.
Отговор в тема
Страница 7 от 17 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 414
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    О, не писанията ти в този форум, на други места.

И именно, че нагласата ти е продиктувана от това, че са те наранявали някакви жени и единственият начин да се справиш с това, е да стигнеш до изводи, които обаче не са валидни, защото обратното е доказуемо, т.е. подкрепяш тезата си само в посока на положителните доказателства, без да я подлагаш на съмнение, което се нарича conformation bias.

Та, поздравления, доста biased си, мислех да те съжалявам и да не ти сипвам, обаче размислих, истината е по-добре.

edit:

Понеже съм добра, ти давам за домашно:
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_cognitive_biases

Да метнеш едно око и да си преструктурираш мисълта, току-виж прочетем нещо валидно и доказуемо в две посоки.

Можеш да започнеш с проверка на всяко едно твърдение в предишните 10 поста.
    До сега сигурно имам повече от 30 поста, но ако искаш, ти коментирай подробно предишните ми 10. Не мисля, че се нуждаят от редакция, от моя страна. Всяко едно мое твърдение, представлява мисли и възгледи, които аз споделям, и използвам правото си на изразяване в анонимно публично пространство. И понеже не е възможно това да стане в реалния живот, анонимността дава възможност, хората спокойно да изказват, своите мисли и убеждения. Домашното, което си ми дала, обхваща голям периметър на разсъждения, и нямам толкова време, за да се подготвя с коментар по него. Но обърнах внимание на това!!!

Decision-making, belief, and behavioral biases

Many of these biases affect belief formation, business and economic decisions, and human behavior in general. They arise as a replicable result to a specific condition: when confronted with a specific situation, the deviation from what is normally expected can be characterized by:
    Name Description
    Ambiguity effect The tendency to avoid options for which missing information makes the probability seem "unknown".[8]
    Anchoring or focalism The tendency to rely too heavily, or "anchor", on one trait or piece of information when making decisions (usually the first piece of information that we acquire on that subject)[9][10]
    Attentional bias The tendency of our perception to be affected by our recurring thoughts.[11]
    Availability heuristic The tendency to overestimate the likelihood of events with greater "availability" in memory, which can be influenced by how recent the memories are or how unusual or emotionally charged they may be.[12]
    Availability cascade A self-reinforcing process in which a collective belief gains more and more plausibility through its increasing repetition in public discourse (or "repeat something long enough and it will become true").[13]
    Backfire effect When people react to disconfirming evidence by strengthening their beliefs.[14]
    Bandwagon effect The tendency to do (or believe) things because many other people do (or believe) the same. Related to groupthink and herd behavior.[15]
    Base rate fallacy or base rate neglect The tendency to ignore base rate information (generic, general information) and focus on specific information (information only pertaining to a certain case).[16]
    Belief bias An effect where someone's evaluation of the logical strength of an argument is biased by the believability of the conclusion.[17]
    Bias blind spot The tendency to see oneself as less biased than other people, or to be able to identify more cognitive biases in others than in oneself.[18]

Добре ще е да го погледнеш, от друг ъгъл, или диагонал, ако така ти харесва повече. Иначе всичко написано в линка ти е с феминистична насочаност, но може да се тълкува по различен начин. Пък мен жени не са ме наранявали, ранявали, или както там си го интерпретираш. Няма как всячески по-слабия пол, да нарани физически по-силния, освен ако не използва за това пак по-силния пол. Гражданските закони, насърчаващи женските безобразия, не винаги могат да ударят мъжете. По някога ефектът на бумеранга се наблюдава доста често напоследък.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Чувал съм, че душата слиза в детското тяло, а не се ражда. Т.е. преражда се за да си научи урока, и така докато натрупа определено количество информация от всичките минали животи, и се издигне на по-високо ниво в астрала. За това се прераждала 7 пъти в жена и 7 пъти в мъж. На мен ми е много трудно да го възприема, но и не отричам неща, които за мен са непонятни. Мисля че, всички религии по света, поставят на първо място мъжкия пол в йерархията при човека, защото превъзходството му е очеизвадно. С днешните джендър-псевдонауки жената вече е издигната в култ. Разрушават се едни стереотипи, като се изграждат нови. Заклеймяват се предразсъдъци и догми, като се създават нови. Как мислиш (защото виждам че си духовно много напред), дали хр. свят ще оцелее, след насилсвено наложения чрез граждански закони феминизъм? Защо църквата го допусна?
    няма прераждане, нито душата има нужда да се преражда за да (си) научи някакъв урок, учението за прераждане е измислица на едни супер "цигански" идолопоклонници от индия, те, с тяхното интригантско съзнание, си мислиха, че Бог е някакъв поробител и експлоататор, но няма как Той да е грешният, иначе нямаше да е Бог, а щеше да е някакъв грешник

