.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Hybrid View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Не разбирам какво имаш предвид? Защо София трябва да реагира, на моите писания, относно възгледите ми? Или смяташ, че нямам право да казвам това което мисля анонимно, в анонимен форум? И защо трябва постовете ми да впечатляват някого? На времето се разказваха вицове за Тодор Живков, но никой не говореше открито, защото знаеше какви ще са последствията. Сега уж е "демокрация" ама си е пак същото. Само дето контрастът М/У богати и бедни се е увеличил многократно. Войната М/У половете съществува, откакто разрешиха на жените да гласуват, но все някога ще спре, и нещата ще си дойдат на място. Поне аз така мисля. Пък София да си реагира както си ще! София е в България, но само София, не е цяла България.
    Нямам предвид града София. София е едно женско име.
    Във Видин по-различно ли е?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Нямам предвид града София. София е едно женско име.
    Във Видин по-различно ли е?
    Сега разбрах. Имаш предвид жена, на име София. Съжалявам, на явно ме бъркаш с някого. В моя град познавам няколко жени с името София, но те не са в моето обкръжение. Във Видин съм бил само веднъж. По линия на ОСО някога организираха гребен поход-състезания по река Дунав, с ял шестица, а аз бях тогава състезател, защото тренирах модерен петобой, и физически издържам на големи натоварвания. Иначе живея на повече от 400 км. от Видин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си