.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Все още влюбена...

Zdraveite na vs.Zna4i istoriqta mi e malko dulga,no 6te se opitam da vi razkaja nai-vajnoto.Mislq 4e o6te imam nqkakvi 4uvstva kum edno mom4e,probelma e 4e toi e na 15 ,a az sam na 17.S nego sme ot razli4ni gradove,no re6ihme da opitame.I otna4aloto toi me izluga 4e e na 17 nz za6to.O6te ot samoto na4alo use6tah 4e ima ne6to gnilo,i postoqnno se sumnqvah v nego.I taka uj hodihme nqkade 3 sedmici i az re6ih 4e nqma smisal,4e nqma da izdurja Toi mi kazva6e 4e me obi4a,kakto i az na nego. Be6e purvoto mom4e,na koeto kazah ''obi4am te ''.No re6ih edin den i mu napravih nomer.No toi ne razbra.Na4i pomolih moq mn dobra fr da go pita dali v momenta si ima gadje,dali q obi4a.(demek za men,za da vidq toi dali 6te kaje ne6to)I 4ak togava razbrah 4e toi e tur4in,4e e na 15 i taka. Razbrah 4e nqmame bude6te,i stava o6te po-slojno.No sega sled 1 mesec,se ubejdavam 4e ne moga bez nego Molq vi daite si mnenieto!

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    шамандура си....кво мнение да ти дадем не разбирам...нямате бъдеще според мене...ако това питаш...комплексар...казва че е по голям и лъже наред...заебавай го
    И слеващия път пиши на кирилица ,мамка му
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Според мен трябва да го потърсиш и да пробвате отново.Излъгал те е,защото си е мислил,че ако ти каже,че е по-малък от теб,ти няма да се занимаваш с него.И аз на негово място бих постъпила така(даже преди често лъжех за годините си).А това,че е турчин,не би трябвало да те притеснява - и турците са хора.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Quasar
    шамандура си....кво мнение да ти дадем не разбирам...нямате бъдеще според мене...ако това питаш...комплексар...казва че е по голям и лъже наред...заебавай го
    И слеващия път пиши на кирилица ,мамка му
    И ако може само да не ме обиждаш.Е все пак ти благодаря за мнението.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Има ли желание, има и начин. 3 седмици не са много.Не можеш да заобичаш някого толкова много,че да не можеш без него.Щом сте от ралзични градове значисте се виждали и рядко.КАзваш че не си му вярвала много много.Ами тогава какво си правила с човек,на който нямаш доверие?на 17 си,не си малка да не знаеш какво да правиш.Кажи си,че ще го забравиш и точка.Ще намериш по-добър,по-хубав, по по по от него...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Според мен трябва да го потърсиш и да пробвате отново.Излъгал те е,защото си е мислил,че ако ти каже,че е по-малък от теб,ти няма да се занимаваш с него.И аз на негово място бих постъпила така(даже преди често лъжех за годините си).А това,че е турчин,не би трябвало да те притеснява - и турците са хора.
    Да знам 4е и те са хора.Благодаря ти,4е си даде мнението.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    под "шамандура" не вкарвам нищо обидно...ползвам го като "залюхан","наивен"
    А тук факта за който съм се лепнал е не че сте отразлични градове или че е турчин а че лъже яко...уж те обича а не е искрен (омг за 2 седмици се заобичали нашите...) нещо работата мноо намирисва...на всичкото отгоре вика че бил свободен....
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Има ли желание, има и начин. 3 седмици не са много.Не можеш да заобичаш някого толкова много,че да не можеш без него.Щом сте от ралзични градове значисте се виждали и рядко.КАзваш че не си му вярвала много много.Ами тогава какво си правила с човек,на който нямаш доверие?на 17 си,не си малка да не знаеш какво да правиш.Кажи си,че ще го забравиш и точка.Ще намериш по-добър,по-хубав, по по по от него...
    Ами незнам дали ще намеря друг.Дали въоб6те да търся.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Quasar
    под "шамандура" не вкарвам нищо обидно...ползвам го като "залюхан","наивен"
    А тук факта за който съм се лепнал е не че сте отразлични градове или че е турчин а че лъже яко...уж те обича а не е искрен (омг за 2 седмици се заобичали нашите...) нещо работата мноо намирисва...на всичкото отгоре вика че бил свободен....
    Ok разбрах те.

