.
Отговор в тема
Страница 8 от 17 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 414
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    В суицидният текст ти освен факта за дъщерите, който съвпада, има и един за дядо ти ( или пра дядо ти ), който също се споменава от профилът ти в розали, който вече си е с отявлена феминистична нагласа, макар, че точно в този пост да не личи.

Дядо ми е бил сред репресираните, лежал е 3 години в Белене, и по чудо е останал жив. Лежал е защото са го водили "кулак". Бил е пленник при французите (от войните (служил в кавалериятя) по царско време) 5 години, като е работил при фермер, научил се е на земеделие, връщайки се в България с много пари си купува много земя и започва да се занимава със същото. Става най-богатия тук по нашия край. След основаването на ТКЗСтата му отнемат всичко. Аз също имам причина да ненавиждам комунизма.
    http://story.rozali.com/komentari/36240_143.html

--

Здравей Малинке, имам много доказателства за това което говоря. Доста семейни селикви притежавам, (медал за храброст на дядо ми-лично от царя, ботуши, сабя, много архивни документи (договор м/у дядо ми и генерал "Куженеску", с който дядо ми освен собсвената си земя, обработва и още 500 декара под аренда, договора е автентичен, на Румънски език. Бил е първият шофьр на такси, имал е първия автомобил и първия автобус по нашия край. Много други неща имам, като доказателства.). Сега остава да си напиша трите имена, ЕГНто и точния адрес, за да ме арестуват. След като не съм съгласен с днешното положение, защо мислиш, че харесвам времето на социализма, или комунизма, както щеш го наречи? Аз съм малко по-малък от теб, живяли сме по едно и също време. И аз и ти знаем, какво беше тогава. За отминалото патриархално време, съдя само по разказите на хората от моя род.
    http://story.rozali.com/komentari/36240_125.html
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Аз пък ти казвам, че с онзи херкулес от 2010 г. нямам нищо общо, но се радвам че има и други, които се борят срещу феми-ситуацията днес, само че самоубийствата не са начин за това. Като ми остане повече време, ще прочета, какво е написал другият херкулес. А, за борбата с феминизма, си има и ислям. До колкото си спомням имаше и тук подобна тема. Ислямът ще разясни подробно, какви са им правата на жените. Аз само ще наблюдавам без да се намесвам, в случаи, като пребитата досторка, за 130 лева. И без друго, Европа ще се ислямизира, благодарение на феминизма.
    Забавен си.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    В суицидният текст ти освен факта за дъщерите, който съвпада, има и един за дядо ти ( или пра дядо ти ), който също се споменава от профилът ти в розали, който вече си е с отявлена феминистична нагласа, макар, че точно в този пост да не личи.

http://story.rozali.com/komentari/36240_143.html

--

http://story.rozali.com/komentari/36240_125.html
    Да бе, това е вярно, и какво общо има с блога от 2010 година. Нали това казвам, че и на друго място съм писал, ама няма нищо общо с херкулеса от 2010 година. И бъркаш с нагласата! Не е феминистична, а антифеминистична. Прадядо си не помня. Помня само дядо си като мълък, когато оставах при баба и дядо, се вживявах като голям войник, повлиян от околните в детската градина. Казвах, че ще взема един танк и ще избия всички лоши фашисти. На дядо ми започваха да му текат сълзи, а баба ми му казваше: - Прости му Г......... детето не е виновно. Като порастнах, чужди хора ми разказаха, за еднин случай. Конфискували са всичкия добитък, защото дядо се е водил кулак. Лежал е и в Белене без присъда, наклеветен от циганин, който редовно си пълнел каруцата с провизии (крадял) от складовете със зърно, за които дядо ми отговарял, понеже бил грамотен. /Бил псувал "мамка ви комунистическа"/. Само че един кон "Дорчо" често бягал от конюшнята на ТКЗСто и се връщал у дома при дядо ми. Дядо ми го е хранел и след това го е връщал обратно, докато един ден застреляли коня, заради бягството му. Искаш ли още да ти разказвам? Не виждам какво общо има това с другия херкулес? Не знам защо е този интерес от теб към моя профил? Кое ти се вижда ненормално?

