- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все още влюбена...
Zdraveite na vs.Zna4i istoriqta mi e malko dulga,no 6te se opitam da vi razkaja nai-vajnoto.Mislq 4e o6te imam nqkakvi 4uvstva kum edno mom4e,probelma e 4e toi e na 15 ,a az sam na 17.S nego sme ot razli4ni gradove,no re6ihme da opitame.I otna4aloto toi me izluga 4e e na 17 nz za6to.O6te ot samoto na4alo use6tah 4e ima ne6to gnilo,i postoqnno se sumnqvah v nego.I taka uj hodihme nqkade 3 sedmici i az re6ih 4e nqma smisal,4e nqma da izdurjaToi mi kazva6e 4e me obi4a,kakto i az na nego.
Be6e purvoto mom4e,na koeto kazah ''obi4am te ''.No re6ih edin den i mu napravih nomer.No toi ne razbra.Na4i pomolih moq mn dobra fr da go pita dali v momenta si ima gadje,dali q obi4a.(demek za men,za da vidq toi dali 6te kaje ne6to)I 4ak togava razbrah 4e toi e tur4in,4e e na 15 i taka. Razbrah 4e nqmame bude6te,i stava o6te po-slojno.No sega sled 1 mesec,se ubejdavam 4e ne moga bez nego
Molq vi daite si mnenieto!
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
шамандура си....кво мнение да ти дадем не разбирам...нямате бъдеще според мене...ако това питаш...комплексар...казва че е по голям и лъже наред...заебавай го
И слеващия път пиши на кирилица ,мамка му![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Според мен трябва да го потърсиш и да пробвате отново.Излъгал те е,защото си е мислил,че ако ти каже,че е по-малък от теб,ти няма да се занимаваш с него.И аз на негово място бих постъпила така(даже преди често лъжех за годините си).А това,че е турчин,не би трябвало да те притеснява - и турците са хора.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И ако може само да не ме обиждаш.Е все пак ти благодаря за мнението.Първоначално написано от Quasar
Има ли желание, има и начин. 3 седмици не са много.Не можеш да заобичаш някого толкова много,че да не можеш без него.Щом сте от ралзични градове значисте се виждали и рядко.КАзваш че не си му вярвала много много.Ами тогава какво си правила с човек,на който нямаш доверие?на 17 си,не си малка да не знаеш какво да правиш.Кажи си,че ще го забравиш и точка.Ще намериш по-добър,по-хубав, по по по от него...
Да знам 4е и те са хора.Благодаря ти,4е си даде мнението.Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
под "шамандура" не вкарвам нищо обидно...ползвам го като "залюхан","наивен"
А тук факта за който съм се лепнал е не че сте отразлични градове или че е турчин а че лъже яко...уж те обича а не е искрен (омг за 2 седмици се заобичали нашите...) нещо работата мноо намирисва...на всичкото отгоре вика че бил свободен....
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Ами незнам дали ще намеря друг.Дали въоб6те да търся.Първоначално написано от Kisses{P}
Ok разбрах те.Първоначално написано от Quasar
щом толкова неможеш без него кво значение има дали е турчин и на колко е години.
[quote="Ice_Power"]щом толкова неможеш без него кво значение има дали е турчин и на колко е години.[/quote Той е на 15 а ме излъга 4е е на 17![]()
Благодаря ти много,все се надявам,а ми писна да съм сама.Първоначално написано от Kisses{P}
![]()
да ама ако нете беше излъгал нямаше да го харесаш нали?понякога може лъжата да е за добро
Maй е то4но такаПървоначално написано от Ice_Power
![]()
И извинявайте 4е не съм писала на кирилица.Но съм много зле и наистина имам нужда от мненията ви.
Постъпила си много глупаво!
1-во защото си пратила своя приятелка да разпитва за твоето гадже...! Ти от ХЕИ ли си
2-ро. Ккаво от това че е на 15? Ти като си на 17 дане би да си по умна или по опитна, особено след твоите глупави постъпки....
3-то Тва че е турчин въобще не е от значение, щом уж си го обичала дори и да е арабин не би трябвало да ти пречи, ама явно не си го обичала....
и 4-то как реши пък че нямате бъдеще?.. от какво си извади тия изводи? Помисли малко и разбери че сама си усложняваш живота
Не ти е казал и е бил прав, защото, ако знаеше щеше да имаш предрасъдъци и никога нямаше да тръгнеш с него...Просто се е страхувал, че няма да му обърнеш внимание.
Не е там въпроса кой е по-умен.Знам 4е постъпих глупаво.И мога да ти кажа 4е още го оби4ам.Първоначално написано от sentient_
Благодаря ти за мнението,наистина много си права.Аз съм мн тъпаПървоначално написано от koalka
![]()
Хей, 2 години нищо не са... И тва, че е турчин няма някакво голямо значение... Ама тва че го обичаш, виж, това вече има голямо значение... Така че спокс... Излъгал те е от страх, че ще го отрежеш заради това... Ама ти не би го направила дори и да ти беше казал истината, нали?![]()
Всеки понякога лъже... И трябва да се научим да прощаваме...
Айде! Бъдете щастливи!![]()
Aми незнам,но мн мразя да ме лъжат.И мн трудно прощавам.Първоначално написано от yuyuto
![]()