Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
Ти си си набил някакви филми и това е... Сам признаваш, че те мачкат жени и това е базата, на която ти си градиш тезата. Мен жени/пък и мъже/ не ме мачкат по никакъв и заради това не съм съгласен с глупостите, които пишеш.
Ти, ако си тежеше на мястото, никой нямаше да те замъкне на кино и да трябва да се чудиш как да се измъкваш. Нямаше и да те изнасилват жени...
филми както виждам, са ти набивали доста на теб. Сега още от детските градини ги учат на женско равноправие и равнопоставеност по специална програма. Шекспир бил сексист, защото Отело удушил Дездемона, а в приказките вече нямало принцове, а само принцеси, които управлявали всички държави по света, и върховенството принадлежи на момичетата, а в последствие на жените, които се гласят да управляват света, защото мъжете не можели да се справят. Това че ме мачкат жени си е твоя интерпретация. А на кино никой не ме е замъквал. Моите жени, са си моя собственост, и аз преценявам нещата, дали да уважа желанията им, или да не ги уважа. У нас аз съм закона и решавам или разрешавам, кое, какво, и как да стане. Сто пъти ти казах, че жена лично мен физически не може да ме мачка. Ще трябва да са най-малко 5-6 и то като Станка Златева, но ще трябва първо да ме упоят или напият, а аз през живота си не съм се напивал. Явно нямаш достатъчно умствен багаж, за да схванеш метафората относно изнасилването. Жена не може да изнасили мъж, буквално, или в истинския смисъл на думата. Жените масово изнасилват мъжете психически, а законите ги насърчават за това. закона за дискриминация и закона за насилието над жени са най-силните им оръжия. По екстраполация, имайки предвид правосъдието наложено от световното правителство, възможно е в скоро време жените да съдят мъжете защото са ги поздравили, или не са ги поздравили, изтъквайки го като насилие над тях.