.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    herkules, при положение, че жената носи плода и след това поема основната грижа за детето, излиза, че мъжете стават само за разплод
    Не ми отговори на въпроса относно ролята на жената в евентуално твое бъдещо семейство?
    Как точно прецени, че мъжете заслужават повече права?
    Не знам какво искаш да ти посоча, при положение, че според мен и жени и мъже могат да вършат различни дейности еднакво добре - шофиране, програмиране, ако щеш и обикновени селски дейности - отглеждане на животни и т.н. Общо взето аз не се сещам за нещо, което само и единствено мъже да могат да правят и да няма жена способна да направи същото...
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    herkules, при положение, че жената носи плода и след това поема основната грижа за детето, излиза, че мъжете стават само за разплод
    Не ми отговори на въпроса относно ролята на жената в евентуално твое бъдещо семейство?
    Как точно прецени, че мъжете заслужават повече права?
    Не знам какво искаш да ти посоча, при положение, че според мен и жени и мъже могат да вършат различни дейности еднакво добре - шофиране, програмиране, ако щеш и обикновени селски дейности - отглеждане на животни и т.н. Общо взето аз не се сещам за нещо, което само и единствено мъже да могат да правят и да няма жена способна да направи същото...
    Зависи кой как разбира нещата. Жената може да носи плода, но мъжът го зачева, и ако не си даде семето, жената ще носи само болести в утробата си, така че нейният принос е в размножаването на мъжа, защото мъжът се размножава чрез жената, и тя му е нужна само за това. Отговарям ти и на въпроса.......аз отдавна имам жена и две големи деца, по на 17 и 20 години. Никой не казва, че жените не могат да вършат някои мъжки дейности, само казвам, че не могат да ги вършат качествено като мъжете, защото и едно 8 годишно момче, също може да натиска копчетата на машина и да върши тази работа. И не е правилно това изказване!

"Как точно прецени, че мъжете заслужават повече права? "

Не аз съм преценил това, а природата! За да заслужи някой нещо (в случая повече права), някой който стои над него, трябва да му го даде. Ти как мислиш? кой от двата пола е над-другия, че да раздава права? На мъжете не им е нуждо жените да им дават права, или да им разрешават каквото те преценят. Мъжете просто си го вземат, без да ги питат, докато обратното не винаги е възможно. Забравяш основното правило и право, "Правото на по-силния"!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Жената може да носи плода, но мъжът го зачева
    И дай да ръкопляскаме, щото можеш да си хвърляш семето? А женската (която девет месеца е мъкнала 2-3-4 кила бебе, драла се е часове наред докато ражда, изпитала е адски болки, отглежда и възпитава хлапето до края на живота си, кажи-речи, преебава си организма (щото обикновено бебето взема полезните вещества от майка си, не от друг)) да я убием с камъни след като роди, защото тя е само за разплод?
    Ебати простотиите говориш. Звучиш като заврян зет, чиято жена и тъща са зли вещици, едва ли не. Изградил си си един женски образ в главата, основаващ се точно на жените вкъщи, който единствено да ти пречи, друго не прави.
    Много ще се смея, ако ми кажеш, че си подарил цветя за 8ми март на жена си, майка ѝ, своята майка, сестра си и дъщеря си (ако имаш). Ама много!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И дай да ръкопляскаме, щото можеш да си хвърляш семето? А женската (която девет месеца е мъкнала 2-3-4 кила бебе, драла се е часове наред докато ражда, изпитала е адски болки, отглежда и възпитава хлапето до края на живота си, кажи-речи, преебава си организма (щото обикновено бебето взема полезните вещества от майка си, не от друг)) да я убием с камъни след като роди, защото тя е само за разплод?
    Ебати простотиите говориш. Звучиш като заврян зет, чиято жена и тъща са зли вещици, едва ли не. Изградил си си един женски образ в главата, основаващ се точно на жените вкъщи, който единствено да ти пречи, друго не прави.
    Много ще се смея, ако ми кажеш, че си подарил цветя за 8ми март на жена си, майка ѝ, своята майка, сестра си и дъщеря си (ако имаш). Ама много!
    Значи, с риск да ме намразиш, ще ти кажа какво в действителност мисля аз , а има много мъже мислещи като мен. Двата пола не напразно се различават. Мъжката физиология е универсална и е пригодена за всякакъв вид дейност и натоварвания, превъзхождайки женската несъвършенност в това отношение. Феминизмът твърди, че нямало разлика, а ти даваш пример с богомолката, или може би с паяка "черната вдовица". Защо не дадеш пример с лъвовете? Сексизъм е нов термин, почти непознат за хората от провинцията, като върви ръка за ръка с феминизма. Не само в миналото, и сега на подсъзнателно ниво, мъжете чувстват превъзходството си над жените, а и жените усещат кога трябва да спрат с предизвикателствата си, за да няма последствия за тях, при особени спорове. Това равенство и равнопоставяне между половете не може да се наложи насилствено, чрез граждански закони. Това само озлобява мъжете. Чувстват се унизени и по някога нарушават закона, който не е в техен интерес. Жените няма как да бъдат равни с мъжете, освен ако мъжете не се съгласят да им дадат това равенство доброволно, а не принудително. Жената няма същата стойнос на мъжа, напъвайки се да се състезава с него в различните типично мъжки професии. Женската стойност е най-голяма, когато мъжът я направи майка на децата си. Тя трябва да бъде добра майка, която да отгледа и възпита децата в добродетели, и да ги научи как да посрещнат предизвикателствата на живота, оцелявайки, като се адаптират към обективната реалност. От малки децата да си знаят мястото, кое е за момчета, и кое за момичета. Убийството на жени с камъни, може да коментираме в друга тема, ако пуснеш такава, защото дали е правилно или не, зависи от гледната точка.

