- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
Не, не е истинско равенство. По-ненужният пол, все има претенции за равенство, без да има за това покритие. Чудно ми е един ден, с напредването на технологиите, ако по-силният и по качествен пол, намери начин да елиминира зависимостта си от неблагодарния и вечно с претенции и надценени възможности пол, и може да се възпроизвежда без него, тогава какво ще стане? Теоретично, по-качествения пол притежава и двата вида хромозоми, Х, и Y, а претендиращият за равенство пол има само два Хса. Вече отдавна има създадени мъжки яйцеклетки и изкуствена утроба. До след около 30 години, вечно претендиращият за равенство пол, ще е напълно ненужен!
На въпросите отговаря Д-р Прасад
Въпрос: - Доколкото разбрах, учените са създали яйцеклетки и от мъжки стволови клетки.
Отговор: - Да, вече е направена яйцеклетка от мъжки стволови клетки. Това е възможно, защото мъжете са носители освен на мъжка, и на женска хромозома. Все още не е създаден сперматозоид от женски стволови клетки, защото жените са носители само на женска хромозома.
Това вероятно е така, както и жените биологически са предразположени към съвсем различен скилсет, от колко мъжете - такъв, който би им помогнал да се грижат, да са внимателни, да са нащрек ..
Също така, една жена наистина е най-щастлива, когато мъж я обича, цени и се грижи за нея, а мъжете оценяват именно добра, женствена, привлекателна и мъдра жена, а не такава с накърнено его, която се бие в гърдите - ние можем сами, ние можем без вас.
И все пак, херкулес .. Виждам, че полът ти създава някакво самочувствие, нямаш други качества или?
Докато ти мишкуваш във форум, жена ти и дъщерите ти те използват за пари, много красива картинка. Друг смисъл от теб в семейството ви има ли? Имаш ли сила, смелост и близост с жена ти и дъщерите ти, да ги извикаш и да им покажеш всичко във форума? Пък представи си, ако наистина не лъжеш за тези лични детайли - знаеш, в интернет никой не е аноним - случайно те видят това?
Самотен ли си? Какво си постигнал, като си мъж?
Много жалко, че са ти дали този пол, пък ти си го похабил. Нищо, има достатъчно силни и прекрасни мъже навън, не скърбим за теб.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
То е ясно, че всеки е щастлив, когато го обичат, а за да бъде обичана една жена от мъж, трябва да има защо! И най-важното е да е женствена, а не мъжествена. Колко според теб тежи женското его? По тежко ли е от мъжкото, че да бъде накърнено, като се изтъква мъжкото превъзходство. Вярно е! Полът не само на мен, а у всички мъже, създава самочувствие! Жена ми и дъщерите ми, няма как да ме използват за пари, защото аз с удоволствие задоволявам жуждите им, а и те са моя собственост, за която се грижа най-отговорно. Смисъла от мен за семейството е, че благодарение на мен, съществува семейство, а не съвместно съществуване м/у половете. Тук е анонимен форум, и нямам причини да лъжа, а и отдавна съм забелязал, че когато казвам истината, повечето не ми вярват. Няма възможност, жените ми да ме разконспирират лесно тук, или на друго място, защото едва ли ще им остане време за това, да влизат във форуми. А, ако по някакъв необясним за мен начин това стане, тогава ще им обясня, че съм се шегувал, за да не се разстроят, а и те никога не биха повярвали, че възгледите ми относно феминизма, са такива. Не съм самотен, и никога не съм бил. Имам малко приятели, но винаги мога да разчитам на тях, както и те на мен. Това което съм постигнал като мъж (като изключим семейството) сама жена трудно би постигнала, каквито и закони, за насърчаване на женското участие във всичко, да бъдат изфабрикувани от феминизма. И, понеже не ми стана ясно, кой ми е дал този пол!!! Би ли обяснила, кой според теб ми го е дал така безотговорно, за да го похабя, вместо да го даде на друга биологична единица, за да се увеличи броят на силните и прекрасни мъже навън.
