- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещо шантаво...
Какво мислите за това:с приятеля ми си обещахме,че ако се разделим,но не си намерим друга половинка до 30 години да се омъжим един за друг (не че вярвам че ще стане) ама все пак...???
Това, което не ме убива ме прави по-силна....
Леле колко съм пиян....
Хъх...доста ....ъъъъх..."оптимистично"...![]()
Dele pra6tite ot akal prosto!!!!!!!!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Е то бива оптимизъм ама това ващо е направо за гинес.![]()
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Хахах-сладко е...И възможно, зависи от вас.
Не вярвам.![]()
Тъпо ми звучи това "обещахме си"...![]()
Вие не знаете дали ще сте живи след 30 години, пък какво остава за другото, не знаеш как ще ти се стече живота...
ТОва имах предвид и аз ама защо трябваше да им го кажеш тъй директноПървоначално написано от koalka
![]()
мале и азПървоначално написано от suantito
![]()
Животът е адът описан в Библията!
zaebiii i azПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
На колко ракии бяхте?![]()
![]()
Хах... ние с една моя приятелка сме си направили подобно обещание, но сме си дали по-дълъг срок![]()
И все пак... с гадже да си обещаете такова нещо е тъпо.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
да кажеш на сегашния ,че ще се омъжиш за него след 30 год...ако бях аз веднага лепим шамара и шута в задника![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kvi sa tezi obe6tania????? 4e ako edinia se e ojenil/omajil kato stane na 30 g 6te se razvede zaradi obe6tanoto li?????
![]()
здравейте
хахахахахахахахахахахахах ахахахахахах по-полека бее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
i az...makar da ne piqПървоначално написано от suantito
![]()
![]()
...nazdrave brato
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
tva eee super typo neshto ... moq pr-ka si obeshta s bivshiq i na bala v 13 klas da sa zaedno a sega ne mogat da se gledat ise mrazqt super mn... taaa tva sa pylni prostotii spored men
хх ми то след 30 години не се знае дали ще сте на един и същи контитентзащо давате невъзможни обещания?
Az pyk dadoh takova obe6tanie na nai-dobriq mi priqtel,samo 4e do 40 godini...i to ne za drugo ami da ne umrem sami..i tova izglejda po-vyzmojno ot va6eto maiNo vse pak -"impossible is nothing"-nikoga ne znae6,moje i da se ojenite...dano
![]()
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Сладко звучи,но не вярвам,че и двамата ще си изпълните обещанията.Ще мине много време,може пътищата ви да се разделят.Такива обещания са...малко нереалистични.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
мда е..и ние с един приятел сме се разбрали,ако до 40 не сме женени да се вземем .. ама малко вероятно....а с бив6е гадже .. НИКОГА!![]()
relaxtake it easy ;}{}