.
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Здравей, интересни неща пишеш, и лично мен ме заинтригуваха. Не се сърди, ако те питам за неща, които ще ти се сторят смешни. Аз съм пълен невежа на окултна тематика. Проявявам интерес, но се занимавам с техника, и обясненията от окултните науки, са ми трудни за възприемане. Това не значи, че ги отричам, а напротив. Дай, някакво по разбираемо обяснение, за такива като мен. Каква е разликата м/у дух и душа, и след като духът или душата нямат пол, тогава кой определя в какво тяло трябва да се заселят? Съществува ли прераждане, или не съществува, според теб? Това все пак косвено засяга темата, и предполагам, че автора ще е съгласен да го обсъждаме. Може ли да обясниш, ако не те затруднява.
    от една страна духът е по-висш от душата, душата в своята безкрайно съществуваща същност е орган на възприятието(-ята), духът е който води/движи душата, образно могат да се сравнят със свещ и пламъчето, което гори в средата на свещта, а Бог и съдбата, която човек малко или много сам си предопределя, определят в какво тяло душата да/ще се роди
    Последно редактирано от npp : 03-16-2015 на 21:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си