.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Това, че много хора (мъже) живеят на семейни начала без да подписват и сключват граждански брак, е предизвикано от феминизма, с претенциите си за равноправие. Семейството с мъж глава на семейството е градивната клетка на държавата, защото само по себе си представлява малка държава. С разрушаването на семейството, се разруши и държавата. По закон, жените отдавна са равнопрлавни, но те искат да са по-равноправни, за това измислят най-различни закони, с които да изглеждат освен равноправни, и равностойни. Законът за дискриминацията е един от тях, който по своята същност, е дискриминационен. За това са и упреците към работодателите, че не искат да вземат жени на работа, които освен че са по-некадърни, искат и да отсъстват когато им скимне. Само от висенето им в тоалетната производствата губят от неоползотвореното време, защото почивките не са им достатълчи, да не говорим, когато са в цикъл, тогава всичко се изцикля. Ти може и да не петендираш за повече права от мъжете, но самата ти претенция за равнопоставеност е претенция, за повече права. Едно нещо не можете да разберете вие жените, че мъжът е всячески независим от жената, икономически и психологически, докато обратното е невъзможно. С разбиването на семействното, мъжете се освободиха от зависимост и отговорности! Мъжкото превъзходство, си е превъзходство!
    И едно нещо не можеш да разбереш ти, в днешно време маса жени живеят, работят, издържат се, отглеждат децата си и се справят сами. Не знам за каква невъзможност говориш, ама както и да е. Живей си в твоя си свят, бъди си шеф в собствения дом, господарствай си на воля, на мен лично вече ми е скучно да слушам едно и също и да обяснявам едно и също.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от TheDeath Виж мнението
    И едно нещо не можеш да разбереш ти, в днешно време маса жени живеят, работят, издържат се, отглеждат децата си и се справят сами. Не знам за каква невъзможност говориш, ама както и да е. Живей си в твоя си свят, бъди си шеф в собствения дом, господарствай си на воля, на мен лично вече ми е скучно да слушам едно и също и да обяснявам едно и също.
    Разбирам те напълно. Все пак разговарям със смъртта. Дори го смятам за привилегия в момента. Тези жени, за които говориш, са над 90% нещастни, живеейки по този начин, а ако нямат мъжка подкрепа, животът им ще е само мъки и страдания, особено в днешно време, виж им риданията в "Розали". Точно за това съм убеден, че мъжкият пол е по-съвършен, независим от женския, и по висш, защото притежава природна интелигентност и физическа сила, която жените нямат, поради различна физиология. Светът в който жевеем аз и ти, е днешното настояще, или така наречената "Обективна реалност". Така че да живея в моя си свят е образно казано, а че съм си шеф в собсвения си дом и си господствам е най-точно казано. Това, че слушаш от мен едно и също, е защото спорим за едно и също. Ти твърдиш, че жените трябвало да са равноправни, а аз казвам, че това е невъзможно, защото не са равностойни с мъжете, а на мен не ми е скучно да го повтарям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си