- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
Lilanda , аз исках просто да кажа, че самата идея на феминизма не е глупост. Факта, че някои прекаляват и радикализират е съвсем друга тема. Аз също не подкрепям такова поведение! Не смятам, че жените са нещо повече от мъжете или обратното, според мен по начало всички следва да са еднакво поставени от там нататък личния избор е това , което следва да се отчита, действията на конкретния индивид следва да се вземат под внимание, не пола му.
herkules - жените имат нужда от мъжете, за да вземат семето, по начина по който ти гледаш на нещата мъжът е нужен само, за да даде семе, след това всичко опира до жената, следователно след като си си посял семето вече си НЕнужен. Ако ще ми говориш за природа - виж богомолката, след акта мъжкия бива изяден , просто защото е ненужен, свършил си е ролята да осемени - айде чао, няма полза от теб вече![]()
Не виждам смисъл в тоя спор, индивиди с мания да имат контрол над някого, само защото уж били по-силни физически... Ми аз лично виждам доста комплекси в тая теория, но както и да е. Има и дейности, в които жените се справят по-добре, пак повтарям следва да се разглеждат качествата на отделния индивид на база способностите му, а не пола му.
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....