.
Резултати от 1 до 25 от общо 414

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
    Не знам защо ме критикуваш, и постоянно защитаваш женската кауза, за равноправието м/у половете, след като от зараждането на света, такова не е имало, мъжете са водели, и жените ги следват, ако искат да оцелеят, а светът е оцелял и до днес. Както и да преиначават казаното от мен, феминизмът като явление го има, също като червеите в плодовете, за това аз само посочвам този паразит, а начинът за избавяне от него е различен, за това трябва да се прецени, как е по добре? Третиране с препарати, или унищожението на снасящи яйцата пеперуди тотално? Знам, че някой тредпочита плодовете с червеи, и му харесва. Има някои народи, които ги стимулират и ги отглеждат, но други хора пък се гнусят от присъствието им и да речем, че аз съм един от тях. Това число 666 е известно като число на дявола. Няма нужда да го посочваш постоянно. Ако изтълкувам казаното от теб, за мен ще означава, че религията на 666 е виновна, мъжете да се поддават на похотта и да разрешат правото на глас на жените, само заради секса, което не е далеч от истината. У мъжете водещ е инстинкта за размножаване според мен, и всеки мъж иска да има своето продължение в наследника от мъжки пол, за да го има и след него. Ако усъвършенстват начина за размножаване на мъжкия пол самостоятелно, то тогава жените ще са напълно излишни, и освен за развлечение за друго няма да са нужни, но и развлеченията се менят всеки ден. Не съм привърженик на бруталното отношение към жените, както го описваш. Само подчертавам, че за това отношение те сами са си виновни, демонстрирайки равнопоставеност, и предизвиквайки мъжете към това отношение. Ако си знаят мястото в обществото, няма никой да ги бие, изнасилва, или убива, както се случва сега. Като даваш примера с някоя от дъщерите ми, пропускаш една малка подробност. Те никога няма да се разхождат сами, по опасни места, а и ако аз съм с тях, със сигурност ще предвидя тези опасности, за които говориш. А за случайностите, никой не е застрахован. Всеки в днешно време е изложен на риск, да загине от нещо, било то катастрофа или нещастен случай. Моят поглед върху днешната ситуация и лошия живот на хората е, че жените в управлението са огромна пречка и са причина за постоянните проблеми. Ако се намери начин да се изхвърли женското присъствие от всички сфери на управление, т.е. да няма нито една жена на отговорен и властови пост, и се ограничи тяхната дейност до секретарка, всичко ще се оправи, и няма да има постоянно създаващи се проблеми. 90% от персонала с съдебната система е излишен и вреден за хората, заедно с полицейския състав. Изкуствено се създават парадоскални закони с които се създава и работа за съдебната система, която си измисля престъпници, и трябва да оправдае огромните заплати, които получава, като тормози произвеждащите блага хора. Жалко е, че ценностите на 19 и 20 век останаха в миналото, а днес се величаят и стимулират извратените неща от него.
    ако обвиняваш всеки във феминизъм (един вид) машинално, тогава все повече ще започне да изглежда така сякаш феминизмът ти е идея фикс, както вече казах и преди, и сега пак го заявявам, не съм феминист, но и не смятам, че е редно да третирам лошо едно одушевено същество само защото е родено в женско тяло, а ти, като стана въпрос за душата и раждането, не си ли даваш сметка, че можеше да си на мястото на някоя жена, така щото сега можеше да нямаш шансът да се хвалиш с това, че си мъж, и не смяташ ли, че някой ден, ако и да е след някаква вечност, ти също ще бъдеш (роден като) жена в този свят при същите условия?!, в такъв случай ако сега сееш омраза към жените или лошо отношение към тях, не го ли сееш и в твоя вреда?!, отгде знаеш дали всички тези събития няма да се повторят по абсолютно същия начин, включително (и) в същата последователност?!, в Библията се говори за "вечен съд", а именно че вечността и съдбата са нещо като "колело", което се върти и прави обороти по начин подобен на непрестанно възпроизвеждащ се видео диск(dvd) с един филм, който след като свърши, веднага започва пак отначало, но с тази разлика че ролите на душите се сменят(разменят) с всеки един пълен "оборот" когато става въпрос за "вечния съд", затова истинските Светии са казали: "каквото посееш, това ще (и да) пожънеш", защото после човек ще е на мястото на всеки друг при условия едно към едно, т.е. включително по начина, който ти е бил познат според онова, което си видял, разбрал и узнал за другите, че им се е случило/че са преживели, отгде знаеш какво е да си жена, която трябва да търпи някакъв грубиян да и диша във врата?!, понеже и жената е имала/си има мечти, например да срещне принца на живота си, та, кажи, не е ли тъпо това мъже да се превъзнасят като стъпкват жени(те), само защото все още имат възможност(а) да се хвалят с факта че са мъже, когато после и всеки от тях ще бъде на мястото на всяка жена, която е живяла досега, макар и последователно по протежение на "оборотите" на вечността?!, що се отнася до секса, първо, досега е имало сексуална съблазън, което се разбира и от факта, че никой не е сексуален когато се роди от утробата на майка си, но хора са ставали сексуални чак след като пораснат, понеже от една страна сексуалността е нещо естествено, но от друга страна имаше и съблазън в това отношение, така щото заедно с естествената сексуалност се е явявала и сексуална съблазън произхождаща от царството на сатана, например ако едни ромео и жулиета се обичат и това е сексуално по съвсем естествен начин, в същото време ромео или жулиета може да изпита влечение или някакъв мощен сексуален нагон съпровождан(о) от (сексуални) желания, които водят до изневяра, прелюбодеяние, и блудство, друг е въпросът дали е по-редно женската красота да бъде забранявана или крита, само защото мъжете на човешката(666) религия/духовност предпочитат да живеят с нейната съблазън/нейните грехове, отколкото да се учат на уважение, почит, освещение, любов, правда, вярност, и пр., защото и предпочитаха да бъдат зли, макар и по този начин грозни грубияни, ти си мислиш, че би избегнал всяко стълкновение с бандитите, но например в индия банда мъже изнасилиха жена в градски автобус пред очите на нейния приятел докато са били заедно в рейса(http://en.wikipedia.org/wiki/2012_Delhi_gang_rape), да не говорим за многото други подобни случаи, отгде знаеш откъде биха изскочили?!, например в египет тълпа от мъже изнасили публично една американска журналистка по време на репортаж(http://en.wikipedia.org/wiki/Lara_Lo...sexual_assault) .....
    Последно редактирано от npp : 03-30-2015 на 15:27

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си