и жената е човек, но проблемът е, че имаше и несправедлива дискриминация, поради което много жени не можаха да достигнат до шанса да бъдат достатъчно разумни и пълноценни в обществото, или по- ли е добре да са неспособни или да нямат възможност да вземат правилни(те) решения и да се справят с работата, пред която са изправени?!, обаче беззаконието и осквернението на човешката религия ги принизяваше до нивото на безумни животни, понеже сееше и такова отношение към тях
    Последно редактирано от npp : 03-17-2015 на 10:00

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Значи пак стигаме до там, че се дръвчиш в някакъв форум анонимно, а жените покрай теб не знаят какво мислиш за тях.
    Точно така. Жените покрай мен, у дома и в реалния живот не знаят какво мисля за тях, и не им се полага да го знаят. А, и много мъже (над 70%0) мислят като мен. Разбрал съм го от житейския си опит. Твоето мислене може да е различно, но ти пожелавам да попаднеш под ударите на феми-законите, да станеш баща от разстояние, да ти отнемат всичкото имущество, ако нямаш предбрачно спораумение, и тогава друга песен ще запееш, и едва ли ще си такъв радетел за женски права!

Повече от фен
    Ти да видиш в бг мама за какво става въпрос ..

Е, и??? За какво става въпрос? И там, и на много други места е все същото. Просто казвам моето си мнение, а мисля че имам право да го правя, след като не обиждам никого лично.

Повече от фен
    Ахахахахахах, и там ли пише?!?
    Що бе? Забранено ли ми е?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    няма прераждане, нито душата има нужда да се преражда за да (си) научи някакъв урок, учението за прераждане е измислица на едни супер "цигански" идолопоклонници от индия, те, с тяхното интригантско съзнание, си мислиха, че Бог е някакъв поробител и експлоататор, но няма как Той да е грешният, иначе нямаше да е Бог, а щеше да е някакъв грешник

и жената е човек, но проблемът е, че имаше и несправедлива дискриминация, поради което много жени не можаха да достигнат до шанса да бъдат достатъчно разумни и пълноценни в обществото, или по- ли е добре да са неспособни или да нямат възможност да вземат правилни(те) решения и да се справят с работата, пред която са изправени?!, обаче беззаконието и осквернението на човешката религия ги принизяваше до нивото на безумни животни, понеже сееше и такова отношение към тях
    Точно това се мъчат да доказват сега, а има теолози, които още не смятат жената за човек, но това е за друга тема на разговор. За това и има схващане сред по-старото поколение, че жената не е като човека. А, дискриминацията е доста разтегливо и относително понятие, от което жените ще си патят най-много. Не е нужно да споменавам поредния случай на прабити и ограбени жени. Случая с прпебитата за 130 лв. от циганин докторка, със спукан далак е показателен. Не знам кога е имало по-голямо беззаконие? Преди или сега? А за да става това сега, за мен причината е в женското вмешателство навсякъде. "Кой каквото прави, за себе си го прави"!

Мега фен Аватара на an7raks
    Точно така. Жените покрай мен, у дома и в реалния живот не знаят какво мисля за тях, и не им се полага да го знаят. А, и много мъже (над 70%0) мислят като мен. Разбрал съм го от житейския си опит. Твоето мислене може да е различно, но ти пожелавам да попаднеш под ударите на феми-законите, да станеш баща от разстояние, да ти отнемат всичкото имущество, ако нямаш предбрачно спораумение, и тогава друга песен ще запееш, и едва ли ще си такъв радетел за женски права!
    И какво постигаш, като лаеш анонимно? Ти не просто си срещу феминизма/не знам кой нормален човек подкрепя тая глупост/, а си в другата крайност и смяташ жените за излишни и ненужни.
    И каква е разликата дали аз ще остана родител от разстояние или тя? На детето все ще му липсва единия. И каква е разликата дали аз ще си присвоя семейното имущество или тя? Щото при развод се дели имуществото, придобито по време на брака. Ако имаш апартамент, купен преди да се ожениш, никой няма да ти го пипне.
    И аз не съм съгласен с това при развод децата да се оставят на майката, независимо, че тя може да не е способна да ги отглежда.
    Изобщо, в тая тема не виждам някой да защитава феминизма.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Ти да видиш в бг мама за какво става въпрос ..
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Тогава, много интерес пост за самоубийството четох, който след това е бил изтрит, но пък от интернет информацията не изчезва с изтриването.

Иначе, към другите бих вметнала, че героят е доста несериозен и плосък в изказванията си, тъй че да не си губим времето.
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-17-2015 на 12:07
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    ^ Кой е искал да иде при Св. Петър?