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Само да вметна, че не на всеки мъж семето му е годно и може да "оплоди" женската. Но аз не говоря за плодовитост. Но явно за теб нещата опират само до правене на деца и после квото ще да става с тях.
    Относно приятеля ти - идиот е, защото се впуска в брак без да помисли какво може да се случи. При положение, че знае, че не си е изплатил апартамента, не е ли логично да помисли малко, нали сте природно интелигентни.... Хаххахах!
    Относно законите - това е малко криворазбран феминизъм, защото дава привилегии на единия пол, без да отчита конкретния случай и ситуация - с това и аз не съм съгласна, това не е равнопоставеността, за която аз говоря. Ти минаваш от крайност в крайност, а според моите виждания (лични, не на някой философ решил, че той е прав и всяка негова дума е точно в целта) - та според моите виждания равнопоставеността е баланса между двете крайности, за които ти постоянно пишеш
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Само да вметна, че не на всеки мъж семето му е годно и може да "оплоди" женската. Но аз не говоря за плодовитост. Но явно за теб нещата опират само до правене на деца и после квото ще да става с тях.
    Относно приятеля ти - идиот е, защото се впуска в брак без да помисли какво може да се случи. При положение, че знае, че не си е изплатил апартамента, не е ли логично да помисли малко, нали сте природно интелигентни.... Хаххахах!
    Относно законите - това е малко криворазбран феминизъм, защото дава привилегии на единия пол, без да отчита конкретния случай и ситуация - с това и аз не съм съгласна, това не е равнопоставеността, за която аз говоря. Ти минаваш от крайност в крайност, а според моите виждания (лични, не на някой философ решил, че той е прав и всяка негова дума е точно в целта) - та според моите виждания равнопоставеността е баланса между двете крайности, за които ти постоянно пишеш
    Точно поради тази причина, днешните мъже като приятеля ми, вече не мислят за брак. За това нацията ще се стопи до малцинство. Природната интелигентност, включва и инстинкта за самосъхранение.

"Относно законите - това е малко криворазбран феминизъм, защото дава привилегии на единия пол, без да отчита конкретния случай и ситуация - с това и аз не съм съгласна, "

Хубаво, че не си съгласна с това, и аз не съм съгласен, но какво от това? Фактите отново са на лице. Как според теб, може да има средно положение, а не да се отива в двете крайности? Сиреч да има равнопоставеност?

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Много хора живеят на семейни начала без да подписват и без да сключват граждански брак. Това не пречи да имат деца и да си ги гледат.

Аз казах вече няколко пъти как според мен трябва да има равнопоставеност - закони, които разглеждат индивида на база делата му, а не пола. Например: да не се присъждат децата на майката при развод, а на родителя, който може да докаже, че ще се грижи по-добре за тях - финансово и не само. Ако има налице данни за насилие от единия родител без значени кой, защото в много случаи майки бият децата си, правата да се отнемат на мига, без значение майки ли е, леля ли е и т.н.
    В тоя ред на мисли - всяко имущество придобито по време на брака да има опция да се записва или на двамата заедно или само на единия - с общо съгласие естествено, така при развод , което е записано общо се дели, а което не е - остава си на притежателя.
    Никога не съм претендирала за повече права от мъжете, а за равни права, както и равни задължения и равна отговорност. Не знам дали е възможно, защото масово хората обичат крайностите...
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    То винаги е имало добри и лоши индивиди и от двата пола, но днешната феми-култура налага извратено мислене за равенство, че и за превъзходство на по-слабия пол. Ти сам го подчертаваш в гореказаното от теб. След като си духовно интелигентен, би ли ми разяснил, огромното женско желание, и папата да е жена, защото уж жените били по-благородни от мъжете. Може би си чел, за папеса Йоана, която с измама докопала папския престол. Заради тази нейна постъпка, сега при избор на папа, има специален стол с отвор, през който кандидатите се проверяват за мъжки атрибути, защото женското коварство и измама са безгранични. За сега женската наглост се е разпростряла до чин "дяконеса" в религиозната йерархия при хр. свят. Тенденцията е да достигнат до най-висш духовен пост, защото според феминистките Папа и Владика са с женски окончания, нищо че са в мъжки род. Наскоро слушах една дискусия, относно мъжкородовите обозначевия и се смях на днешната простотия. Не се били уважавали жените, защото мъжкородовите обозначения в днежния живот, трябвало да се променят, понеже върховенството на мъжкия пол, вече не се признавало в съвремието от жените. Смешно е да се каже: - Учителят по математика роди момиченце. Или учителя по химия и учителя по физика са правили секс. Освен ако не са гейове!?! Обръщението Професор Иванова, Д-р Петрова, инженер Христова, са все мъжкородови обръщения. Смешно звучи: - Докторката Стоянова постави диагноза, или министърката на образованието държа реч пред учениците, професорката ни изнесе лекция. Българският език е богат на разбираеми за хората думи, а сега модерните чуждици опорочиха правоговора ни.
    проблемът с жените е когато са осквернявани от системата на човешката религия, а именно това се случваше в продължение на хилядолетия досега, затова и бяха довеждани до положение(то) да бъдат считани за чисто сексуални обекти, глупави, похотливи, негодни, и пр., но и мъжете бяха така осквернявани, превръщани в блудни, пълни с горчива ревност, горделиви, похотливи, и пр., затова и сексът беше проблематичен, защото и самият той беше оскверняван, като се създаваше превратно(-и) различие(-я) между мъжкия и женския пол, което е съвсем типична черта на природата на системата на човешката(666) религия/духовност, направо да си го кажем, целият свят беше оскверняван в много отношения, иначе за най-лошата страна на женската природа мога да подчертая отново и тук, най-лошите жени, които съм срещал са жените от системата на човешката(666) религия/духовност, там можеш да срещнеш най-гадните представители не само на човеците от женски пол, но и на човеците от мъжки, понеже именно те оскверняваха целия свят, и затова (и) самите те се оказаха най-осквернени от всички, останаха наказани най-малкото като бяха предадени на развратен разум, така щото да се окажат гадни най-малкото по характер/нрав(Римляни 1:18-32), така че не е редно да се хули онова, което истинският Бог е създал, а жената също е едно от Неговите творения/създания, но редно е да бъде освещавано, затова вместо да хулим, можем да се молим на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог за очистване, понеже именно оскверняването докара света до положение(то) разни хора да се нараняват и да си правят лоши номера, било то любовно/сексуално, или по друг начин, иначе едно нещо е вярно, след като сума ти мъже във вярата се оказаха/бяха неспособни да се справят с положението, какво остава за жените им?!
    Последно редактирано от npp : 03-18-2015 на 11:44

