- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
ненапразно Господ е казал, че нищо от онова, което влиза в човека отвън не го осквернява/омърсява, но онова, което произлиза от човешката(666) духовна/религиозна дейност осквернява човека(Марк 7:14-23), не съм феминист, но и не смея да твърдя, че жените не са били тъпкани повече от мъжете
Третият закон на Нютон гласи, че на всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.
феминизмът, е едно от тези действия, и реакцията "сексизмът" е в случая противодействието. 666 е числото на дявола, а феминизмът може да се определи като дяволско творение. За да бъдат тъпкани жените от мъжете, това значи че са си го заслужили според мен. Особено в днешно време, в тъй-наречения "демократичен свят". Самото опълчване на жените срещу мъжете е вид нахалство, което в други времена щеше да е строго наказуемо, дори със смъртно наказание. В ислямския свят такова нещо няма, а мюсюлманите вече са повече от 1/3 от света, и продължават да се увеличават, за разлика от християните. Хайде нека и там жените имат претенции за права, равни с мъжете, ако им е мил животът. При нас това допускане на феминистични закони, го намирам като бъг на системата в "демократичното" общество, а феминизмът за мен е Stealth вирус, който ще унищожи хр. свят!
не съм феминист, защото не се придържам към човешки понятия, но все пак и жената трябва да се освещава, виж само колко много вероизповедания досега защитаваха животните дори повече от човека, едва ли не едно животно е по-скъпо от човека, а иначе тези религии не струват и пукната стотинка като полезно действие, дори и животните се оказаха по-полезни от тях, понеже хората имаха сексуални/любовни/брачни и всякакви други проблеми именно поради негативното въздействие, което тъпата човешка(666) религия оказваше досега, като оскверняваше Божието създание/творение, така че не е редно да се обръщаме срещу жените, но по-редно би било да (на)мразим духовното беззаконие, защото именно то е майката на всички злини, които са съществували досега на света, така че няма защо да мразиш едни слаби същества каквито са жените, защо трябва да се ядосва човек за това, че жена (му) го е оставила/напуснала, било то заради друг мъж, или по каквато и да е друга причина?!, това е положението, когато има условия за секс(любов и дори брак), тогава човек може да има такава реализация в живота ако наистина изпитва естествена нужда от такава, но ако няма условия за това, тогава защо трябва да се превръща в човекоубиец само защото не може да живее със секс?!, така че не защитавам ничия неправда/ничие беззаконие, дори и ако жена е извършителят, имало е случаи да се възпротивя на жена до голяма степен, например нападали са ме върли (сатанински) окултистки и идолопоклоннички, изобличавал съм ги по стотици и дори по хиляди пъти със Словото на истинския Господ Бог, а някои от тях дори си продължаваха да ме нападат най-нагло, ето такива жени наистина са пример за зли жени, и дори заслужават по-голямо наказание задето лъстяха дори и истински(те) Светии, защото вземаха пълно участие в делата на духовното беззаконие, така че няма нужда да си феминист, нито женомразец, но от значение е правилното насочване на гнева, защото ако си човекоубиец, тогава не печелиш нищо в истинския Бог, но дори губиш
Последно редактирано от npp : 03-20-2015 на 15:29
npp, казваш, че не си феминист, че и жената трябва да се освещава, но пропускаш най-важното! Женският пол спекулира със способността си да ражда. Жените много отдавна са с изравнени права с мъжете. Под лозунгите за равноправие с мъжете, жените искат ограничени права за мъжете чрез гражданските закони. Отнемат им децата, когато и както си пожелаят, а законът ги насърчава за това. Отнемаха им и имуществото, което си е чиста гавра с мъжкия облик, докато това не се коригира с предбрачен договор. Стремят се към високи постове във властта, за да могат да унижават мъжете, като демонстративно ги командват за да докажат, че могат да се гаврят с мъжката доблест, когато си поискат. Ако ти наистина си духовно лице, как би се почувствал, ако жена Владика ти нарежда какво и как да правиш, и то е различно от възприятията за морал? Можеш ли да отречеш, че благодарение на феминизмът, беше унищожено семейството, а на негово място е вече модерното уродливо съжителствуване м/у половете. Жените не могат да се примирят, с мъжката свобода и независимост, които според мен се дължат, на по-съвършената мъжка физиология, поради която светът е оцелял до днес. Заглавието на тази тема ясно показва, правилния подход, който народите от хр. свят трябва да следват, за да оцелеят. "Вървяха ХОРАТА (отнася се за мъжете), а след тях жените!" Мъжът винаги е бил (и ще си остане) водач, а жената го следва. Обратното за мен, е скрит геноцид за хр. народ.
