- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо шантаво...
Какъв оптимизъм бе.. То на мен ми лъха на отчаяние.. Нещо в стил "Ако никой не ме хареса и не си намеря половинка, аре ти да си ми резервата".Първоначално написано от bai-brother
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
много е мило 4е сте си обещали такова нещо,ама според мен е неосъществимо
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Дотогава ще сте си намерили половинки и дори ще ги обикнете повече, отколкото се обичате сега.Не си мисли, че ти или той би го изпълнил това!Не се заблуждавай!
Не смятам, че е соъществимо или много умно. Ако се разделите, значи ще има нещо, което ще ви пречи да сте заедно и същото нещо ще ви пречи и да сте женени, нали така![]()
мисля...мисля..мисля...мисля не мисля...![]()
ем...безсмислено е да обсъждаме тфа...няма да стане то се знае...просто го е казал на майтап
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
Хмм..... хитро еПървоначално написано от Plamenchetooo``
![]()
Fuck It !! No More Mr. Nice Guy !!!
Първоначално написано от koalka
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
az puk mislq 4e i 2te ne mojem da mislim v kraina smetka![]()
Ъмм.. аз имам идея-допълнение.. Тряа с всяко гадже да си обещавате тфа и кат станеш на 30 дет те върже там.. Недей тей - един,много по-трудну е.... Давай с резерви.. пък кой знай..може да имаш богат избор след време...![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Spored men pyk e po detinski naivno, no i sladko i milo.. Mai samo az podkrepqm ot vsi4ki tuk... Jalko...![]()
...I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it...
Интересно обещание![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хахахахахахахахахаххахаах ахаахахахахахаа
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СЛЕД хахахахахахахах 30 хахахах години
ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ БЕ ХХАХАХАХАХХАХАХАХ ЕГАТИ ОТКАЧАЛКИТЕ ХАХАХАХАХАХАХАХАХ
You think it's cool and all is fine
Now is the day when you pay, this is my time
I feel for you nothing but pain
I am what you will be, you are dying in me
I love you, I hate you, I miss you...
колкото и да не ми се вярва,възможно е.всичко от вас зависи и ви го пожелавам![]()
ами вие тогава ще сте на 45 и повече години,начи първата брачна нощ няма да е много яка.
ще са на не повече от 39....всеп ак не им давам повече от 10 год. на тия двамата
![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.