- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
В крайна сметка, и двата пола са нужни, за да е възможно човек да остави част от него на света след смъртта си. Това не е ли истинско равенство?![]()
Е, има и трето нещо Вин Дизел! Мъжът (истинският мъж, не женчото) се жени, защото инстинктивно иска да има поколение, което да го наследи. А, за да продължи родът му, то трябва да е от мъжки пол. Аз съм "задънен корен", както обичат да казват производителите на домати, с двете женски, родът ми свършва с мен!
Това имах предвид, но не се изказах подходящо, че си женен, за да имаш поколение.
Имам спомени от училищните години, че можеш да пресметнеш, какво ще сътвориш, дали момиче или момче.
Но това че фамилията ти се закрива, означава ли, че не си доволен и не обичаш дъщеря си.
На мен ми е все тая, нямам предпочитания какъв пол да е детето ми, само се моля, да е живо и здраво.
Антраксчо, ти както винаги, искаш да се покажеш остроумен, пренебрегвайки факта, че си мъж, освен ако не си. Над 40 съм но има още много до 50. Жена ми и децата ми не считам за боклуци, защото децата ми са възпитани от малки в общо приети добродетели, които са далеч от феминистично-извратената идеология и псевдо-наука на джендърите. За това ще харча толкова за тях, колкото сметна за необходимо. Представи си колко щях да изхарча, ако децата бяха момчета! А колкото до глупостите ми, дето си ги засичал, то те са били отговор на други глупости, които ти, или други толкова умни като теб са казвали из форума.
PS. Ти явно не правиш разлика м/у мишле и лъв, защото ако токче настъпи лъв по опашката, може да остане само токчето, без притежателя си!![]()
Прав си, и зависи от гледната точка. Всеки родител обича най-много децата си, но ако има избор преди да се родят, над 70% от мъжете според мен, биха предпочели синове, пред дъщери. Мъжкият пол, винаги е имал, и ще продължава да има по-голяма стойност. Сега нещата с равенството се изкривяват още в детските градини умишлено, но на подсъзнателно ниво, мъжете усещат превъзходството си, а и жените разбират това, за това няма равно тълкуване на законите днес, като феми-производните закони насърчават психичното насилие на жените над мъжете, на което мъжете отвръщат с физическо. и до там с равноправието.
Ех Антраксчо, това твое остроумие/малоумие е насочено и срещу теб, освен ако самият ти нямаш топки, защото по разсъжденията ти, имам чувство, че си с вагина. Аз нямам нужда да защитавам в къщи нищо, пред когото и да било, защото там аз съм законът, и никак не ми е кофти, а се старая на всички да им е добре.
Херкулес, начина по който говориш за жените значи, че ти си научил своите дъщери, че те стават само за секс и нищо друго? За разплод? Интересно ми е в случая защо изобщо ги пращаш на училище? Защо не си им намерил някой левент да ги осемени все още? Нали само за това стават!?!? Защо си позволил твоите отрочета да се бъркат в мъжкия свят, ходейки на училище и евентуално после, претендирайки за работа и т.н.?
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Имайки предвид женското мислене и женска интелигентност знам че няма да ме разбереш, но все пак ще се опитам да ти обясня. Днес светът е извратен и деградиращ се, благодарение на феми-ученията и женските права, които няма как жените да имат, по простата причина, че са природно ощетени, и не са равностойни с мъжете. Макар и говорейки със сарказъм съждението ти е правилно. Жените освен за секс и за разплод, за друго нищо не стават. Древни философи, а след тях и по съвременни са го казвали, и доказвали многократно. Свят с женско управление и с допускане на женско мислене във властта е обречен на гибел. Но тъй като Хр. свят вече е заразен с тази ракова болест и е видно вече неговото бъдеще, което е крах и разрушения, се е оформила една действителна реалност, която насила трябва да приеме всеки, които се ражда и живее в този свят. За да могат да оцелеят, след като мен вече ме няма, аз се старая дъщерите ми да умеят да се адаптират към реалността днес. За това ги пращам на училище, а и статуквото го налага, иначе ще съм прецакан, да плащам данъци, такси, глоби, и прочее, а други в случая да се възползват и да изядат моят принос в общата каца с мед!Само че те (дъщерите ми) са възпитани и научени, да не се бъркат в мъжките работи, и никога няма да имат претенции за работа в изцяло мъжка професия. А ако успеят да си намерят добри мъже, с чувство за отговорност към семейството (все още има макар и малко такива), тогава за тах няма да има проблем, защото ще бъдат оценени заради женската си стайност, а не да бъдат третирани като полу-жени-мъже! Надявам се да съм успял да отговоря на въпросите ти.
