.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel Виж мнението
    Херкулес, признавам си, имах същите разсъждения преди 9-10 години, когатп използвах момичетата само за секс. След година и половина-две, срещнах момиче, която на пръв поглед изглеждаше кифла, постоянно на прическа, нокти а-у, но без да се гримирва ест…
    Когато видях колко е подредена, сама се пере и пуска пералня редовно, можеше и да готви, доста специалитети ми е правила и подобни неща от битието, много ми привлече вниманието. Също й вървеше ученето, без особено залягане над уроците.
    Тя успя да промени мнението ми за жените.
    За мен пък мъжете, които всяка вечер се давят в чашата си, не можещи една крушка, един контакт и един кран да сменят, не са истински мъже.
    Не може да пренебрегваш жена си, да не се интересуваш от това, как е тя, има ли нужда от нещо….
    Жените не са създадени само за разплод и да ни готвят, жените са много повече от това…
    Като човек издържащ много на физическа болка, съм забелязал, че повечето мъже всъщност са женчовци, видят ли малко болка, се започва едно охкане, пъшкане псуване, докато при жените е обратното…
    Не са толкова примитивно тъпи и нестойностни, колкото ги описваш…
    Какво имаш предвид? Какво учеше? На колко години беше?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Какво имаш предвид? Какво учеше? На колко години беше?
    На 16, имам предвид, че учеше в ущилище, в което се държеше на учението, а не например като моето и до днес е най-реномираното. Радвам се също за нея, че постигна мечтата си, която не беше, да стане адвокат, доктор и т.н., въпреки че отдавна не сме заедно, но също не сме се разделили и с лошо де…

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си