.
Отговор в тема
Страница 11 от 17 ПървиПърви ... 789101112131415 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 414
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    npp, аз не казвам, че всички жени са мъжемразки, а амазонките са само мит. Мъжемразки са само феминистките, които са с комплекси, и се стремят да бъдат като мъжете, нищо че това е невъзможно, поради ред женски недостатъци. За това и концепцията им относно размяната на половете при извършване на различни дейности, се гледа със скрита насмешка от хората. Специално на мен, физически е невъзможно жена да ми се наложи. Достатъчно съм силен, а и още не се е родила такава. За това, че ако е по-смирена при разговорите си с мен (в реалния живот), може да се разберем. Когато и жените вече работят сред мъжки или смесен колектив, ще трябва да свикват с отношението на мъжете по въпроса с подсвиркванията, пошляпванията, бъзиканията, и др. Няма как, покрай котарак, да минават малки пиленца, и той да не ги излапа (метафорично казано). За това жените нямат работа там. Тяхното място е у дома, да раждат отглеждат и възпитават деца, и да карат мъжа да се чувства щастлив, прибирайки се в къщи. Това е ценностна система, просъществувала и запазила до сега, много народи по света. Това е и напътсвието на религията. Теб обаче не мога да те разбера, какво целиш, като защитаваш жените и си с феминистична нагласа, а уж си светски човек? Пък може и да съм се подвел. Феминизмът, е кауза пердута, но е факт, че нанесе много вреди на човечеството и спря развитието на техническия прогрес поне с 50 години.
    просто не взимаш предвид някои неща

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И тва ми го казваш, защото... ? И да - за осемнайсти път в тоя форон ще помоля НИКОЙ да не ми казва жабче. Има кой да го прави това.
    Извинявай Тори, не знаех че ще прозвучи обидно за теб! Дори си мислех че ще е по-ласкаво, та за това. Не съм предполагал, че и други са те наричали така. Вземам си думите назад, и ти обещавам, че това вече няма да се повтори.
    Последно редактирано от herkules : 03-26-2015 на 07:37

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Ти обади първо, дъщерите ти от една или от две различни майки са.