Мега фен
    Точно това се мъчат да доказват сега, а има теолози, които още не смятат жената за човек, но това е за друга тема на разговор. За това и има схващане сред по-старото поколение, че жената не е като човека. А, дискриминацията е доста разтегливо и относително понятие, от което жените ще си патят най-много. Не е нужно да споменавам поредния случай на прабити и ограбени жени. Случая с прпебитата за 130 лв. от циганин докторка, със спукан далак е показателен. Не знам кога е имало по-голямо беззаконие? Преди или сега? А за да става това сега, за мен причината е в женското вмешателство навсякъде. "Кой каквото прави, за себе си го прави"!
    човек е, човек от женски пол, но е трудно да се каже, че жените винаги са били по-лоши от мъжете, имало е и лоши мъже, имало е и лоши жени, но е имало и добри хора, както от мъжки пол, така и от женски, жената може да бъде най-опасна когато върши духовно беззаконие, защото обикновено жени са били по-склонни да служат на лъжепророци(те) и въобще на сатанински(те) духовни водачи, в смисъл могат да бъдат по-лековерни и да се подчиняват по-лесно, лично аз съм имал доста горчив опит с окултистки и сатанински религиозни жени(сектантки), правили са ми големи лайнарщини, в репертоара им може да има всичко, биха могли да те клеветят пред Бога, оскверняват/очернят, кълнат/проклинат, натоварват(духовно), урочасват, изпедерастяват, да те съсипват/обезобразяват душевно/духовно, при това са ми го правили денонощно, дори са събирали по цели торби с люспи от семки/черупки от ядки, ако примерно на теб хобито ти е да гледаш филми, да играеш видеоигри, шах, карти, или да се занимаваш с макети (влакчета, самолети, и пр.), на тях хобито им е да причиняват зло по окултен/духовен път, и дори бих казал, че това е най-грозното нещо на света, а онези, които го вършат - най-грозни(те)

Повече от фен
    И какво постигаш, като лаеш анонимно? Ти не просто си срещу феминизма/не знам кой нормален човек подкрепя тая глупост/, а си в другата крайност и смяташ жените за излишни и ненужни.
    И каква е разликата дали аз ще остана родител от разстояние или тя? На детето все ще му липсва единия. И каква е разликата дали аз ще си присвоя семейното имущество или тя? Щото при развод се дели имуществото, придобито по време на брака. Ако имаш апартамент, купен преди да се ожениш, никой няма да ти го пипне.
    И аз не съм съгласен с това при развод децата да се оставят на майката, независимо, че тя може да не е способна да ги отглежда.
    Изобщо, в тая тема не виждам някой да защитава феминизма.
    Анонимно казвам, какво мисля аз, и тези с които съм споделял мислите си в реалния живот. Ако го кажа в реалния живот или се легитимирам, няма да съм в безопасност, и ще трябва да отмъщавам после, заради нанесените ми вреди. А, кой човек е нормален или ненормален според теб незнам. Те и лудите се мислят за нормални, ама ей на. Други луди ги смятат за ненормални. А, феминизмът си го има, и то толкова се е разрастнал, че култът към жената се прокламира всячески, и на всякъде "смърди" на женско. А, преди аз да смятам жените за излишни и ненужни, философите, на чиято философия се гради днешният свят са се изказвали философски по този въпрос, а и в днешната реалност, това се вижда и от слепите.

"Жените съществуват единствено само за разпространението на човешкия род и с това се изчерпва тяхното предназначение." - Артур Шопенхауер!

И, не бъди сигурен, че след развод, няма да ти вземат жилището, което е придобито преди брака. Дори могат да те накарат със заповед, да не го доближаваш на по-малко от 50 метра, а и издръжка ще плащаш, защото съдът, а не ти решават съдбата ти.

"И аз не съм съгласен с това при развод децата да се оставят на майката, независимо, че тя може да не е способна да ги отглежда."

То ти и аз с много неща може да не сме съгласни, но никой няма да ни пита. Винаги децата се присъждат на жените, а приемат закони за дискриминация, които са от полза само за женския пол и за циганите.

Повече от фен
    Тогава, много интерес пост за самоубийството четох, който след това е бил изтрит, но пък от интернет информацията не изчезва с изтриването.

