Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
Херкулес, начина по който говориш за жените значи, че ти си научил своите дъщери, че те стават само за секс и нищо друго? За разплод? Интересно ми е в случая защо изобщо ги пращаш на училище? Защо не си им намерил някой левент да ги осемени все още? Нали само за това стават!?!? Защо си позволил твоите отрочета да се бъркат в мъжкия свят, ходейки на училище и евентуално после, претендирайки за работа и т.н.?
Имайки предвид женското мислене и женска интелигентност знам че няма да ме разбереш, но все пак ще се опитам да ти обясня. Днес светът е извратен и деградиращ се, благодарение на феми-ученията и женските права, които няма как жените да имат, по простата причина, че са природно ощетени, и не са равностойни с мъжете. Макар и говорейки със сарказъм съждението ти е правилно. Жените освен за секс и за разплод, за друго нищо не стават. Древни философи, а след тях и по съвременни са го казвали, и доказвали многократно. Свят с женско управление и с допускане на женско мислене във властта е обречен на гибел. Но тъй като Хр. свят вече е заразен с тази ракова болест и е видно вече неговото бъдеще, което е крах и разрушения, се е оформила една действителна реалност, която насила трябва да приеме всеки, които се ражда и живее в този свят. За да могат да оцелеят, след като мен вече ме няма, аз се старая дъщерите ми да умеят да се адаптират към реалността днес. За това ги пращам на училище, а и статуквото го налага, иначе ще съм прецакан, да плащам данъци, такси, глоби, и прочее, а други в случая да се възползват и да изядат моят принос в общата каца с мед! Само че те (дъщерите ми) са възпитани и научени, да не се бъркат в мъжките работи, и никога няма да имат претенции за работа в изцяло мъжка професия. А ако успеят да си намерят добри мъже, с чувство за отговорност към семейството (все още има макар и малко такива), тогава за тах няма да има проблем, защото ще бъдат оценени заради женската си стайност, а не да бъдат третирани като полу-жени-мъже! Надявам се да съм успял да отговоря на въпросите ти.