Стига глупости бе Клеопатра. Фантазираш си за женска мощ, равна на мъжката, но ще си остане само фантазия, каквито алфа, бета, гама или др. неща да изброяваш. Водач на глутницата става най-силният мъжки екземпляр. След това той си избира партньорка която да въдворява ред при вълчиците, за да има семейства-глутница.
http://vulci.zazz.info/?cat=1856 Ето и извадка:
"Най-силният вълк става водач. Да "управлява" му помага неговата партньорка, вълчицата."
Хайде сега виж заглавието на темата!!! "Вървяха хората, а СЛЕД тях жените!!!
Направи сега аналогия с животните!
"Водачът господства над мъжките в глутницата, а неговата партньорка поддържа реда сред вълчиците. Водачите непрекъснато напомнят на своите "подчинени", кой е главният в глутницата:"
Аз може и да не съм мерил сили с всички жени по света, но знам, че няма още такава, която да е по силна от мен. Килограмите ми са си нормални според мен, защото нямам грам излишна мазнина. Поддържам физиката си с движение и каране на велосипед, като изминавам големи разстояния, и два пъти по два часа на седмица тренировки във фитнеса. За кечистките не знам, но преди пет години бях свидетел, как една джудистка, заедно със сестра си се направи на много силна (сега трябва да е на 25 години), и след като приложи уменията си беше пребита от 16 годишно циганче, много по малко на ръст от нея. Не помогна и спрея на сестра и, докато не се намесих аз. Явно жените се увличате по холивудските продукции, и си въобразявате, че можете да биете мъжете, но винаги отнасяте боя. Жените в арабския свят не могат да гъкнат въобще, камо ли да мислят за власт. Там мъжете още си ги продават като добитък, и не си харчат средствата за женско обучение, защото не виждат полза от това.