Иначе, към другите бих вметнала, че героят е доста несериозен и плосък в изказванията си, тъй че да не си губим времето.
    Същото бих казал и аз за теб, защото всички различно приемат нещата, сериозно или не. А ако визираш мен с "героят", изобщо не знаех, че някъде ме приемат за такъв. За някой развлечението може да бъде загуба на време, за друг необходима потребност.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Херкулес, ти на колко бракоразводни дела си бил свидетел? Изобщо ясно ли ти е, че тези закони, за които говориш са почти неприложими у нас? Да не говорим, че при доказана вина на бащата и присъдена издръжка в масата от случаите тази издръжка така и не се плаща?
    А децата се присъждат на майката и това е така, именно заради вашата сбъркана представа, че жената е създадена само, за да ражда и отглежда деца. Нали по-горе това твърдеше? А сега мрънкаш, че било така по закон? Ето ти един минус на твоята теория за половете - понеже е жена автоматично става за майка? Да, ама не е така! Затова продължавам да твърдя, че е редно да се разглежда индивида на база способностите и действията му, а не на база пол.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    човек е, човек от женски пол, но е трудно да се каже, че жените винаги са били по-лоши от мъжете, имало е и лоши мъже, имало е и лоши жени, но е имало и добри хора, както от мъжки пол, така и от женски, жената може да бъде най-опасна когато върши духовно беззаконие, защото обикновено жени са били по-склонни да служат на лъжепророци(те) и въобще на сатанински(те) духовни водачи, в смисъл могат да бъдат по-лековерни и да се подчиняват по-лесно, лично аз съм имал доста горчив опит с окултистки и сатанински религиозни жени(сектантки), правили са ми големи лайнарщини, в репертоара им може да има всичко, биха могли да те клеветят пред Бога, оскверняват/очернят, кълнат/проклинат, натоварват(духовно), урочасват, изпедерастяват, да те съсипват/обезобразяват душевно/духовно, при това са ми го правили денонощно, дори са събирали по цели торби с люспи от семки/черупки от ядки, ако примерно на теб хобито ти е да гледаш филми, да играеш видеоигри, шах, карти, или да се занимаваш с макети (влакчета, самолети, и пр.), на тях хобито им е да причиняват зло по окултен/духовен път, и дори бих казал, че това е най-грозното нещо на света, а онези, които го вършат - най-грозни(те)
    То винаги е имало добри и лоши индивиди и от двата пола, но днешната феми-култура налага извратено мислене за равенство, че и за превъзходство на по-слабия пол. Ти сам го подчертаваш в гореказаното от теб. След като си духовно интелигентен, би ли ми разяснил, огромното женско желание, и папата да е жена, защото уж жените били по-благородни от мъжете. Може би си чел, за папеса Йоана, която с измама докопала папския престол. Заради тази нейна постъпка, сега при избор на папа, има специален стол с отвор, през който кандидатите се проверяват за мъжки атрибути, защото женското коварство и измама са безгранични. За сега женската наглост се е разпростряла до чин "дяконеса" в религиозната йерархия при хр. свят. Тенденцията е да достигнат до най-висш духовен пост, защото според феминистките Папа и Владика са с женски окончания, нищо че са в мъжки род. Наскоро слушах една дискусия, относно мъжкородовите обозначевия и се смях на днешната простотия. Не се били уважавали жените, защото мъжкородовите обозначения в днежния живот, трябвало да се променят, понеже върховенството на мъжкия пол, вече не се признавало в съвремието от жените. Смешно е да се каже: - Учителят по математика роди момиченце. Или учителя по химия и учителя по физика са правили секс. Освен ако не са гейове!?! Обръщението Професор Иванова, Д-р Петрова, инженер Христова, са все мъжкородови обръщения. Смешно звучи: - Докторката Стоянова постави диагноза, или министърката на образованието държа реч пред учениците, професорката ни изнесе лекция. Българският език е богат на разбираеми за хората думи, а сега модерните чуждици опорочиха правоговора ни.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Херкулес, ти на колко бракоразводни дела си бил свидетел? Изобщо ясно ли ти е, че тези закони, за които говориш са почти неприложими у нас? Да не говорим, че при доказана вина на бащата и присъдена издръжка в масата от случаите тази издръжка така и не се плаща?
    А децата се присъждат на майката и това е така, именно заради вашата сбъркана представа, че жената е създадена само, за да ражда и отглежда деца. Нали по-горе това твърдеше? А сега мрънкаш, че било така по закон? Ето ти един минус на твоята теория за половете - понеже е жена автоматично става за майка? Да, ама не е така! Затова продължавам да твърдя, че е редно да се разглежда индивида на база способностите и действията му, а не на база пол.
    На много бракоразводни дела на приятели съм присъствал, които едва ли вече ще се женят, а и новото поколение мъже, се е адаптирало и имунизирало срежу заразата. Приятел си купува апартамент, като изтегля заем, с които го изплаща. Само че последната вноска плаща, след като вече сключва брак, след една увеселителна вечер. Пет години семеен живот, дете на четири години, и последвал развод. Съдът присъжда апартамента на жената, защото е придобит след брака, а мъжът го е изплашал години наред. Жената щяла да му изплати половината от стойността, но по държавна оценка, като от стойността се приспадат издръжката, която мъжа трябва да плаща, след развода. Ето ти законов начин, да бъде ограбен мъжа от жената. А като говориш за разглеждане на индивида на база способности, не мисля че е нужно. Физиологията на половете е ясна, и се знае кой с какви способности е, а от там и възможните действия.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Вие голям спор му идарихте обаче. Добре е, дискусии да има.

