.
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Threaded View

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Щом не си християнка, дано поне не си еврейка, защото ще е по-лошо от това да си мюсюлманка. На времето и откритието на Галилей са го сметнали за глупост, и едва не са го изгорили на кладата, след като се отказал от откритието пак е казал "и все пак, тя се върти". А, като гледам колко други по-глупави постове има, моите са сарказъм към днешната действителност за феминизма. Жена ми е отлична домакиня. Ходи и на работа, защото сама иска да ходи, но ако не иска, може и да не ходи. Разрешил съм и всичко, защото тя го заслужава. Теб не бих те определил, като гадна кариеристка, щом си алхимичка. Виж ако беше химичка, и да заемеш работното мястото на някой мъж (понеже мъжете сме по-кадърни от жените), тогава щеше да си гадна кариеристка. Надявам се в скоро време да произведеш злато от желязо или от нещо друго, и да докажеш, че жените са по-добри алхимици от мъжете.
    Но... но... но... твоят собственост, т.е. жена ти, заема мястото на един мъж, щом работи. Това е безобразие. Как може така! Не мога да опиша възмущението си!
    Това от теб не съм го очаквала... Разочароваш ме.

Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Щом не си християнка, дано поне не си еврейка, защото ще е по-лошо от това да си мюсюлманка.
    Защо?
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-29-2015 на 09:00
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си