- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
Херкулес, живееш си няколко века назад, а не искаш да се върнеш 5г. назад, да кажеш аджеба защо си искал да си теглиш ножа
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ех че си и ти ама! Как може да мислиш, че ще искам да си тегля ножа? И защо мислиш, че живея няколко века назад? Аз съм човек занимаващ се с техника. Мога да проектирам и инсталирам всякакъв вид оборудване за цех или завод, като ползвам технологичните постижения. Съмнявам се, дали ти можеш да правиш, това което мога аз, относно създаването на блага за хората, без значение образованието или квалификацията ти!?!
PS. Успя ли да разбереш, че нямам нищо общо с Херкулеса (Дон Кихот) от 2010г.? Не че той е лош, но не искам да ми приписват заслуги, които не са мои. Аз просто не съм съгласен с равноправието, и равнопоставеността на жените с мъжете, това е. Или накратко, не съм съгласен с феминизма. Но това си е мое лично убеждение. Винаги съм казвал, и пак го повтарям, че никой не е длъжен да се съгласява или съобразява с мен. Ако тръгна открито да говоря в реалния живот, феминистките ще се намесят, и тогава ще се разрази война, в която не се знае кой ще е потърпавшият, и кой ще пострада повече, нищо че законът е на тяхна страна. Все пак мъжете са по-силни физически, и те повече прилагат (и винаги ще прилагат, когато се налага), природните, а не гражданските закони! Имам доста познати жени, които са си гадни. Виж какво ми е пратила днес в една от пощите, една феминистка, с която спорим постоянно. Смятай, ако можеше да бе набие, до сега щях да ям бой от нея постоянно.
http://www.dnes.bg/mish-mash/2015/02...italiia.255125
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ти след като така старателно си ме издирила по форумите, ако си ме чела, би трябвало да знаеш, че съм се женил само веднъж, и никога не съм се развеждал. На жена си почти не съм изневерявал, откакто се ожених, а дъщерите ми имат три години разлика, и са от жена ми, която им е родна майка. Ти и да искаш не можеш да потискаш мъжете, защото те са независими, в сравнение с жените, и винаги може да се предположи, за техническите умения, на жена, сравнявайки ги с тези на мъж. Може да си патриархално моме, но си с феминистични възгледи, а кой от двама ни е по тъп, само от полът може да се предположи.