.
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Threaded View

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Не знам, възможно е да се смееш, но аз отдавна съм женен. Имам две големи вече дъщери. Едната е студентка втори курс в Кл Охридски, а другата е в 11 клас. На голямата изпратих 350 лв. лв. по случай празника, за да си купи скъп парфюм, а с жена ми и малката дъщеря, се разходихме в моловете в Русе, и похарчихме 3 000 лв. Купиха си скъпи парфюми и козметика, а жена ми изведнъж реши да смени пердетата в хола, като си хареса нови. След това изгледахме и един филм заедно. Цветя им подарих само по 3 карамфила. Имам голяма къща с градинки около нея пълни с цветя. Цветята са хоби на жена ми, и дори съм и направил мини-парник, където си отглежда разсади, а отделно си купува разни грудки. Когато започнат да цъфтят, у нас е като в приказките.
    Не, не. Не питам откога си женен или какво си подарил. Не говоря за цени на разни подаръци и такива глупости. Само казвам, че взимайки предвид мненията ти до момента в тази и в друга тема за насилие над жени, не си те представям на добра воля да подариш дори карамфилче. За тва би ми станало смешно просто.
    Иначе подаръка (пък бил той и цвете), си е жест точно на добра воля и уважение спрямо някого, без значение дали говорим за жена или мъж. Смисъл такъв, че ти не показваш каквото и да е уважение до момента спрямо пола ни. Другото няма да го коментирам, щото просто нямам желание да споря за глупости.
    Последно редактирано от tori : 03-11-2015 на 16:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си