.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Град
    ~~~В света на предателите~~~

Скучно ма пишете..

Хора я кажете как гледате на чалгари а вие чалгарчета как гледате на метъли казвайте
    Трудно е да скъсаш корабно въже,
    но още по-трудно е да разбереш
    истината за едно момче....

Град
    ПрИ Теб
    Ami az slu6am predimno 4alga....ami vseki ima prao na izbor kakav stil muzika da slu6a.Sa6to taka imam mn fr metalisti mn gotini hora sa!!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Предчувствам,че темата ти,ще породи доста конфликти м/у почитателите на различната музика.Та общо взето,всеки сам избира,какво да слуша и по какъв начин да си прави кефа.

Едни се радват на метала,други на чалгата,трети на хауса,четвърти на попа и така до безкрай...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    София
    Мисля, че значението на определението "чалгар" е доста размито. Мисля, че тези, които виждат хората не като личности, а като стилове музика и марки на дрехи... са жалки.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Голям фен
    Как искаш да гледам на един метъл ? Еми като на човешко същество.. какво не му е наред стила на музиката ли ?! Ок с това ще се оправим стига да има акъл в главата за други теми всичко ще е наред

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Оф ай вече сменете малко стиловете! писна ми да гледам 'чалга' и 'метъл' ... измислете нещо с друг стил, тези не са единсвени!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    На който квото му харесва тва ще слуша...Музиката не прави хората различни .. На мене лично ми харесва повече метъла ... но всеки сам избира.. Не мога да кажа че някой баладки от фолк изпълнителките не ми харесват.Както казва приятела ми: " Няма лоша музика,има лоша песен"
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Taка: ....

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Emi az slu6am 4alga a kak gledam na metali...mi na dosta ot tqh s prenebrejenie (ni6to li4no)

Аз съм метълка ... тоест слушам предимно метъл, но харесвам всичко останало без члга ( нищо лично). Значи аз не съдя по хората по това каква музика харесват и се разбирам много добре и с чалгаджии, и с метъли и всякакви. Не се караме за нещо с някого, не се бием и така ...
    Memento moriendum esse!

emi az slusham malk0 chalga . metyl ne slusham ... nai mnogo sym zaribena po hard techn0 d0ri zaribih maika mi da slu6a hard techno xhayxha
    ina4e naistina tova si e vypros na vkus i predpo4itanie kym muziakta .. teq deleniq sa mn typi "4algari" i "metyli" .. ;]
    i`m BusY .y0u arE UglY . HaVe a NicE daY

11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си