Не обичам да потискам мъже, заради това хайде да не обсъждаме точно с теб техническите ми умения, патриархално моме съм си, ти просто си тъп.
    Ти след като така старателно си ме издирила по форумите, ако си ме чела, би трябвало да знаеш, че съм се женил само веднъж, и никога не съм се развеждал. На жена си почти не съм изневерявал, откакто се ожених, а дъщерите ми имат три години разлика, и са от жена ми, която им е родна майка. Ти и да искаш не можеш да потискаш мъжете, защото те са независими, в сравнение с жените, и винаги може да се предположи, за техническите умения, на жена, сравнявайки ги с тези на мъж. Може да си патриархално моме, но си с феминистични възгледи, а кой от двама ни е по тъп, само от полът може да се предположи.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kleo.Patra Виж мнението
    Леле никогa не съм очaквaлa точно ти дa ме нaречеш симпaтичнa, дори сaмо нa бъзик дa го кaзвaш товa нa истинa ме рaзсмя. Блaгодaря ти с постa си ми опрaви нaстроението зa целия ден. Всъщност не съм нa 16 ,нито живея в София. Годините ги изтрих ,зa дa не зaблуждaвaм хорaтa. Не съм кaзвaлa, че си нa 27. Чесно кaзaно не мисля, че имa някaкво знaчение нa колко години съм. Не съм билa ядосaнa, когaто съм писaлa предишния си пост и ти го знaеш, но знaм, зaщо го кaзвaш. Ти явно нерaзбрa, кaкво имaх предвид зa товa с лъвовете. Не е удaчно дa срaвнявaш лъвовете с богомолките, зaщото мъжките лъвове не изяждaт лъвиците ,след кaто се чифтосaт, но богомолките изяждaт мъжкия нaкрaя. Може лъвът дa я убил, но чaк дa я изяде. Нерaзбирaм ,зaщо е убил и мaлкото лъвче, може би не е било негово. Според мен лъвовете нямaт нищо общо с хорaтa, но щом искaш дa ти нaпрaвя срaвнение с топлокръвни животни добре. По телевизиятa гледaх еднa глутницa вълци и те имaхa aлфa мъжки и aлфa женскa. Aлфa женскaтa умря и мъжкия остaнa сaм. Еднa от дъщерите му го уби, въпреки, че беше по-дребнa от него. Стaнa водaч нa глутницaтa и другите вълци и се подчинявaхa. Кaкто мъжки тaкa и женски индивид може дa бъде водaч нa стaдото (нямa знaчение зa кaкви животни говорим). Много ми се ще дa видя реaкциятa ти, когaто женa стaне президент нa Бългaрия (товa дори Вaнгa го е предскaзaлa). Прaв си зa едно постовете ти много ме рaдвaт. Пич нaли знaеш, че имa опция лични съобщения, тaм може дa ми говориш в ,,мой стил" щом тук не искaш. Зaбелязaх, че много често кaзвaш, че си много силен и нямaло женa ,която дa те нaдвие (a нa бaс, че имa). Нaкрaя сигурно ще се окaже, че си някой хръблю 160, 40-50 килa.
    Радвам се, че поне ти не ми се сърдиш.Това с вълчата глутница, с женска водач, е изключително рядък случай, ако въобще е имало тъкъв. Сигурно бащата е бил толкова стар, че дъщеря му е могла да го убие, но чак пък да стане водач? Сигурно правиш аналогия с хората, дето дъщерите, онаследяват бащите си, иначе няма как с борба да докопат престола, ако има мъжки, претендент. Животинският свят е част от природата, която може да се разгледа абстрактно, като жив организъм, с инстинкт за самосъхранение. Всяка девиация ((отклонение) от нормите, и правилата (законите), които сама е създала), рано или късно, се връща в нормалното си състояние. Разделението на мъжки и женски пол не е случайно. Мъжкото в природата винаги е по-силно от женското, и за това винаги налага волята си (изключвам насекоми и инсекти-паразити). Човечеството, като най-интелигентно, надарено с разум животно, се е изкачило на върха на хранителната пирамида, и господства над останалия животински свят. Но откакто съществува човечеството, мъжкият пол, като по-силен физически, определя начина на живот, като създава правила, в съответствие с природните закони. За това казваме, че светът е мъжки. В човешката психология съществува понятието "подчинен" и "доминант". Няма как мъжкият пол да бъде подчинен, защото е физически по-силен, и винаги ще употреби силата си, когато по-слабият пол, реши да налага своята воля. За това по-слабият пол, като по-многоброен, (заедно с мъЖЕНСТВЕНИЯТ мъжки пол) и имащ право на глас, налага граждански закони, противно на природните, с което иска да подчини по-силният пол, и издевателства психически, насърчаван от законите, които сам си е сътворил. И отговорът не закъснява! Насилието над жените вместо да намалява, се увеличава. Каквито и директиви и насилствени закони да налагат от Брюксел, когато са в разрез с природните закони, резултатът ще е отрицателен.

Ако жена стане президент на България, ще ме е срам че съм Българин, и когато отивам на работа в чужбина, ще се старая да не афиширам националността си. Ванга е казала и много други неща, относно женската същност, но ти си избра точно това нейно изказване. И аз се радвам, че постовете ми много те радват, а опцията "лични съобщения" използвам, само когато ме заговорят там, иначе може някой да го приеме за свалка, да се изнерви и да промени добрият тон, с който мисля че разговаряме. Добре би било, да се хванем на бас, че жена не може да ме надвие, пребие, или както искаш там си го тълкувай, защото още не се е родила такава. А да наречеш хърблю 176см. височина, и 104 кг. на празен стомах при 48 см. обиколка на бицепса, си е малко рисковано. Тези жени, дето пребиват мъже, само в Холивудските филми ги има. Особено ако са в цикъл, стават още по силни, и ще натръшкат десеттина като мен. Добре е, че си вярвате. За това пък медиите все лаят, че 1/3 от женския пол по света все е пребиван от мъжете, и все се молят, насилието над жени да спре. Как мислиш? Защо ли го правят, след като са жените са равностойни с мъжете?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    И защо ще се срамуваш?
    Защото е обидно, и го смятам за извращение, при наличие на мъже, жена да бъде президент! Нали знаеш поговорката: "Видяла жабата, че подковават коня, и тя вдигнала крак!"