"Много ще се смея, ако ми кажеш, че си подарил цветя за 8ми март на жена си, майка ѝ, своята майка, сестра си и дъщеря си (ако имаш). Ама много!"

Не знам, възможно е да се смееш, но аз отдавна съм женен. Имам две големи вече дъщери. Едната е студентка втори курс в Кл Охридски, а другата е в 11 клас. На голямата изпратих 350 лв. лв. по случай празника, за да си купи скъп парфюм, а с жена ми и малката дъщеря, се разходихме в моловете в Русе, и похарчихме 3 000 лв. Купиха си скъпи парфюми и козметика, а жена ми изведнъж реши да смени пердетата в хола, като си хареса нови. След това изгледахме и един филм заедно. Цветя им подарих само по 3 карамфила. Имам голяма къща с градинки около нея пълни с цветя. Цветята са хоби на жена ми, и дори съм и направил мини-парник, където си отглежда разсади, а отделно си купува разни грудки. Когато започнат да цъфтят, у нас е като в приказките.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Не знам, възможно е да се смееш, но аз отдавна съм женен. Имам две големи вече дъщери. Едната е студентка втори курс в Кл Охридски, а другата е в 11 клас. На голямата изпратих 350 лв. лв. по случай празника, за да си купи скъп парфюм, а с жена ми и малката дъщеря, се разходихме в моловете в Русе, и похарчихме 3 000 лв. Купиха си скъпи парфюми и козметика, а жена ми изведнъж реши да смени пердетата в хола, като си хареса нови. След това изгледахме и един филм заедно. Цветя им подарих само по 3 карамфила. Имам голяма къща с градинки около нея пълни с цветя. Цветята са хоби на жена ми, и дори съм и направил мини-парник, където си отглежда разсади, а отделно си купува разни грудки. Когато започнат да цъфтят, у нас е като в приказките.
    Не, не. Не питам откога си женен или какво си подарил. Не говоря за цени на разни подаръци и такива глупости. Само казвам, че взимайки предвид мненията ти до момента в тази и в друга тема за насилие над жени, не си те представям на добра воля да подариш дори карамфилче. За тва би ми станало смешно просто.
    Иначе подаръка (пък бил той и цвете), си е жест точно на добра воля и уважение спрямо някого, без значение дали говорим за жена или мъж. Смисъл такъв, че ти не показваш каквото и да е уважение до момента спрямо пола ни. Другото няма да го коментирам, щото просто нямам желание да споря за глупости.
    Последно редактирано от tori : 03-11-2015 на 16:31

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Не, не. Не питам откога си женен или какво си подарил. Не говоря за цени на разни подаръци и такива глупости. Само казвам, че взимайки предвид мненията ти до момента в тази и в друга тема за насилие над жени, не си те представям на добра воля да подариш дори карамфилче. За тва би ми станало смешно просто.
    Иначе подаръка (пък бил той и цвете), си е жест точно на добра воля и уважение спрямо някого, без значение дали говорим за жена или мъж. Смисъл такъв, че ти не показваш каквото и да е уважение до момента спрямо пола ни. Другото няма да го коментирам, щото просто нямам желание да споря за глупости.
    Уважението трябва да се заслужи, а при днешната прокламация на феминизъм, лично аз не смятам, че полът ви заслужава уважение, и насилието, което мъжете управляват над жените също е провокирано от феминизма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си