Херкулес, че си герой, герой си, но по-скоро като на Сервантес - Дон Кихот
    Я сега кажи, това ти ли си го писал
    СУИЦИДНИ МИСЛИ НА ЕДИН НЕУДАЧНИК
    Здравейте,
    Искам да се самоубия, а не мога. Нужна ми е помощ.
    Помогнете ми, искрено ви моля!!!…Вие сте единствения ми шанс да извърша това действие, без това да ви засяга лично и без това да зясяга търсените от мен цели в това начинание. Не ви моля за съдействие във физическото осъществяване.. въпреки, че ако някой от вас има нерегистрирано огнестрелно оръжие, или е лош шофьор – да ми се обади, телефона ми е написан по-долу…
    Търся помощта ви в чисто социален и психологически план. Там нещо ми куца в цялата ми теория – знам, че само от вас мога да го получа това, което да обори досегашната ми животинска самозащита за самооцеляване. Нуждая се от вашата активна подкрепа в това начинание именно защото имам някакви все пак вкарани в главата социални и психо- норми, които говорят за контрол и за още по-лоши неща от едно обикновено самоубийство, а пък и всички знаем как само ние българите можем да се самозакопаваме един друг.
    Сигурен съм, че ще ми помогнете, след като ме изслушате. Затова ще ви разкажа моята история, която най-вероятно отчасти е и вашата. Но предварително искам да заявя, че не искам да живея сред вас, и дори само заради тая обида - ми помогнете!!! Бъдете българи все пак!!
    Идеята ми за самоубийството не е нова за мен, за първи път я преживях екзистенциално преди 15 години, когато моята любов от ученическите ми години и първия ми брак си отиде заради това, че ТЯ намери един друг мъж, който можеше да замести 12 години любов с едно просто нещо – финансова сигурност и жилище в София. Избрах си внимателно ден от календара, в който реших да се самоубия. Много ми беше тежко. И познайте какво също???
    Много леко – знаеш си, че на еди коя си дата си отиваш, няма да те има вече. Можеш да се освободиш от всичко, като норми, правила, изисквания, очаквания от другите, и най-вече цялото минало и да си правиш, каквото си идкаш. Нали ще се мре! Извиднъж получих пълна свобода пред прага на смъртта, нещо, което очевидно ми е било липсвало, както и на всеки един друг човек. Впуснах се да изживея до капка последните мигове от живота си до въпросната дата, да изцедя всичко от тях – без да мисля за нищо. Изживях ги!!! Страхотно!!!
    Ще попитате защо не съм се самоубил на онази дата преди толкова много години, че ви тормозя и сега?
    Ами защото се влюбих в проститутката Таня, която даде всичко от себе си за да ме върне към живота. Беше прекрасно. Благодаря ти, Таня!!! Няма друга като теб!!!
    Това беше до момента, в който тя не поиска по-сериозна връзка с мен. Спасих живота си, но бях пред положение да го загубя, заради което бързо създадох нова връзка с една барманка. Беше прекрасно!!! Някой от вас ходил ли е с барманка? Няма друго таква нещо… Но това си отиде, заради опита отново да бъда вкаран в някакви норми.
    След това беше много-много прекрасно с много-много жени, докато не срещнах Поли, която беше невинна душа от провинцията, в която се влюбих пак. Забравих и за самоубийствата и за всичко. Повярвах си, че мога да се справя. Имайте предвид, че това е най-голямата грешка. Никой не може да се справи, особено сам J
    Беше прекрасно, защото се справях донякъде. Но дойде времето да разбера, че това не ме удовлетворява, че любовта ми се е изтубила покрай справянето. И тогава всичко свърши – любовта си отиде, новите замени не ми носеха нищо като удовлетворение. Аз свърших. Нямаше повече любов!
