Първоначално написано от
npp
човек е, човек от женски пол, но е трудно да се каже, че жените винаги са били по-лоши от мъжете, имало е и лоши мъже, имало е и лоши жени, но е имало и добри хора, както от мъжки пол, така и от женски, жената може да бъде най-опасна когато върши духовно беззаконие, защото обикновено жени са били по-склонни да служат на лъжепророци(те) и въобще на сатанински(те) духовни водачи, в смисъл могат да бъдат по-лековерни и да се подчиняват по-лесно, лично аз съм имал доста горчив опит с окултистки и сатанински религиозни жени(сектантки), правили са ми големи лайнарщини, в репертоара им може да има всичко, биха могли да те клеветят пред Бога, оскверняват/очернят, кълнат/проклинат, натоварват(духовно), урочасват, изпедерастяват, да те съсипват/обезобразяват душевно/духовно, при това са ми го правили денонощно, дори са събирали по цели торби с люспи от семки/черупки от ядки, ако примерно на теб хобито ти е да гледаш филми, да играеш видеоигри, шах, карти, или да се занимаваш с макети (влакчета, самолети, и пр.), на тях хобито им е да причиняват зло по окултен/духовен път, и дори бих казал, че това е най-грозното нещо на света, а онези, които го вършат - най-грозни(те)