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Като за мъж, който може да прави и говори, каквото си иска, измъкването ти от киното звучи доста бъзльовско.
    А 1 и 50 на час за платен паркинг не е никак много... Особено за преуспял мъж, който пръска два бона за 8-ми март...
    Не знам защо защитаваш женската кауза, след като си мъж? Или не си??! Ти ако отидеш на кино, и ти предложат срещу 9,50 лв. да гледаш филм за Пепеляшка около два часа, ще останеш ли да го изгледаш? Не знам дали съм преуспял? Не съм казвал, че съм богат, на фона на богаташите днес, но не съм и беден, и мога да си позволя някои неща, които 60% от останалите не могат. Само че, представи си колко печелят тези от паркингите, разни зелени, сини, или червени зони, след като само за една бариера да спуснат и вдигнат, вземат по 1,50 лв. на час. Това са лесни и незаслужини с нищо пари, а хората изнемогват. Аз може и да си платя паркинга, но видях много други, които се чудеха къде да паркират, защото вместо да дадат 1,50 за нищо, по добре да си купят ннещо за ядене, или 5 кебапчета например, и пак ще им останат 10 ст. които вече не са жълти, а минават за бели, ако са цели. А, за 8-ми март грешиш! Пръснах повече от три бона, ако включим и транспортните ми разходи, и изключим деногуба, което си е още една загуба.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Разбира се! Защо да не сравним кебапчета с козметика о.О
    Жена ти да си намаже кайма върху лицето следващия път, сигурна съм, че ще я намериш за много атрактивна.
    Или пробвай да ядеш крем за лице.
    Ама че приказка? Жена ми като иска да се намаже с кайма или каквото си иска, нейна си работа, ама аз да пробвам да ям, крем за лице? Направо ще повърна! Добре че още не съм закусвал, че от бързане не ми остана време! Я, сега кажи? Теб така ли са те учили в училище да се отнасяш, с добрите хора като мен?
    Последно редактирано от herkules : 03-26-2015 на 07:42

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Това с каймата не е лоша идея, всъщност. Особено после, ако мине през домашно направен солариум с нагреватели от печка Раховец.

Не мога да си обясня? Вместо да ме подкрепяш, ти си на страната на противника?!? Може ли такова нещо? Да не си от женския пол?
    Последно редактирано от herkules : 03-26-2015 на 07:43

Повече от фен
    Херкулес, чудя се как ще реагира София, когато прочете нещата, които си написал. Предполагам, че няма да е особено впечатлена.
    Не разбирам какво имаш предвид? Защо София трябва да реагира, на моите писания, относно възгледите ми? Или смяташ, че нямам право да казвам това което мисля анонимно, в анонимен форум? И защо трябва постовете ми да впечатляват някого? На времето се разказваха вицове за Тодор Живков, но никой не говореше открито, защото знаеше какви ще са последствията. Сега уж е "демокрация" ама си е пак същото. Само дето контрастът М/У богати и бедни се е увеличил многократно. Войната М/У половете съществува, откакто разрешиха на жените да гласуват, но все някога ще спре, и нещата ще си дойдат на място. Поне аз така мисля. Пък София да си реагира както си ще! София е в България, но само София, не е цяла България.

anonymous708973
    Guest
    На жена си почти не съм изневерявал, откакто се ожених
    Eeee, бива ли такива работи? Не се ли грижиш за емоционалното състояние на имуществото си?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Грижи се, не й е казвал, че й изневерява
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Не знам защо защитаваш женската кауза, след като си мъж? Или не си??! Ти ако отидеш на кино, и ти предложат срещу 9,50 лв. да гледаш филм за Пепеляшка около два часа, ще останеш ли да го изгледаш? Не знам дали съм преуспял? Не съм казвал, че съм богат, на фона на богаташите днес, но не съм и беден, и мога да си позволя някои неща, които 60% от останалите не могат. Само че, представи си колко печелят тези от паркингите, разни зелени, сини, или червени зони, след като само за една бариера да спуснат и вдигнат, вземат по 1,50 лв. на час. Това са лесни и незаслужини с нищо пари, а хората изнемогват. Аз може и да си платя паркинга, но видях много други, които се чудеха къде да паркират, защото вместо да дадат 1,50 за нищо, по добре да си купят ннещо за ядене, или 5 кебапчета например, и пак ще им останат 10 ст. които вече не са жълти, а минават за бели, ако са цели. А, за 8-ми март грешиш! Пръснах повече от три бона, ако включим и транспортните ми разходи, и изключим деногуба, което си е още една загуба.
    Ма много интересен начин на мислене, това което искам да коментирам не е свързано с темата, но все пак... Ще си плащаш 1,5 за паркинга и още как! Хората, които са охрана заплата трябва да вземат, колата ти следва да е паркирана на определеното за това място, а не като всички тъпаци, които спират по тротоарите и после се чудим защо няма един здрав тротоар в града и си чупим краката! Ако нямаш кинти за паркинг - отиди пеш, никой не те задължава да си със собствен превоз,нали? От тези пари би следвало да се отделят за поддържане на паркинга - охрана, осветление, настилка и т.н. и т.н.
    Както и да е, издразних се на това тарикатското - ще си купя 5 кебапчета да се насвиня, пък колата ще паркирам, дето ми е кеф, щото аз пари за кола имам, но не и за разходите свързан с нея..... Пффффф
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Eeee, бива ли такива работи? Не се ли грижиш за емоционалното състояние на имуществото си?
    Ако не се грижех, щях ли да ги заведа на кино чак в Русе, а аз да търся магазини за топли кебапчета, печени на скара с дървени въглища.