    Сега просто трябва да си отида, а не мога. Не заради друго – имам 2 деца от различни любови (да не се бърка със семейства). Никога не бих си помислил за самоубийство, ако прадядо ми не си беше сложил край на живота по тоя начин. Бил царски гвардеец при Фердинад, а се върнал на село след 10 години служба в София. Разбираемо се е самоубил – “как от град на село да се върнеш”. Аз ако си отида – децата ми ще знаят, че така могат да избягат от вас и те. Това ми е пречката. Не искам да обременявам децата си с моите избори.
    Живеем в свят, в който повече отвсякота всичко е обвързано. Живеем обаче и в режим на свободата ни, който е недопустим. Парадоксът е в това, че който си реши да прави нещо в тоя режим, той си е повярвал, че е някой си, а именно целта на режима е да унищожи всяка индивидеалност, поради което всеки такъв човек става никой си, поради това, че не се е пречупил пред материално-адмнистративния ред налаган от системата. Все повече изглежда, че тия, които са някои ки, трябва да следват линията на поведение да се преструват, че са никои си.
    Хайде, убийте моето тяло - опаковката, която ме кара да бъда зависим от вас и от неща, които дори и вие не подозирате, колко са порочни и обсебващи... Готови ли сте да то направите за мен? Или за който и да е друг, който има нужда от помощ за да спаси душата си? Направете го поне за това, което написах и да се свършва!
    Спасете душата ми!
    Ако има други като мен, нека поне преди да си тръгнем от тук, да си открием рубрика в блог. Бг?!
    Помощ!
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    На много бракоразводни дела на приятели съм присъствал, които едва ли вече ще се женят, а и новото поколение мъже, се е адаптирало и имунизирало срежу заразата. Приятел си купува апартамент, като изтегля заем, с които го изплаща. Само че последната вноска плаща, след като вече сключва брак, след една увеселителна вечер. Пет години семеен живот, дете на четири години, и последвал развод. Съдът присъжда апартамента на жената, защото е придобит след брака, а мъжът го е изплашал години наред. Жената щяла да му изплати половината от стойността, но по държавна оценка, като от стойността се приспадат издръжката, която мъжа трябва да плаща, след развода. Ето ти законов начин, да бъде ограбен мъжа от жената. А като говориш за разглеждане на индивида на база способности, не мисля че е нужно. Физиологията на половете е ясна, и се знае кой с какви способности е, а от там и възможните действия.
    Този случай е нелеп, съгласна съм, и не показва никакво равноправие. Но доказва, че приятеля ти е идиот, а жената всъщност или е голяма късметлийка при така стеклите се обстоятелства, или е доста по-умна от него . Ама да ти дам и аз един пример, а? Баща ми тегли кредит, за да закупи камион, като ипотекира къщата, която е обща на него и майка ми - разбирай заедно са я правили и вскичко, като майка ми взема по принцип дори по-голяма заплата от баща ми. Както и да е , баща ми си прави фирмата, бизнеса не потръгва и той фалира. При развода къщата е уж разделена на двамата, но парите за ипотеката се одържат от заплатата на майка ми, понеже тя е на трудов договор, а той не. Ето ти пример как може мъжа да осере нещата и жената да плаща за неговите грешки.
    Физиологията на една жена не доказва, че тя е способна да отглежда деца, това не е въпрос на две цици и вагина... Ама какво ли обяснявам на човек, който явно смята, че с изхвърляне на семето отговорността приключва...
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Херкулес, че си герой, герой си, но по-скоро като на Сервантес - Дон Кихот