Herkules, въпреки женското мислене и женската интелигентност, които според теб са ограничени, разбирам какво се опитваш да избълваш тук в тая тема. И изобщо, ама изобщо не съм съгласна с теб
Не защото се бутам да натикам жени да управляват света, а защото знам и съм виждала жени, които са в пъти по-интелигентни, начетени и способни от някои мъже. Ей това се опитвам да обясня толкова време, че сред вас има толкова малоумни парчета, че не мога да осъзная как е възможно. Ако вземеш на рандъм принцип една жена и един мъж, има доста голям шанс да попаднеш на жена в пъти по-интелигентна от мъжа. Значи ли това, че би поверил отговорна задача на мъжа, само защото е мъж? Не говоря за физическа сила тук, а за интелект, който ти твърдиш, че имате в повече, а аз категорично не мога да се съглася?
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Не, не е истинско равенство. По-ненужният пол, все има претенции за равенство, без да има за това покритие. Чудно ми е един ден, с напредването на технологиите, ако по-силният и по качествен пол, намери начин да елиминира зависимостта си от неблагодарния и вечно с претенции и надценени възможности пол, и може да се възпроизвежда без него, тогава какво ще стане? Теоретично, по-качествения пол притежава и двата вида хромозоми, Х, и Y, а претендиращият за равенство пол има само два Хса. Вече отдавна има създадени мъжки яйцеклетки и изкуствена утроба. До след около 30 години, вечно претендиращият за равенство пол, ще е напълно ненужен!
На въпросите отговаря Д-р Прасад
Въпрос: - Доколкото разбрах, учените са създали яйцеклетки и от мъжки стволови клетки.
Отговор: - Да, вече е направена яйцеклетка от мъжки стволови клетки. Това е възможно, защото мъжете са носители освен на мъжка, и на женска хромозома. Все още не е създаден сперматозоид от женски стволови клетки, защото жените са носители само на женска хромозома.
Да предположим че си права и в теорията ти има нещо вярно, тогава как си обясняваш, че от повече от 150 години жените са с изравнени права , а няма нищо съществено, направено от тях като откритие или изобретение за техн. прогрес, а продължават да водят мъжете. Единственото нещо което жените сътвориха са джендър-псевдонауките, измислиха закони за дискриминация, и хиляди различни НПОта и институции-хлебояди, с които да защитават вечно онеправданата си женска същност, като по този начин губят и самите те, превъзнасяйки егото си над-всичко, и изразходват над 80% от стйността на изработеното от хората, вместо то да бъде използвано за благоденствие на народа. По-интелигентна жена от мъжа, в интелигентно общество, съществува само в женските фантазии. Мъжът се ражда природно-интелигентен. За това в занаятчийството се изисква майсторлйк, който имат само мъжете. Народна мъдрост е че: "От всяко дърво свирка не става". А днешните професии са модерното наименование на занаятите. Ти както винаги няма да си съгласна, защото си солидарна с феми равенството, но аз отговарям веднага на добрия въпрос, който си задала в края на коментара си. ДА, КАТЕГОРИЧНО ДА! Отговорна задача бих поверил само и единствено на мъж, защото съм убеден, че освен по-умен той е и физически по-силен, а в повечето случаи при отговорни задачи, се налага и прилагането на физ. сила. Не отричам, че има и малоумни мъже, на които няма да поверя отговорна задача, точно такива подкрепят женската равнопоставеност, но ако трябва да избирам м/у мъж и жена, никога не бих се замислил, и вече ти казах защо.
Херкулес е трол, дами и господа. Не отговаря на личните ми съобщения. Твърде е височайш, за да отделя време да отговаря на нисш потребител като мен, но има време да пише дълги постове, пълни с небивалици.
Има начин да се разбере кой си.
П.П. Поправка - оттеглям горното, отговори ми.
Последно редактирано от dreamwalker : 03-13-2015 на 08:43
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_differences_in_crime
Коментирай, wannabe herkules!
Херкулес, признавам си, имах същите разсъждения преди 9-10 години, когатп използвах момичетата само за секс. След година и половина-две, срещнах момиче, която на пръв поглед изглеждаше кифла, постоянно на прическа, нокти а-у, но без да се гримирва ест…
Когато видях колко е подредена, сама се пере и пуска пералня редовно, можеше и да готви, доста специалитети ми е правила и подобни неща от битието, много ми привлече вниманието. Също й вървеше ученето, без особено залягане над уроците.
Тя успя да промени мнението ми за жените.
За мен пък мъжете, които всяка вечер се давят в чашата си, не можещи една крушка, един контакт и един кран да сменят, не са истински мъже.
Не може да пренебрегваш жена си, да не се интересуваш от това, как е тя, има ли нужда от нещо….
Жените не са създадени само за разплод и да ни готвят, жените са много повече от това…
Като човек издържащ много на физическа болка, съм забелязал, че повечето мъже всъщност са женчовци, видят ли малко болка, се започва едно охкане, пъшкане псуване, докато при жените е обратното…
Не са толкова примитивно тъпи и нестойностни, колкото ги описваш…
На 16, имам предвид, че учеше в ущилище, в което се държеше на учението, а не например като моето и до днес е най-реномираното. Радвам се също за нея, че постигна мечтата си, която не беше, да стане адвокат, доктор и т.н., въпреки че отдавна не сме заедно, но също не сме се разделили и с лошо де…