Повече от фен
    Грижи се, не й е казвал, че й изневерява
    Е, хубава работа!?! Естествено че няма да и казвам за изневерите, защото изневяра зад граница, не се смятала за изневяра. Поне така ме увериха в друг форум, че много ми тежеше на съвестта. А ти като си толкоз загрижена, я ми кажи? Смята ли се за изневяра, вечер прекарана с компаньонка, в друга държава, след като мъж не е правил секс с жена си цели 3 месеца, а?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Нямаше ли и разни други изневери
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    Е, хубава работа!?! Естествено че няма да и казвам за изневерите, защото изневяра зад граница, не се смятала за изневяра. Поне така ме увериха в друг форум, че много ми тежеше на съвестта. А ти като си толкоз загрижена, я ми кажи? Смята ли се за изневяра, вечер прекарана с компаньонка, в друга държава, след като мъж не е правил секс с жена си цели 3 месеца, а?
    Ех, ама значи, толкова ли не можеш да си удариш една злобарка!? Голяма драма 3 месеца без секс.... Да се чудиш на идиотите дето издържат повече, само защото уважават жените си, а не ги смятат за тяхна собственост...
    А дали за 3 месеца и твойта не е намерила някой да й опъне една патка?
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Ма много интересен начин на мислене, това което искам да коментирам не е свързано с темата, но все пак... Ще си плащаш 1,5 за паркинга и още как! Хората, които са охрана заплата трябва да вземат, колата ти следва да е паркирана на определеното за това място, а не като всички тъпаци, които спират по тротоарите и после се чудим защо няма един здрав тротоар в града и си чупим краката! Ако нямаш кинти за паркинг - отиди пеш, никой не те задължава да си със собствен превоз,нали? От тези пари би следвало да се отделят за поддържане на паркинга - охрана, осветление, настилка и т.н. и т.н.
    Както и да е, издразних се на това тарикатското - ще си купя 5 кебапчета да се насвиня, пък колата ще паркирам, дето ми е кеф, щото аз пари за кола имам, но не и за разходите свързан с нея..... Пффффф
    Хайдееее.... пак аз излязох виновен. Нищо че на всякъде си плащам, а смятам че не е редно. Тези тъпаци, дето казваш, че спирали по тротоарите не са виновни. Виновни са други, които не са им осигурили места за спиране. А ако осигурят такива, вземат пари на хората, дето са си платили и въздуха дето дишат, и то многократно с такси, данъци, и глоби. Как ти се струва, да дойда пеш , като живея на повече от 80 км. от Русе? Умишлено да няма къде да спра, и ако го направя в някоя уличка, веднага излиза някой, упълномощен за улицата, дето никъде не пише, че паркирането се заплаща, и ти къса бележка за 2лв. А, където може да се спира, има знак забранено спирането, с цел глоба и тормоз на обикновените хора. Също като с ограничението на скоростта по пътища, където пътят е равен хубав и безопасен, но има знак примерно за движение със скорост 40км. в час, или умишлено не премахнат знак, "пътят в ремонт", като ремонтът е свършил преди година, но тези от кат, не го признават и решават да тормозят хората. Вредата от такива като тях е 10 пъти по-голяма, от колкото ползата. Типични хлебояди, паразити живеещи на гърба на другите. Доказано е, че без пътна полиция, катастрофите са много по-малко и няма нарушения по пътя. Тези дето карат с превишена скорост, и без друго не ги глобяват, защото са хора от тяхната черга, свикнали да нарушават правилата, които сами са създали.

