- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Вървяха хората,а след тях жените"
Не знам защо защитаваш женската кауза, след като си мъж? Или не си??! Ти ако отидеш на кино, и ти предложат срещу 9,50 лв. да гледаш филм за Пепеляшка около два часа, ще останеш ли да го изгледаш? Не знам дали съм преуспял? Не съм казвал, че съм богат, на фона на богаташите днес, но не съм и беден, и мога да си позволя някои неща, които 60% от останалите не могат. Само че, представи си колко печелят тези от паркингите, разни зелени, сини, или червени зони, след като само за една бариера да спуснат и вдигнат, вземат по 1,50 лв. на час. Това са лесни и незаслужини с нищо пари, а хората изнемогват. Аз може и да си платя паркинга, но видях много други, които се чудеха къде да паркират, защото вместо да дадат 1,50 за нищо, по добре да си купят ннещо за ядене, или 5 кебапчета например, и пак ще им останат 10 ст. които вече не са жълти, а минават за бели, ако са цели.А, за 8-ми март грешиш! Пръснах повече от три бона, ако включим и транспортните ми разходи, и изключим деногуба, което си е още една загуба.
![]()