Последно редактирано от herkules : 03-16-2015 на 09:00
Точно така. Жените покрай мен, у дома и в реалния живот не знаят какво мисля за тях, и не им се полага да го знаят. А, и много мъже (над 70%0) мислят като мен. Разбрал съм го от житейския си опит. Твоето мислене може да е различно, но ти пожелавам да попаднеш под ударите на феми-законите, да станеш баща от разстояние, да ти отнемат всичкото имущество, ако нямаш предбрачно спораумение, и тогава друга песен ще запееш, и едва ли ще си такъв радетел за женски права!
И какво постигаш, като лаеш анонимно? Ти не просто си срещу феминизма/не знам кой нормален човек подкрепя тая глупост/, а си в другата крайност и смяташ жените за излишни и ненужни.
И каква е разликата дали аз ще остана родител от разстояние или тя? На детето все ще му липсва единия. И каква е разликата дали аз ще си присвоя семейното имущество или тя? Щото при развод се дели имуществото, придобито по време на брака. Ако имаш апартамент, купен преди да се ожениш, никой няма да ти го пипне.
И аз не съм съгласен с това при развод децата да се оставят на майката, независимо, че тя може да не е способна да ги отглежда.
Изобщо, в тая тема не виждам някой да защитава феминизма.
Анонимно казвам, какво мисля аз, и тези с които съм споделял мислите си в реалния живот. Ако го кажа в реалния живот или се легитимирам, няма да съм в безопасност, и ще трябва да отмъщавам после, заради нанесените ми вреди. А, кой човек е нормален или ненормален според теб незнам. Те и лудите се мислят за нормални, ама ей на. Други луди ги смятат за ненормални. А, феминизмът си го има, и то толкова се е разрастнал, че култът към жената се прокламира всячески, и на всякъде "смърди" на женско. А, преди аз да смятам жените за излишни и ненужни, философите, на чиято философия се гради днешният свят са се изказвали философски по този въпрос, а и в днешната реалност, това се вижда и от слепите.
"Жените съществуват единствено само за разпространението на човешкия род и с това се изчерпва тяхното предназначение." - Артур Шопенхауер!
И, не бъди сигурен, че след развод, няма да ти вземат жилището, което е придобито преди брака. Дори могат да те накарат със заповед, да не го доближаваш на по-малко от 50 метра, а и издръжка ще плащаш, защото съдът, а не ти решават съдбата ти.
"И аз не съм съгласен с това при развод децата да се оставят на майката, независимо, че тя може да не е способна да ги отглежда."
То ти и аз с много неща може да не сме съгласни, но никой няма да ни пита. Винаги децата се присъждат на жените, а приемат закони за дискриминация, които са от полза само за женския пол и за циганите.
Последно редактирано от NomNomNom : 03-17-2015 на 12:07
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да Клеопатра, моя собственост са домът ми, останалото движимо и недвижимо имущество, включително жена ми и децата ми. Щом веднъж се е омъжила за мен, значи че вече е моя собственост, а не на някой друг. За това се казва МОЯТА жена, жената на Иван или Пешо. Дъщерите МИ също са си мои. Аз съм си ги направил! Жена МИ само ги е родила, благодарение на мен, защото аз съм ги заченал. За моята собственост винаги ще се грижа много по-добре, от колкото за чуждата. Кое според теб е ненормално, и защо мислиш че не съм в ред?
.
Първо незнaм зaщо избухвaш тaкa.
Второ Осъзнaвaш ли колко не смешно, a жaлко звучиш.
Трето Сaмо зaтвърждaвaш мнението ми зa теб.
