Първоначално написано от
herkules
Не знам защо ме критикуваш, и постоянно защитаваш женската кауза, за равноправието м/у половете, след като от зараждането на света, такова не е имало, мъжете са водели, и жените ги следват, ако искат да оцелеят, а светът е оцелял и до днес. Както и да преиначават казаното от мен, феминизмът като явление го има, също като червеите в плодовете, за това аз само посочвам този паразит, а начинът за избавяне от него е различен, за това трябва да се прецени, как е по добре? Третиране с препарати, или унищожението на снасящи яйцата пеперуди тотално? Знам, че някой тредпочита плодовете с червеи, и му харесва. Има някои народи, които ги стимулират и ги отглеждат, но други хора пък се гнусят от присъствието им и да речем, че аз съм един от тях. Това число 666 е известно като число на дявола. Няма нужда да го посочваш постоянно. Ако изтълкувам казаното от теб, за мен ще означава, че религията на 666 е виновна, мъжете да се поддават на похотта и да разрешат правото на глас на жените, само заради секса, което не е далеч от истината. У мъжете водещ е инстинкта за размножаване според мен, и всеки мъж иска да има своето продължение в наследника от мъжки пол, за да го има и след него. Ако усъвършенстват начина за размножаване на мъжкия пол самостоятелно, то тогава жените ще са напълно излишни, и освен за развлечение за друго няма да са нужни, но и развлеченията се менят всеки ден. Не съм привърженик на бруталното отношение към жените, както го описваш. Само подчертавам, че за това отношение те сами са си виновни, демонстрирайки равнопоставеност, и предизвиквайки мъжете към това отношение. Ако си знаят мястото в обществото, няма никой да ги бие, изнасилва, или убива, както се случва сега. Като даваш примера с някоя от дъщерите ми, пропускаш една малка подробност. Те никога няма да се разхождат сами, по опасни места, а и ако аз съм с тях, със сигурност ще предвидя тези опасности, за които говориш. А за случайностите, никой не е застрахован. Всеки в днешно време е изложен на риск, да загине от нещо, било то катастрофа или нещастен случай. Моят поглед върху днешната ситуация и лошия живот на хората е, че жените в управлението са огромна пречка и са причина за постоянните проблеми. Ако се намери начин да се изхвърли женското присъствие от всички сфери на управление, т.е. да няма нито една жена на отговорен и властови пост, и се ограничи тяхната дейност до секретарка, всичко ще се оправи, и няма да има постоянно създаващи се проблеми. 90% от персонала с съдебната система е излишен и вреден за хората, заедно с полицейския състав. Изкуствено се създават парадоскални закони с които се създава и работа за съдебната система, която си измисля престъпници, и трябва да оправдае огромните заплати, които получава, като тормози произвеждащите блага хора. Жалко е, че ценностите на 19 и 20 век останаха в миналото, а днес се величаят и стимулират извратените неща от него.