Повече от фен
    Нямаше ли и разни други изневери
    Брей, ти пък от къде знаеш всичко? Може и да е имало, само че аз не съм го искал, а бях принуден да го направя. Смятай го за сексуално насилие (изнасилване ) върху мен, и то от жена с огромна влас. За това жените не трябва да управляват и да им се дава власт!

Повече от фен
    Ех, ама значи, толкова ли не можеш да си удариш една злобарка!? Голяма драма 3 месеца без секс.... Да се чудиш на идиотите дето издържат повече, само защото уважават жените си, а не ги смятат за тяхна собственост...
    А дали за 3 месеца и твойта не е намерила някой да й опъне една патка?
    Ти не познаваш жена ми! Аз съм и първия и съм сигурен, че съм единствения. А това!!!:- "А дали за 3 месеца и твойта не е намерила някой да й опъне една патка?" .... извинявай ама звучи много грозно, от устата (клавиатурата) на жена!!!

Град
    Еее, добре, добре, няма смисъл от правила, то всички сме толкова възпитани, че единствената причина да нарушаваме правилата е да правим на пук на властите, не защото масата хора хич не им пука... Както и да е , темата не е тази
    Колкото до жената с власт, дето те била изнасилила - я прегледай статистиката колко повече са мъжете, които се възползват от това
    Заеби, оттеглям се, оставам само да чета и да цъкам с език.....

Град
    Ти не познаваш жена ми! Аз съм и първия и съм сигурен, че съм единствения. А това!!!:- "А дали за 3 месеца и твойта не е намерила някой да й опъне една патка?" .... извинявай ама звучи много грозно, от устата (клавиатурата) на жена!!!
    Тя сигурно също е така убедена, че ти си ѝ верен, както и ти... Кофтито е, че понякога просто няма как да знаеш

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Не разбирам какво имаш предвид? Защо София трябва да реагира, на моите писания, относно възгледите ми? Или смяташ, че нямам право да казвам това което мисля анонимно, в анонимен форум? И защо трябва постовете ми да впечатляват някого? На времето се разказваха вицове за Тодор Живков, но никой не говореше открито, защото знаеше какви ще са последствията. Сега уж е "демокрация" ама си е пак същото. Само дето контрастът М/У богати и бедни се е увеличил многократно. Войната М/У половете съществува, откакто разрешиха на жените да гласуват, но все някога ще спре, и нещата ще си дойдат на място. Поне аз така мисля. Пък София да си реагира както си ще! София е в България, но само София, не е цяла България.
    Нямам предвид града София. София е едно женско име.
    Във Видин по-различно ли е?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен
    Еее, добре, добре, няма смисъл от правила, то всички сме толкова възпитани, че единствената причина да нарушаваме правилата е да правим на пук на властите, не защото масата хора хич не им пука... Както и да е , темата не е тази
    Колкото до жената с власт, дето те била изнасилила - я прегледай статистиката колко повече са мъжете, които се възползват от това
    Заеби, оттеглям се, оставам само да чета и да цъкам с език.....
    Ти не разбираш! Тя ми помогна да спечеля много пари за кратко време, и от лакомия попаднах в капан. Отпразнувахме го на кафе с райбер, но имаше и уиски, а аз не съм добър и не издържам на пиене. При мъжете по някога настъпва момент, в който не могат да се контролират, при създала се интимна обстановка, а тая прилича 1към 1 с Ким Бейсинджър. След като всичко уж приключи, изведнъж се оказа, че нищо не е приключило. Бях принуден да играя по свирката и, иначе ще ме издаде, и край с мен. Кажи сега, как е трябвало да постъпя, а не съм го направил?

Повече от фен
    Тя сигурно също е така убедена, че ти си ѝ верен, както и ти... Кофтито е, че понякога просто няма как да знаеш
    Аз съм си убеден, че не съм изневерявал по свое желание, и за това не го смятам за изневяра, ама като си спомня сега, пак започва да ме гризе съвестта! Ако можех да върна времето назад, нямаше да допусна много грешки.

Повече от фен
    Нямам предвид града София. София е едно женско име.
    Във Видин по-различно ли е?
    Сега разбрах. Имаш предвид жена, на име София. Съжалявам, на явно ме бъркаш с някого. В моя град познавам няколко жени с името София, но те не са в моето обкръжение. Във Видин съм бил само веднъж. По линия на ОСО някога организираха гребен поход-състезания по река Дунав, с ял шестица, а аз бях тогава състезател, защото тренирах модерен петобой, и физически издържам на големи натоварвания. Иначе живея на повече от 400 км. от Видин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си