Цитирай Първоначално написано от herkules Виж мнението
Зависи какво разбираш под уважение. В миналото жените са били уважавани, поради факта, че ще са бъщещи майки, или са вече станали такива. Сегашните жени за мен поне, не заслужават всички уважение, а тези които се смятат за равни или искат да са равнопоставени с мъжете, по скоро заслужават презрение. А ти постоянно имаш желание, да закрият темата, като ме предизвикваш с неприкрити нецензурни думи, на които бих ти отговорил подобаващо, но няма да го направя. Как си я представяш тая, дето щяла да ми налети и хем да ме набие, хем и разни други неща да ми направи, че и господарка щяла да е, и то строга. За да ме набие жена, първо трябва да ме напие, а аз през живота си не съм се напивал, и пак ти казвам! Не се е родила още тази, която да може да го направи, а за другата работа ще и трябва мъжки атрибут. Или мислиш че с нейния микро атрибут, наподобяващ мъжки чл*н ще може да изпълни намеренията си. Ако смяташ, че като я опъна ако съм на кеф, тя ще ме е нае*ала, тогава може и да си прав. Чух веднъж две жени да разговарят, и едната обясняваше, как изчукала един готин пич.
Че защо да не се гледа и на днешните жени като на бъдещи майки?
За мен лично човек, който е прехвърлил 30-те и няма или не планира да има семейство/включая деца/ в най-близко бъдеще, не заслужава уважението ми/в личен план/. Независимо дали говорим за мъж или за жена. Да, съгласен съм с теб, че голяма част от днешните /основно/ момичета и жени си мислят, че изборът е между кариера и семейство, което е пълна простотия, но това не значи, че ВСИЧКИ мислят така.
И за пореден път ти казвам, че никой тук не говори за равенство между половете относно качествата им. ОчевАдно е, че качествата на мъжете и жените са РАЗЛИЧНИ, но е трудно да се каже чии са по-полезните такива. Малко са жените, които могат да живеят без мъже, както са и малко мъжете, които могат без жени, а нито мъжете, нито жените могат да имат потомство самостоятелно.

ПП Това май е единственият ми сериозен и нормален отговор в тази тема. Ако не си трол, би трябвало да разбереш, а не пак да пуснеш плочата с феминизма.