Я сега кажи, това ти ли си го писал

СУИЦИДНИ МИСЛИ НА ЕДИН НЕУДАЧНИК

Здравейте,
    Искам да се самоубия, а не мога. Нужна ми е помощ.
    Помогнете ми, искрено ви моля!!!…Вие сте единствения ми шанс да извърша това действие, без това да ви засяга лично и без това да зясяга търсените от мен цели в това начинание. Не ви моля за съдействие във физическото осъществяване.. въпреки, че ако някой от вас има нерегистрирано огнестрелно оръжие, или е лош шофьор – да ми се обади, телефона ми е написан по-долу…
    Търся помощта ви в чисто социален и психологически план. Там нещо ми куца в цялата ми теория – знам, че само от вас мога да го получа това, което да обори досегашната ми животинска самозащита за самооцеляване. Нуждая се от вашата активна подкрепа в това начинание именно защото имам някакви все пак вкарани в главата социални и психо- норми, които говорят за контрол и за още по-лоши неща от едно обикновено самоубийство, а пък и всички знаем как само ние българите можем да се самозакопаваме един друг.
    Сигурен съм, че ще ми помогнете, след като ме изслушате. Затова ще ви разкажа моята история, която най-вероятно отчасти е и вашата. Но предварително искам да заявя, че не искам да живея сред вас, и дори само заради тая обида - ми помогнете!!! Бъдете българи все пак!!
    Идеята ми за самоубийството не е нова за мен, за първи път я преживях екзистенциално преди 15 години, когато моята любов от ученическите ми години и първия ми брак си отиде заради това, че ТЯ намери един друг мъж, който можеше да замести 12 години любов с едно просто нещо – финансова сигурност и жилище в София. Избрах си внимателно ден от календара, в който реших да се самоубия. Много ми беше тежко. И познайте какво също???
    Много леко – знаеш си, че на еди коя си дата си отиваш, няма да те има вече. Можеш да се освободиш от всичко, като норми, правила, изисквания, очаквания от другите, и най-вече цялото минало и да си правиш, каквото си идкаш. Нали ще се мре! Извиднъж получих пълна свобода пред прага на смъртта, нещо, което очевидно ми е било липсвало, както и на всеки един друг човек. Впуснах се да изживея до капка последните мигове от живота си до въпросната дата, да изцедя всичко от тях – без да мисля за нищо. Изживях ги!!! Страхотно!!!
    Ще попитате защо не съм се самоубил на онази дата преди толкова много години, че ви тормозя и сега?
    Ами защото се влюбих в проститутката Таня, която даде всичко от себе си за да ме върне към живота. Беше прекрасно. Благодаря ти, Таня!!! Няма друга като теб!!!
    Това беше до момента, в който тя не поиска по-сериозна връзка с мен. Спасих живота си, но бях пред положение да го загубя, заради което бързо създадох нова връзка с една барманка. Беше прекрасно!!! Някой от вас ходил ли е с барманка? Няма друго таква нещо… Но това си отиде, заради опита отново да бъда вкаран в някакви норми.
    След това беше много-много прекрасно с много-много жени, докато не срещнах Поли, която беше невинна душа от провинцията, в която се влюбих пак. Забравих и за самоубийствата и за всичко. Повярвах си, че мога да се справя. Имайте предвид, че това е най-голямата грешка. Никой не може да се справи, особено сам J
    Беше прекрасно, защото се справях донякъде. Но дойде времето да разбера, че това не ме удовлетворява, че любовта ми се е изтубила покрай справянето. И тогава всичко свърши – любовта си отиде, новите замени не ми носеха нищо като удовлетворение. Аз свърших. Нямаше повече любов!
    Сега просто трябва да си отида, а не мога. Не заради друго – имам 2 деца от различни любови (да не се бърка със семейства). Никога не бих си помислил за самоубийство, ако прадядо ми не си беше сложил край на живота по тоя начин. Бил царски гвардеец при Фердинад, а се върнал на село след 10 години служба в София. Разбираемо се е самоубил – “как от град на село да се върнеш”. Аз ако си отида – децата ми ще знаят, че така могат да избягат от вас и те. Това ми е пречката. Не искам да обременявам децата си с моите избори.
    Живеем в свят, в който повече отвсякота всичко е обвързано. Живеем обаче и в режим на свободата ни, който е недопустим. Парадоксът е в това, че който си реши да прави нещо в тоя режим, той си е повярвал, че е някой си, а именно целта на режима е да унищожи всяка индивидеалност, поради което всеки такъв човек става никой си, поради това, че не се е пречупил пред материално-адмнистративния ред налаган от системата. Все повече изглежда, че тия, които са някои ки, трябва да следват линията на поведение да се преструват, че са никои си.
    Хайде, убийте моето тяло - опаковката, която ме кара да бъда зависим от вас и от неща, които дори и вие не подозирате, колко са порочни и обсебващи... Готови ли сте да то направите за мен? Или за който и да е друг, който има нужда от помощ за да спаси душата си? Направете го поне за това, което написах и да се свършва!
    Спасете душата ми!
    Ако има други като мен, нека поне преди да си тръгнем от тук, да си открием рубрика в блог. Бг?!
    Помощ!
    Малейййй....какви ли не простотии могат да се изфабрикуват. Ти прочете ли внимателно това дето си го постнала, като мое творение? Аз пет пари не давам за жените, камо ли да тръгна да се самоубивам заради тях, след като ги смятам за по-долу (по-нисши) от мъжете, и освен за разплод, за друго според мен не стават. Аз си имам разрешително за огнестрелно оръжие отдавна, и имам такова. Защо ми е да търся оръжие от друг? Я, сега дай линк, къде го видя това, и как стигна до извода, че точно аз съм го писал, защото подозирам, че някой се е представил за мен, за да ме компрометира в убежденията и възгледите ми. Другият вариант е, ти лично да си си го измислила, представяйки го за мое писание.

Хайде сега, няма нужда. Стилът е същият, само че писано през 2010.
    http://herkules.blog.bg/drugi/2010/0...na-zona.565886

По-долу в коментарите, защото първоначалната публикация е била изтрита от администраторите.

И защо каза, някой се е представил за теб? Да не би останалите детайли да са верни също?

