Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
никой не е казал, че жената е (от порода) херкулес, и защо си мислиш, че всички жени са мъжемразки или амазонки?!, имало е и фанатични жени, но иначе коя жена ще се опита да ти се наложи, дори те обикновено бяха по-смирени от мъжете, но ти знаеш как ако работиш в някоя фирма/компания, която не е твоя и където ти не си шеф, дори и жените служители там нямат друг избор освен да следват правилата, така щото биха направили забележка дори и на някой от мъжете в случай че застрашава работата на колегите си като нарушава правилата, а ако си жена какво ще правиш ако сума ти мъже ти подсвиркват, те задяват с думи, ти налитат, те опипват, обарват, шляпват по задника, се бъзикат с теб, ти пускат ръка, и се опитват да те използват за секс?!, представи си какво е да не можеш да кажеш нито една дума и да не можеш да издадеш нито един звук без гласа ти да звучи женски
npp, аз не казвам, че всички жени са мъжемразки, а амазонките са само мит. Мъжемразки са само феминистките, които са с комплекси, и се стремят да бъдат като мъжете, нищо че това е невъзможно, поради ред женски недостатъци. За това и концепцията им относно размяната на половете при извършване на различни дейности, се гледа със скрита насмешка от хората. Специално на мен, физически е невъзможно жена да ми се наложи. Достатъчно съм силен, а и още не се е родила такава. За това, че ако е по-смирена при разговорите си с мен (в реалния живот), може да се разберем. Когато и жените вече работят сред мъжки или смесен колектив, ще трябва да свикват с отношението на мъжете по въпроса с подсвиркванията, пошляпванията, бъзиканията, и др. Няма как, покрай котарак, да минават малки пиленца, и той да не ги излапа (метафорично казано). За това жените нямат работа там. Тяхното място е у дома, да раждат отглеждат и възпитават деца, и да карат мъжа да се чувства щастлив, прибирайки се в къщи. Това е ценностна система, просъществувала и запазила до сега, много народи по света. Това е и напътсвието на религията. Теб обаче не мога да те разбера, какво целиш, като защитаваш жените и си с феминистична нагласа, а уж си светски човек? Пък може и да съм се подвел. Феминизмът, е кауза пердута, но е факт, че нанесе много вреди на човечеството и спря развитието на техническия прогрес поне с 50 години.