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    проблемът с жените е когато са осквернявани от системата на човешката религия, а именно това се случваше в продължение на хилядолетия досега, затова и бяха довеждани до положение(то) да бъдат считани за чисто сексуални обекти, глупави, похотливи, негодни, и пр., но и мъжете бяха така осквернявани, превръщани в блудни, пълни с горчива ревност, горделиви, похотливи, и пр., затова и сексът беше проблематичен, защото и самият той беше оскверняван, като се създаваше превратно(-и) различие(-я) между мъжкия и женския пол, което е съвсем типична черта на природата на системата на човешката(666) религия/духовност, направо да си го кажем, целият свят беше оскверняван в много отношения, иначе за най-лошата страна на женската природа мога да подчертая отново и тук, най-лошите жени, които съм срещал са жените от системата на човешката(666) религия/духовност, там можеш да срещнеш най-гадните представители не само на човеците от женски пол, но и на човеците от мъжки, понеже именно те оскверняваха целия свят, и затова (и) самите те се оказаха най-осквернени от всички, останаха наказани най-малкото като бяха предадени на развратен разум, така щото да се окажат гадни най-малкото по характер/нрав(Римляни 1:18-32), така че не е редно да се хули онова, което истинският Бог е създал, а жената също е едно от Неговите творения/създания, но редно е да бъде освещавано, затова вместо да хулим, можем да се молим на Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог за очистване, понеже именно оскверняването докара света до положение(то) разни хора да се нараняват и да си правят лоши номера, било то любовно/сексуално, или по друг начин, иначе едно нещо е вярно, след като сума ти мъже във вярата се оказаха/бяха неспособни да се справят с положението, какво остава за жените им?!
    Ако те видя, ще те пребия.

П.П. А господин Херакъл, да напише в търсачката kurdish female fighters.
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-18-2015 на 13:09
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И какво постигаш, като лаеш анонимно? Ти не просто си срещу феминизма/не знам кой нормален човек подкрепя тая глупост/
    имаш ли идея какво представлява феминизмът?

anonymous895156
    Guest
    И каква е разликата дали аз ще остана родител от разстояние или тя? На детето все ще му липсва единия.
    защо си мислиш, че децата имат нужда от родители/двама родители/двама разнополови родители?

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    защо си мислиш, че децата имат нужда от родители/двама родители/двама разнополови родители?

mnogozle.com

anonymous895156
    Guest
    може ли да чуя хитрите ти доводи
    по възможност да не се състоят от шегаджийски гифове

Град
    Dreamland
    може ли да чуя хитрите ти доводи
    по възможност да не се състоят от шегаджийски гифове
    Всъщност не можеш да ги чуеш.

anonymous895156
    Guest
    умна докачлива, палава (?) красива (?)

Град
    Dreamland
    умна докачлива, палава (?) красива (?)
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Да, признавам си. Мъж съм и съм на 57 години. Регистрирах се във форума, за да намеря любовта на живота си.

И знаете ли какво...?

Мисля, че я открих. В лицето на galaxy29.

П.П. Метежнико, не се опитвай да ми даваш акъл. Не си на годините ми!
    Назад си с материала.

Мега фен
    защо?!

Град
    Dreamland
    защо?!

