- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да направя?!
гаджето ми уж ужасно много ме обича,умира за мен и т.н обаче примерно днес изобщо не съм го виждала...не ми е добре,,,обадих му се а той само си знае "ела до нас,нишо ти няма."и такива разни.
най лошото е че ми обешава да дойде а не идва или идва след няколко часа закъснение!
кажете ми според вас този човек заслужава ли да му прощавам или не?!
Е заради такива тъпотий се разделят днешните деца...
ахамПървоначално написано от GregoryHouse
So free
ми може да няма реактивен самолет и да идва за 1 минута... пък щом толкова искаш да го видиш ше идеш ти! толкова е просто....![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Оооох стига сте си плели сами интриги гледате много сълзливи филми днешните момичета...просто се виждайте трудно ли е има ли значение кой при кого ходи...? Кът не ти изнася зарежи го...няя да си първата която ще го направи нито пък последната...днес тъй модерно разделяме се за глупости и после ревем вкъщи...стига си се терзала за глупости...ся няма да си броите кой колко пъти ходил до другия...
Ами ти ако обичаш един човек,ще искаш да си с него..няма да закъсняваш за срещи,нали....аиде 10-15 мин на всеки може да му се случи да закъснее,ама с часове..
Тъпите момчешки номера "ела до нас,нищо ти няма"..![]()
И не е нужно да ти казва "обичам те",а да ти го доказва.А тва "ела до нас.." е голяямо доказателство да знаеш!!![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ох божке...все повече се отчайвам от по малките момичета...май ще си търся гадже около 30те...не я обичал много разбираш и ти бе деа...аман от такива с 100% категорично мнение...дето все знаят че еди кой си не обичал еди кой си щото не ходел до тях...
Popitai go 6to taka postapva.Izqsnete se i ti sama preceni dali e za teb ili ne.Nie nemojem da ti kaje6 zareji go ili pak ostani s nego.Nqma da sme nie s toq 4ovek.Re6enieto si e tvoe.![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Нещо огладнях ще варя да ям!![]()
Имам един въпрос...ако никога не отида до гаджето си това значи че не го обичам и тряя да се разделим? баси да ви имам логиката...както и да е айде и аз с овцете делете се ебете си и кфото щете правете ей зарад такива простотий ревете в къщи после...и намен някоя постоянно да ми нарува такива шитнио ще я изхвърля със шутове...Първоначално написано от Cool_Bitch
първо съм на 19год...и мн добре знам че не е глупост тва че се дразня щото не е дошъл....GregoryHouse ти ако обичаше едно момиче би ли и обещал да отидеш до тях да я вземеш и да и обещаваш че ще си с нея а после да я караш д ате чака цял ден и като ти се обади накрая да и съобщиш"ами аз съм си легнал и гледам ТВ...немога да дойда щото ме мързи"!
мислиш ли че тва е справедливо!
moje bi se 4uvstva po spokoen kogato si e v tiah,a ako 6te pravite tova onova e obiasnimo![]()
здравейте
Az imah edin takaf priqtel az bqh na 13 toi na 19 i se me karashe da hodq v tqh i kfoto kajeshe toi tfa praehme kat my kajeh 4e nemoga da ida do tqh primerno 6toto imam da y4a ili imam rabyta ili pak iskam da izlqza s nqkoi toi se mi vikashe " oo tei li em hyby are vari pri tqh i ne me tarsi pove4e " ili ne6to ot sorta i sled tfa razbrah 4e samo se e vazpolzval ot mene i ni6to pove4e.....
Абе, кажи му да престане да прави така или се разделяте.Вместо да е загрижен, че може да ти е зле, той умаловажава факта, че не се чувстваш добре, но може би той не е такъв и не се сеща за това.
ponqkoga traa malko svoboda(ne skysvane-svoboda) ne postoqno kade si ela da ma vzeme6 i t.n.
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
Az 6tqh da go zareja :P Nqma da se u4udq ako mi kajesh 4e te ostavq i sama da si pla6tash smetkata v1v zavedeniqta .............bahti mu ideota .....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Пичаго,ще извиняваш,ама знам за какво става въпрос,защото съм го преживяла по абсолютно същия начин.Не става въпрос само за кои къде ходи и кои колко закъснява(ма ходи обясняваи са).Първоначално написано от GregoryHouse
Постовете са ти мн добри ,но понякога прекаляваш с "интелигентността" ти..не се опитаваи да подръжаваш на някои които дори не съществува!!
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
боже абе хора не съм била просто настинала а цял ден съм повръщала и адски много ме болеше глава!да бях настинала но преди няколко дни и той също беше болен но аз не се поколебах да го гледам и да му давам лекарствата и да му меря температурата!а след като знаеше колко ми е зле на мен реши че няма нужда да идва за да може да си играе на PlayStation3 а аз да се разкарвам в студа нали!?и колкото до другото плаща всичко в заведенията и дори до преди няколко месеца ми плащаше сметката на тела но че ми иска пари иска ми но все пак и тряа му помагам де!но въпроса е дали изобщо тряа се занимавам с него след като не му дреме дали съм здрава или не!и предпочита приятелите си пред мен!хубаво нека да си бъде с тях но аз неискам да съм с тях също а искам просто да сме с него сами!а той иска да е с приятелите си докато сме заедно и обратното!което е нешо май като оправдание да не се разделя с тях!както и да е!а и както днес примерно - ако нямаше да ходи на кафе с един негов фр едва ли щеше да дойде на време и то само за да ме вземе да ходя с тях на кафе...сами преценете!