Град
    София
    щом толкова неможеш без него кво значение има дали е турчин и на колко е години.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    [quote="Ice_Power"]щом толкова неможеш без него кво значение има дали е турчин и на колко е години.[/quote Той е на 15 а ме излъга 4е е на 17

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Той сам ще те намери а и си само на 17..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Той сам ще те намери а и си само на 17..
    Благодаря ти много,все се надявам,а ми писна да съм сама.

Град
    София
    да ама ако нете беше излъгал нямаше да го харесаш нали?понякога може лъжата да е за добро

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Power
    да ама ако нете беше излъгал нямаше да го харесаш нали?понякога може лъжата да е за добро
    Maй е то4но така

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

относно кирилица

И извинявайте 4е не съм писала на кирилица.Но съм много зле и наистина имам нужда от мненията ви.

Град
    kadeto iskam
    Постъпила си много глупаво!
    1-во защото си пратила своя приятелка да разпитва за твоето гадже...! Ти от ХЕИ ли си
    2-ро. Ккаво от това че е на 15? Ти като си на 17 дане би да си по умна или по опитна, особено след твоите глупави постъпки....
    3-то Тва че е турчин въобще не е от значение, щом уж си го обичала дори и да е арабин не би трябвало да ти пречи, ама явно не си го обичала....
    и 4-то как реши пък че нямате бъдеще?.. от какво си извади тия изводи? Помисли малко и разбери че сама си усложняваш живота

Мега фен Аватара на koalka
    Не ти е казал и е бил прав, защото, ако знаеше щеше да имаш предрасъдъци и никога нямаше да тръгнеш с него... Просто се е страхувал, че няма да му обърнеш внимание.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от sentient_
    Постъпила си много глупаво!
    1-во защото си пратила своя приятелка да разпитва за твоето гадже...! Ти от ХЕИ ли си
    2-ро. Ккаво от това че е на 15? Ти като си на 17 дане би да си по умна или по опитна, особено след твоите глупави постъпки....
    3-то Тва че е турчин въобще не е от значение, щом уж си го обичала дори и да е арабин не би трябвало да ти пречи, ама явно не си го обичала....
    и 4-то как реши пък че нямате бъдеще?.. от какво си извади тия изводи? Помисли малко и разбери че сама си усложняваш живота
    Не е там въпроса кой е по-умен.Знам 4е постъпих глупаво.И мога да ти кажа 4е още го оби4ам.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не ти е казал и е бил прав, защото, ако знаеше щеше да имаш предрасъдъци и никога нямаше да тръгнеш с него... Просто се е страхувал, че няма да му обърнеш внимание.
    Благодаря ти за мнението,наистина много си права.Аз съм мн тъпа

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Хей, 2 години нищо не са... И тва, че е турчин няма някакво голямо значение... Ама тва че го обичаш, виж, това вече има голямо значение... Така че спокс... Излъгал те е от страх, че ще го отрежеш заради това... Ама ти не би го направила дори и да ти беше казал истината, нали?
    Всеки понякога лъже... И трябва да се научим да прощаваме...
    Айде! Бъдете щастливи!
    The reasons of love... <3

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Хей, 2 години нищо не са... И тва, че е турчин няма някакво голямо значение... Ама тва че го обичаш, виж, това вече има голямо значение... Така че спокс... Излъгал те е от страх, че ще го отрежеш заради това... Ама ти не би го направила дори и да ти беше казал истината, нали?
    Всеки понякога лъже... И трябва да се научим да прощаваме...
    Айде! Бъдете щастливи!
    Aми незнам,но мн мразя да ме лъжат.И мн трудно прощавам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си