ADD TO REDUCE REDUCE TO DEDUCE

Мега фен Аватара на an7raks
    Първо потиснатия от жените "лъв", а сега и повелителя на педалите...
    Последно редактирано от an7raks : 03-18-2015 на 14:45

Град
    Dreamland
    Първо подтиснатия от жените "лъв", а сега и повелителя на педалите...
    Не можеш да си сигурен нито за едното, нито за другото.

Мега фен

ако исках да слушам папагали, щях да отида в зоомагазина, едно и също повтаряш, сякаш си форумен папагал

Град
    Dreamland
    ако исках да слушам папагали, щях да отида в зоомагазина, едно и също повтаряш, сякаш си форумен папагал
    Никога не съм казвала, че не съм.

Не разбираш май.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Много хора живеят на семейни начала без да подписват и без да сключват граждански брак. Това не пречи да имат деца и да си ги гледат.

Аз казах вече няколко пъти как според мен трябва да има равнопоставеност - закони, които разглеждат индивида на база делата му, а не пола. Например: да не се присъждат децата на майката при развод, а на родителя, който може да докаже, че ще се грижи по-добре за тях - финансово и не само. Ако има налице данни за насилие от единия родител без значени кой, защото в много случаи майки бият децата си, правата да се отнемат на мига, без значение майки ли е, леля ли е и т.н.
    В тоя ред на мисли - всяко имущество придобито по време на брака да има опция да се записва или на двамата заедно или само на единия - с общо съгласие естествено, така при развод , което е записано общо се дели, а което не е - остава си на притежателя.
    Никога не съм претендирала за повече права от мъжете, а за равни права, както и равни задължения и равна отговорност. Не знам дали е възможно, защото масово хората обичат крайностите...
    Това, че много хора (мъже) живеят на семейни начала без да подписват и сключват граждански брак, е предизвикано от феминизма, с претенциите си за равноправие. Семейството с мъж глава на семейството е градивната клетка на държавата, защото само по себе си представлява малка държава. С разрушаването на семейството, се разруши и държавата. По закон, жените отдавна са равнопрлавни, но те искат да са по-равноправни, за това измислят най-различни закони, с които да изглеждат освен равноправни, и равностойни. Законът за дискриминацията е един от тях, който по своята същност, е дискриминационен. За това са и упреците към работодателите, че не искат да вземат жени на работа, които освен че са по-некадърни, искат и да отсъстват когато им скимне. Само от висенето им в тоалетната производствата губят от неоползотвореното време, защото почивките не са им достатълчи, да не говорим, когато са в цикъл, тогава всичко се изцикля. Ти може и да не петендираш за повече права от мъжете, но самата ти претенция за равнопоставеност е претенция, за повече права. Едно нещо не можете да разберете вие жените, че мъжът е всячески независим от жената, икономически и психологически, докато обратното е невъзможно. С разбиването на семействното, мъжете се освободиха от зависимост и отговорности! Мъжкото превъзходство, си е превъзходство!

Повече от фен
    Не знам кой си, но ми харесват коментарите ти. Усещам обаче страх у теб, защото завоалираш проблемите заедно с мръсотията, която бълва и пречи на света да се развива, това световно зло феминизмът. Заглавието на темата подсказва правилният начин, за развитието на света. " Вървяха ХОРАТА, а след тях жените"! А сега как да го възприемем? Тръгнали напред жените, а след тях тръгнали и хората!!!

Повече от фен

П.П. А господин Херакъл, да напише в търсачката kurdish female fighters.
    Е, сега вече направо се сепнах!?! Как така ще го пребиеш? Ти да не си мъж? Защото ако си жена, то тогава ще трябва да си като Станка Златева, че и отгоре, а npp ще трябва да е някакво 14-15 г. слабовато хлапе. Казвам го, защото бях свидетел, на една такава разпра, и след като жената реши, че може да набие мъжа, се озова на земята, а аз се намесих в нейна полза, за да не идва линейка.

Тези жени войни от кюрдските бойци, са само за атракция. http://www.blitz.bg/news/article/286553
    Като им видят само стойката и талибаните ще наострят рязаните пищови, за да се отбраняват. Най срашно било за талибаните, когато 550те жени от батальона на Пешмерга, започнат да ги замерват, вместо с гранати, с дамски превръзки. Ефектът е поразителен, особено, ако са употребявани. При вида на менструална кръв, талибаните направо се предавали, или се самоубивали на място. Дори някои имами, все не могат да си обяснят, какво е това животно, дето по цяла седмица от месеца кърви, и пак не умира?!?

Повече от фен
    Първо потиснатия от жените "лъв", а сега и повелителя на педалите...
    Не знам за кой лъв говориш, защото на мен жените могат само да се опитат да ми потиснат "оная работа", и тогава ще я преместя в другия крачол.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си