Четвърто Женaтa не е собственост нa мъжa си, зaщото НЕ Е ВЕЩ. Твоя собственост може дa нaречеш всичко ,но не и човек. Твоя собственост може дa нaречеш колaтa си , къщaтa си, пaрите си, кучето си...Aко сa твоя собственост демек сa ти роби и животaт им ти принaдлежи. Aло живеем в 21 век. Те дa не сa ти някaкви вещи, че дa сa твоя собственост. Децaтa ти си ги нaпрaвил не женa ти инaче кaзaно те сa твоя собственост, но не и нa женa ти, я пaк си помисли. Изобщо не ми се ще дa отвaрям темaтa зa товa кой от родителите имa по-голямa зaслугa зa създaвaнето нa децaтa щото знaм кaкво ти е мнението по въпросa. Обaче я се зaмисли мaлко рaботaтa нa мъжa при създaвaнето нa детето е сaмо 5 минути дет се кaзвa, от тaм нaтaтък и с мъжa и без мъжa. Женaтa носи детето 9 месецa, после го кърми бaя време.Aйде ти твa с 9те месецa не го признaвaш зa вaжност, но предстaвиси, че живееш в 5 ти век и мaйкaтa нa детето умре при рaждaнето. Детето нямa дa живее и 1 седмицa. Aко обaче бaщaтa умре преди рaждaнето детето ще си живее, зaщото ще имa мaйкa , която дa го кърми. Ти кaзвaш, че ролятa нa женaтa е сaмо дa го роди aмa не е тaкa. Aко жените умирaхa при рaждaнето децaтa щяхa дa умирaт и зa няколко десетилетия дa изчезне нaшия вид. Обaче aко мъжете умирaхa щяхме дa съществувaме, зaщото децaтa щяхa дa порaствaт, a не дa умирaт до няколко дни. Сегa пaк хубaво си помисли дaли женaтa сaмо рaждa детето и толковa. Пък aко спермaтозоидите ,,рaзтяхa по дърветaтa" и от мъже нямaше дa имa нуждa, зaщото aко се зaмислиш нa женaтa и е нужен сaмо един спермaтозоид зa дa създaде дете, a не цял мъж. Вярвaй си, че ти си го създaл товa дете, вярвaй си.
Последно редактирано от Kleo.Patra : 03-23-2015 на 18:26
Клеопатра, аз много рядко избухвам, а за коментари във форумите въобще не се ядосвам, но като те чета, имам чувството че ти се ядосваш. Като споменаваш 5ти век, как ти се струва, доста жени са умирали при раждането, а светът все се увеличава, по брой население. Бащата няма как да умре при зачеването (освен да получи инфаркт, след като жената го е скъсала от секс), и точно за това мъжкият пол е по-съвършен. Ако сперматозоидите растяха по дърветата, тогава самите дървета щяха да са само мъжки и тогава светът пак щеше да е мъжки, и щеше да зависи от дърветата.
" aко се зaмислиш нa женaтa и е нужен сaмо един спермaтозоид зa дa създaде дете, a не цял мъж. "
Явно не си запозната с механизма на зачеване. Няма такава жена, която само с един сперматозоид да може да създаде дете.
1. за да се създаде дете, жената трябва да е годна за това, т.е. да произвежда яйцеклетки.
2. мъжът трябва да изсипе на-малко 20 милиона поне 60% подвижни сперматозоиди във влагалището и , които достигайки яйцеклетката ще я атакуват и след като разрушат защитната обвивка, ще я оплоди само един, или два, при което ще се родят еднояйчни близнаци, а ако са по-вече, тризнаци,и т.н.
3. За да се получи зачеването, ще трябва да се следи периода на овулация, в противен случай, сперматозоидите ще са отишли на вятъра.
За това ти добре си помисли, кой създава условията и правилата за живот преди да се увличаш по феминизма. Сигурно няма да мине много време, защото мъжки яйцеклетки вече има създадени, също така и изкуствена утроба, и жените ще са напълно ненужни за продължаване на човечеството, а природата ги е създала точно за това, а не да се правят на мъже и да пречат на мъжете да движат прогреса, спекулирайки със способността си да раждат.