боже абе хора не съм била просто настинала а цял ден съм повръщала и адски много ме болеше глава!да бях настинала но преди няколко дни и той също беше болен но аз не се поколебах да го гледам и да му давам лекарствата и да му меря температурата!а след като знаеше колко ми е зле на мен реши че няма нужда да идва за да може да си играе на PlayStation3 а аз да се разкарвам в студа нали!?и колкото до другото плаща всичко в заведенията и дори до преди няколко месеца ми плащаше сметката на тела но че ми иска пари иска ми но все пак и тряа му помагам де!но въпроса е дали изобщо тряа се занимавам с него след като не му дреме дали съм здрава или не!и предпочита приятелите си пред мен!хубаво нека да си бъде с тях но аз неискам да съм с тях също а искам просто да сме с него сами!а той иска да е с приятелите си докато сме заедно и обратното!което е нешо май като оправдание да не се разделя с тях!както и да е!а и както днес примерно - ако нямаше да ходи на кафе с един негов фр едва ли щеше да дойде на време и то само за да ме вземе да ходя с тях на кафе...сами преценете!