Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
" не ми изнaсяй лекций." " и тaкa рaзбирaсе имa шеподaнс при деленето дa се рaзвият и тризнaци и четеризнaци."

Няма да е зле, преди да паднеш от стола, за се научиш да пишеш!

Аз може да съм спал, ама и ти не си била много будна. Яйцеклетката може да се опложда само от един сперматозоид, но се атакува от над 20 милиона. Няма как само един сперматозоид, да тръгне и сам да оплоди яйцето, без помощта на останалите. Като гледам тук и ти говориш доста глупости. Само гледай да не се находиш по голяма нужда, от толкова смях. И, защо даваш примери с богомолката, или с паяка "черната вдовица", да речем, а не дадеш пример с лъвовете? Аз не съм създавал темата, но ти от толкова много ум и смях, си пропуснала да видиш, че е женско творение, или просто никът е с женска регистрация. Аз също не съм религиозен, нищо че съм кръстен в църква, с реални кръстници. Имам и църковен брак, ако това те накара отново да паднеш от стола от смях. Вярващите хора са с добри намерения, и не причиняват зло без причина другимо, но това си е мое мнение, а ти си мисли каквото искаш. И, такива мислещи като мен са над 70% от мъжете, само че никога няма да го кажат открито, а в анонимни сайтове. Останалите 30% са женчовци, меки китки, или просто казано женски електорат. Има си и народна мъдрост: "Пази Боже, кокошка да пропее!"
Започнало е асфалтирането на улици във Видин, както разбирам.