човек. Освен това си фантазира да има много пари и голямо семейство, странно защо съставено само от жени. Но знае, че това няма как да се случи и мрази жените още повече.

Голям фен Аватара на Ospi
    Пича изразява мнение, нали ме в демокрация . Хайде стига сте го съдили, като не ви харесва мнението му го оставете. Да го промените няма, а да наричате него болен говори че сте мърша.

Aз лично намирам мнението му за крайно.

Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    а да наричате него болен говори че сте мърша.
    .
    А ти що съдиш?

Цитирай Първоначално написано от Ospi Виж мнението
    Пича изразява мнение, нали ме в демокрация . Хайде стига сте го съдили, като не ви харесва мнението му го оставете. Да го промените няма, а да наричате него болен говори че сте мърша.

Aз лично намирам мнението му за крайно.
    Нещо лошо в болните хора ли намираш, глупак? Усещам дискриминация.

Кво засегна ли се пич да еба болния ти

Ти си бил много бавен. За бавните пояснявам: ти казваш, че щом го наричам болен, значи съм мърша, от което следва, че намираш нещо лошо в това човек да е болен. Сега ясно ли е, спрелняк?

Не то мислъта ти е толкова тъпа че и бърз няма да я схване .

Ама ти няма как да знаеш, щото си от бавните. И слагай припинателни знаци, калъф.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си