Първоначално написано от
herkules
npp, напълно те разбирам, и съм съгласен с теб, но изглежда не мога да обясня правилно, моето виждане, относно равните права и възможности на половете. Няма как една жена в определена професия или дейност, да бъде равна и равнопоставена с мъжа. За нея има трудоемки маловажни и нископлатени дейности, за да могат мъжете да работят пълноценно и да не се занимават с тях допълнително. Не допустимо е жена да заема постове като: Президент, Министър-председател, министър, кмет, началник на полицейско управление, и въобще всякакъв началник, там където работят мъже. За да командва един началник или командир, трябва сам да може да изпълнява добре, задачите които поставя на другите. Над шест пъти понижиха критериите за постъпване в армията, за да могат и жените да служат в нея, спазвайки европейски директиви и конвенции, и пак не покриват нормативите. Смяташ ли, че жена ще може да е боеспособна, колкото войник-мъж, и ще може на 100% да го замести. Войната ако се наложи (не дай Боже) да се води, няма само с дронове да се воюва, защото освен да управляват дронове, и да са заети с комуникациите, за друго жените не стават. Един 9 годишен геймър, ще е многократно по-добър от която е да е жена, управляваща дрон. И аз ще чакам, жена да ме пази! Оф,Оф! Замърсиха и полицията. Чак министър жена, оглави министерството. Това не е ли извращение? Толкова ли свършиха мъжете? Сега ще съсипят и гвардията. И жени щели да се крачат при посрещане на делегации, и ще трябва много да се внимава с какви дамски превръзки са там, с крилца или без крилца, че току виж, оцапали протокола. А специално за тях, вече имало пластмасови пушки, за да могат да издържат продължително време на пост. Всичкото зло в хр. свят, се генерира от женската половина, пък ти го наричай религия на 666, все тая. За това се възхищавам на ислямското законодателство, защото там жените не смеят да гъкнат, и кражби и убийства се наказват жестоко от закона, а хората живеят по-спокойно, без тоя стрес, както при нас. Неприятностите им ги създаваме ние, с нашите демократични идеологии, за равноправие м/у половете и подлъгваме жените, че така било по-добре, с което те се противопоставят на закони и традиции, и на мъжете им се налага да ги убиват. Обърни внимание, коя религия е вече най-разпространена по света. Над 1/3 от населението по света са мюсюлмани. Вече надхвърлят 2,4 милиарда. Сам прецени, ако се движат с тия темпове, какво ще се случи след време. Аз не съм религиозен, и не обичам мюсюлманите, но мисля, че не трябва да си заравяме главите в пясъка, като щрауси.