Първоначално написано от
herkules
Не аз, а ти даде за пример кечистките, че можели да бият мъжете, за това ти обясних случай на който бях свидетел и след това се намесих. Двете сестри (по-голямата била в отбор по джудо, или карате, защото учела в София) се разхождаха до една детска площадка, един 16 годишен ром закачил по-малката като и казал, туй дупе дето съм го е*ал, добър вид съм му дал!!! Тогава голямата сестра-джудистка или каратистка го хвана за ръката и му се разкрещя да се извини веднага, ако не иска да си събира зъбите по земята. И знаеш ли какво сполетя каратистката? С един юмрук циганина и разби устата и после усуквайки ръката и я повали на земята, и голямата каратистка се нагълта с прах, а сестра и обикаляше около тях с лютив спрей, и не знаеше какво да прави. Аз не съм пребил циганина, а само го му извих ръцете от зад и освободих момичето. Той въобще не ми беше в категорията. Нямаш представа колко килограма удар имам. Ако го изтряскам в лицето, директно носът му ще влезе в мозъка, и ще се пресели в отвъдното. Ако го фрасна от горе, ще го забия в земята като гвоздей в кисело мляко (метафорично казано). Просто не исках да си имам неприятности, и да го плащам после за хубав. Изхвърлих го настрани и той падна на земята. Момичетата си тръгнаха, а аз ги изпратих до някъде, защото бях с велосипеда, понеже колата почти не ползвам, освен за спешни неща. Примера с Индия е неподходящ. Не само в Индия, а в 3/4 от света, жена не може да съди мъж за изнасилване защото самото изнасилване се води като вина на жената, която го е предизвикала, създавайки условия за това. Ако жена бъде изнасилена, значи е опозорила рода и този срам се изчиства само със смъртта на жената, и присъдата изпълнява мъж от този род. Обикновено брат, братовчед, чичо, или бащата. За това в ислямския свят се забранява със закон, движението на жени без придружител мъж, и не им се разрешава да излизат сами от дома. Мъж може да бъде съден за изнасилване, само от друг мъж, който го съди за увреждане на чужда собственост, в случая жената, но това е изключително рядък случай. За тях позорът е на първо място, и обикновено жената се мести в отвъдното. Аз не казвам, че това като ценностна система ми харесва, но от друга страна си има и предимства за някои неща. Някога преди доста години работих в Дубай и Кувейт. Правехме бинго-зали заедно с немска фирма. Там си имат железни закони, и не е както тук. Никой не крадеше, не лъжеше и не убиваше, защото на центъра имаше бесилка и гилотина. Петък беше определен ден за екзекуции и осъдените изтърпяваха наказанията си, според присъдата. Обикновено режеха пръсти на ръцете за дребни кражби, но много рядко крайнци, а бесилката най много 2-3 пъти на година, влизала в употреба. Имаха и слънчеви затвори в покрайнините, и слънцето изсушава човека за кратко време. Когато разговаряхме с месните жители и им казвахме че това е ужасно, те отговаряха, че не им прави впечатление и че виновните или нарушилите закона, трябвало да бъдат наказвани. Слагам жените под общ знаменател, защото отделни индивиди винаги могат да са различни, но са много малко на брой, а като цяло половете са два. Третият пол сега излиза на мода, но аз съм гнуслив по рождение, и не ми е приятен въобще като пол. Ти може до сега да не си отнасяла боя, защото не е имало такъв, или не си си го заслужила. А жената не може да изневерява, защото ще донесе чужди деца на мъжа, които той ще трябва да отгледа като свои. Така се е мислело в миналото, а се е запазило и до днес, колкото и да ти изглежда тъпо.