Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
Значи от всичко изписано стигаме до извода, че мъжете се чувстват унизени, защото жените искат да са наравно с тях?
Не ме разбирай погрешно, наясно съм, че с някои дейности жените не се справят по същия начин, както мъжете, но обратното също го има. Половете са различни, да, и тук се съгласявам, но моята идея е, че не е редно едните да имат повече права от другите. И под права имам в предвид някои доста тъпи неща по света, като жените да нямат право да заемат ръководни длъжности, да гласуват, да шофират, да си показват лицата и т.н. Това за състезанието в професиите не го разбирам, с някои мъжки професии, както казах има жени, които се справят наравно с мъжете, че и по-добре от някои мъже, това е индивидуално, не на база полови белези. Аз гледам на нещата малко по-индивидуално, а ти явно си с по обширен поглед и говориш генерално. Твоята жена може да обича да гледа цветя, да се гримира, аз предпочитам да си човъркам мотора и да мириша на масло и бензин, не всички сме еднакви, сори. И именно защото не всички сме еднакви следва да има равен старт за всички а от там нататък всеки каквото си заслужи.
Не аз, а ти интерпретираш нещата както ти изнася. Много неща изглеждащи тъпи, в същност имат огромно значение. Много неща трябва да се има предвид, защото като се преобърне каруцата, пътища много, а оправданията могат да са безпочвени. Мъжете са изградили света до сега, с всичките му научни постижения, изобретения и открития. За това казваме, че светът е мъжки. Създаден е от мъжете, за мъжете. Колко процента според теб е женският принос, че жените да са с равни права? Това с заемането на ръководни длъжности от жени е най-голямото престъпление срещу човечеството според мен. Не може мъжът да е подвластен на жената. Винаги е било, и ще бъде обратното, колкото и да променят и извращават законите. Казвал съм го и друг път, а и в други форуми. В човешката психология съществува "Подчинен", и "Доминант"! Няма как мъжът да е подчинен. По-силен и по-умен (изобретателен) е от жената. Ти може да си човъркаш мотора, но едва ли му разбираш толкова много, колкотоедин мъж, дори и да не е монтьор. Сигурен съм, че ако спукаш дори гума, сама няма да можеш да я свалиш, да извадиш вътрешната (ако има такава) и да я залепиш. След това да направиш обратната процедура. Да не говорим че ако трябва да цепиш (разглобиш ) двигателя, няма да имаш достатъчно физическа сила, за да извършиш необходимото. А, да не говорим, че ако правиш това на автомобил, никога няма да успееш сама без мъж, дори с няколко жени около теб резултатът ще е същия.