Ето и някои от другите публикации.
    http://herkules.blog.bg/drugi/2010/0...ga-samo.568177

По въпроса с антифеминистичните си нагласи - не само, че не си роден с тях, ами са се формирали определено след 2010та.
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-18-2015 на 08:48
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    Този случай е нелеп, съгласна съм, и не показва никакво равноправие. Но доказва, че приятеля ти е идиот, а жената всъщност или е голяма късметлийка при така стеклите се обстоятелства, или е доста по-умна от него . Ама да ти дам и аз един пример, а? Баща ми тегли кредит, за да закупи камион, като ипотекира къщата, която е обща на него и майка ми - разбирай заедно са я правили и вскичко, като майка ми взема по принцип дори по-голяма заплата от баща ми. Както и да е , баща ми си прави фирмата, бизнеса не потръгва и той фалира. При развода къщата е уж разделена на двамата, но парите за ипотеката се одържат от заплатата на майка ми, понеже тя е на трудов договор, а той не. Ето ти пример как може мъжа да осере нещата и жената да плаща за неговите грешки.
    Физиологията на една жена не доказва, че тя е способна да отглежда деца, това не е въпрос на две цици и вагина... Ама какво ли обяснявам на човек, който явно смята, че с изхвърляне на семето отговорността приключва...
    Според мен, приятелят ми не е идиот, защото по тази логика, ще излезе, че всички мъже, които искат да имат деца са идиоти. А, жената е късметлийка, благодарение на "справедливите" граждански закони, които насърчават жените психически да изнасилват мъжете, злоупотребявайки с тях (пример: - Искаш ли да не видиш повече децата си, ако не ми се подчиняваш? ... И мъжкият отговор: - А ти искаш ли сега да ти строша кокалите, за да разбереш, че никога няма да стане по твоята.), на което мъжете отвръщат с физическо насилие.

"Физиологията на една жена не доказва, че тя е способна да отглежда деца, това не е въпрос на две цици и вагина... Ама какво ли обяснявам на човек, който явно смята, че с изхвърляне на семето отговорността приключва.."

Правилно мислиш. Жените съществуват (според Шапенхауер) единствено за разплод, но не всички стават и за това. Само с цици и вагина не винаги се раждат деца. Трябва си и женска плодовитост. Мъжете са по-съвършения пол. Хвърлят си семето и си пръскат гените по света. Това е очевадно през време на война. Хайде търси им отговорност за това, да видим какво ще се получи.

Повече от фен
    Хайде сега, няма нужда. Стилът е същият, само че писано през 2010.
    http://herkules.blog.bg/drugi/2010/0...na-zona.565886

По-долу в коментарите, защото първоначалната публикация е била изтрита от администраторите.

И защо каза, някой се е представил за теб? Да не би останалите детайли да са верни също?

Ето и някои от другите публикации.
    http://herkules.blog.bg/drugi/2010/0...ga-samo.568177

По въпроса с антифеминистичните си нагласи - не само, че не си роден с тях, ами са се формирали определено след 2010та.

Аз нямам нищо общо, с този Херкулес, през 2010 година. До 2013 година влизах само в технически форуми, повечето руски. Това просто е съвпадение с никовете. Дори не знаех за блога, заклевам се в живота си!!! От 2014 имам регистрации с този ник, и влизам в няколко форума. Това с антифеминистичната ми нагласа след 2010 година е глупост. С момчетата от моето време сме си живяли и сега живеем с вроденото чувство за превъзходството на мъжкия пол. Факти за това колкото щеш, дори и да ви извадят очите, няма да ги видите. Трябва ли да ви давам примери, колко срува едно мъжко бебе, и колко струва едно женско, на черния пазар?

Аз нямам нищо общо, с този Херкулес, през 2010 година. До 2013 година влизах само в технически форуми, повечето руски. Това просто е съвпадение с никовете. Дори не знаех за блога, заклевам се в живота си!!! От 2014 имам регистрации с този ник, и влизам в няколко форума. Това с антифеминистичната ми нагласа след 2010 година е глупост. С момчетата от моето време сме си живяли и сега живеем с вроденото чувство за превъзходството на мъжкия пол. Факти за това колкото щеш, дори и да ви извадят очите, няма да ги видите. Трябва ли да ви давам примери, колко срува едно мъжко бебе, и колко струва едно женско, на черния пазар?
    Ти каквото искаш си приказвай, стилът ви на писане е еднакъв. Да не говорим, че има и съвпадащи факти.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен
    Ти каквото искаш си приказвай, стилът ви на писане е еднакъв. Да не говорим, че има и съвпадащи факти.
    Аз пък ти казвам, че с онзи херкулес от 2010 г. нямам нищо общо, но се радвам че има и други, които се борят срещу феми-ситуацията днес, само че самоубийствата не са начин за това. Като ми остане повече време, ще прочета, какво е написал другият херкулес. А, за борбата с феминизма, си има и ислям. До колкото си спомням имаше и тук подобна тема. Ислямът ще разясни подробно, какви са им правата на жените. Аз само ще наблюдавам без да се намесвам, в случаи, като пребитата досторка, за 130 лева. И без друго, Европа ще се ислямизира, благодарение на феминизма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си