Радвам се, че поне ти не ми се сърдиш.Това с вълчата глутница, с женска водач, е изключително рядък случай, ако въобще е имало тъкъв. Сигурно бащата е бил толкова стар, че дъщеря му е могла да го убие, но чак пък да стане водач? Сигурно правиш аналогия с хората, дето дъщерите, онаследяват бащите си, иначе няма как с борба да докопат престола, ако има мъжки, претендент. Животинският свят е част от природата, която може да се разгледа абстрактно, като жив организъм, с инстинкт за самосъхранение. Всяка девиация ((отклонение) от нормите, и правилата (законите), които сама е създала), рано или късно, се връща в нормалното си състояние. Разделението на мъжки и женски пол не е случайно. Мъжкото в природата винаги е по-силно от женското, и за това винаги налага волята си (изключвам насекоми и инсекти-паразити). Човечеството, като най-интелигентно, надарено с разум животно, се е изкачило на върха на хранителната пирамида, и господства над останалия животински свят. Но откакто съществува човечеството, мъжкият пол, като по-силен физически, определя начина на живот, като създава правила, в съответствие с природните закони. За това казваме, че светът е мъжки. В човешката психология съществува понятието "подчинен" и "доминант". Няма как мъжкият пол да бъде подчинен, защото е физически по-силен, и винаги ще употреби силата си, когато по-слабият пол, реши да налага своята воля. За това по-слабият пол, като по-многоброен, (заедно с мъЖЕНСТВЕНИЯТ мъжки пол) и имащ право на глас, налага граждански закони, противно на природните, с което иска да подчини по-силният пол, и издевателства психически, насърчаван от законите, които сам си е сътворил. И отговорът не закъснява! Насилието над жените вместо да намалява, се увеличава. Каквито и директиви и насилствени закони да налагат от Брюксел, когато са в разрез с природните закони, резултатът ще е отрицателен.
Ако жена стане президент на България, ще ме е срам че съм Българин, и когато отивам на работа в чужбина, ще се старая да не афиширам националността си. Ванга е казала и много други неща, относно женската същност, но ти си избра точно това нейно изказване. И аз се радвам, че постовете ми много те радват, а опцията "лични съобщения" използвам, само когато ме заговорят там, иначе може някой да го приеме за свалка, да се изнерви и да промени добрият тон, с който мисля че разговаряме. Добре би било, да се хванем на бас, че жена не може да ме надвие, пребие, или както искаш там си го тълкувай, защото още не се е родила такава. А да наречеш хърблю 176см. височина, и 104 кг. на празен стомах при 48 см. обиколка на бицепса, си е малко рисковано. Тези жени, дето пребиват мъже, само в Холивудските филми ги има. Особено ако са в цикъл, стават още по силни, и ще натръшкат десеттина като мен. Добре е, че си вярвате.

За това пък медиите все лаят, че 1/3 от женския пол по света все е пребиван от мъжете, и все се молят, насилието над жени да спре. Как мислиш? Защо ли го правят, след като са жените са равностойни с мъжете?