Явно ти си хвърчиш на високо, докато не паднеш по-ниско и от възможно най-ниското. За мен жените са жени, и не са равни с мъжете, което значи че са по-нисши от мъжете в природната йерархия, и за това ще стоят там, където им е мястото, или където мъжете им наредят, пък нека аз за теб, да съм смотан и ограничен дебил. Няма да мине много време, и всичко ще си дойде на мястото. Никой не може да променя природата за продължително време.
поне от една страна позицията ти е естествена, и поне донякъде имаш право, но ако дори (и) на много вярващи мъже не им е хрумнала идеята, че човекът, без значение мъж или жена, е подобен на робота, който някак си не е достигнал до там, че сам да се сети какво по-добро/висше (може) да направи за себе си или да поиска от онзи, който се явява негов стопанин и поддръжка, тогава какво остава за жените?!, жената разчита на мъжа, тя предпочита едни силни обятия да я прегръщат, държат здраво, да се отнасят добре с нея, така щото тя да намери онова, което хората в продължение на векове са наричали "изгубения(т) рай", обикновено мъжът владее/обладава жената, той е водещият, а жената е склонна да намира именно това за естествено, защото най-малкото природата и е такава, жената е като онази липсваща част от мъжа, без която той не би могъл да изпита уравновесеността, която го измъква от (хаоса/бъркотията на) мъжката похот, той пък е онова, без което жената не би могла да намери онази твърдост, стабилност, непоколебимост и предприемчивост, които правят човека да се "издигне" над разтлението, но, каквото и да кажем, при всички случаи човеците имат нужда от обновление, а особено жената може да се окаже по-изгубена в това отношение, защото както роботът не би могъл да се усъвършенства ако създателят/стопанинът му не го е направил/не го направи да бъде/достигне (на) по-високо ниво, така е и с човеците, например какво биха могли да разбират едни предполагаеми пещерняци от каменната епоха?!, а още по-напред би бил уместен въпросът защо въобще трябва да сме роби на (по)знанието?!
Последно редактирано от npp : 03-23-2015 на 18:19
npp, аз се придържам към темата, и за това коментарите ми са относно равенството, равнопоставеността и равноправието м/у мъже/жени. Жените за мен са по неможещи, по-слаби и по някога освен че няма полза от тях, вредата е голяма. Искали и те да се образоват!?! Добре! Нека се образоват. Само че те след като се образоват, искат и да командват мъжки колективи, или по някакъв начин, за направят мъжете икономически зависими от тях, като реванш за тяхната зависимост до сега, която още продължава. Защо трябва да се харчат средства за женско образоване, след като на практика не могат да са работещи като мъжете. Все едно да обучаваш овца, за куче пазач, да я оставиш да пази стадото от вълци, и да си сигурен че ще свърши работа. А равноправието е точно такова, че да храниш със зоб коза и кон с еднакви дози и да чакаш еднакво количество и качество работа.
никой не е казал, че жената е (от порода) херкулес, и защо си мислиш, че всички жени са мъжемразки или амазонки?!, имало е и фанатични жени, но иначе коя жена ще се опита да ти се наложи, дори те обикновено бяха по-смирени от мъжете, но ти знаеш как ако работиш в някоя фирма/компания, която не е твоя и където ти не си шеф, дори и жените служители там нямат друг избор освен да следват правилата, така щото биха направили забележка дори и на някой от мъжете в случай че застрашава работата на колегите си като нарушава правилата, а ако си жена какво ще правиш ако сума ти мъже ти подсвиркват, те задяват с думи, ти налитат, те опипват, обарват, шляпват по задника, се бъзикат с теб, ти пускат ръка, и се опитват да те използват за секс?!, представи си какво е да не можеш да кажеш нито една дума и да не можеш да издадеш нито един звук без гласа ти да звучи женски