- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За първият път
Ами значи приятелката ми е детствена и искам първият й път да е
незабравим , някакви съвети как това да стане ? На тъмно/светло , в нас / на купон и т.н ?
Бъдещето принадлежи на онези, които вярват в красотата на мечтите си.
Полумра и 100% не на КУПОН по голяма тъпотия няма...само 2мата да сте си да не се притеснява и зделай нещо романтично...дано не си дебил и да попиташ какво...
У вас у тях където и е по удобно съобразявай се тя как го иска и така ако стане по нейната ще и харесааз ти препорачвам лично мое мнение да сте си само двамата у вас на някоя хубава музичка с повече любовна игра бавно и нежно
![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Ами попитаи я за мястото-където тя иска(то като доиде не пита..ама..).Целта е да я предразположиш..целуваи я,гали я...нз ти трябва да знеш какво обича приятелката ти(щом до секс стигате).Направи така,че да е максималко възбудена,и като стигнете до същинската част-бъди мн внимателен и нежен..
Аа..и един съвет-купи си презервативи..мн станаха тия на които "не са им удобни" и после момичетата само се шашкат за глупости.![]()
Ае успех и умната![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ми.. то трябва да ти доиде от вътре и така ще е най-хубаво и за двамата.
Пренебрегни себе си и гледай на нея да и е хубаво.
Не искай да ти прави свирка тогава, защото ще и е много гадно, предполагам не е правила, щом е девствена, знам ли..
Гледай да и е приятно, мисли за нея и гледай реакциите и, не оставяй да прави нещо, което мислиш, че може и да не знае как.
Не и говори мърсотии, защото ще се притесни, говори и миличко, все едно е най добрата принцеска на света, прави и много комплименти, предразполагай я максимално, прави така, че да не станат нещата бързо, а бавничко и неболезнено ( тук е друг въпрос дали ти си опитен )
На тъмничко май ще е по добре, тъй като сигурно ще се притеснява ( лично мнение ) но не макс тъмно да не виждаш, туко виж си объркал.. дупката,а тогаава лошо
Някаква бавничка музика, или лично аз не харесвам такава, примерно пусни някаква денс хубава музичка от тия модните сега, бе да е приятно, трябва да си малоумен, за да не можеш да прецениш тези прости неща.
Когато дойде мига в който ще трябва да го вкарваш, прави го ужасно бавно и внимателно, усещай тя какво чувства, гледай я и то ще си стане, няма да е първата, няма да е послената която я боли
След като свършиш В ПРЕЗЕРВАТИВА я гушни!
Кажи, че я обичаш ( предполагам се обичате, щом ти се е доверила да я отваряш), гушкаите се така 3-4 минутки и и кажи да ходите да се измиете, ако ти откаже ( може и да е вероятно, може да се срамува от тялото си което го има и при момичета, които имат перф. тяло ) не и се сърди, а отиди изкъпи се и си я гушкай и си говорете, вече вие си знаете
Късмет.
Oyy v nikav slu4ai na kupon.Planirai go mn vnimatelno.Saobrazi se s neinoto mnenie vse pak na neq 6te i e za 1-vi pat.Sazdai romanti4na obstanovka,za da moje6 da q predrapoloji6 da se otpusne.NE PROPUSKAI lubovnata igra mn e vajna.Vazbudi q maximalno da bade dobre ovlajnena i deistvai.BADI MN VNIMATELEN PRI SAMIQ POLOV AKT.Deistvai spokoino imai tarpenie i vsi4ko 6te bade OK.Ae uspeh....i dano vsi4ko da mine super!!!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
И мечо пух си каза думата![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
Xexe za moito li me4ence staaa duma ili...?![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Първоначално написано от Цеци Пенев
Чудесен коментар по темата.Де да бяха всички с твоите разбирания...![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Xaxaxa e to me4o Puh ako ne si kaje dumata koi dr?![]()
абеееее фани я за косата
тресни я на леглото и кажи
"отваряй краката ма оФцоооо"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пусни хард метъл ииииии си го завсри със всичките и дупки
оо незабравимо..
като се замисля, че има и такива хора ми става гадничкоПървоначално написано от ~egoistiC
![]()
ceci penev, kato ti pro4etoh posta 4ak me hvana qd 4e ti ne si mi bil p1rviq![]()
samo da dobavq - 1)neka da se slu4i taka , 4e da nqmate ograni4eniq vyv vremeto , da nqma koi da vi prekysne i koi da zvyni na vratat i po telefona ... dori sega mrazq da me prekysvat i .. nqkaksi mi minava trypkata kaot se naloji da digam telefonПървоначално написано от Цеци Пенев
2)a za svetlinata - moje bi 6te se pritenqva , ako ne na napylno svetlo - probvaite prez no6tata samo na svetlinata ot kompa ili tv-to ti - pitqi q dali i haresva , za6toto hem ne e mn tyno i 6te moje da se vijdate , bez da byrka6 dupkitehem tq nqma da se pritenqva ot tqloto si
3)gledai q v o4ite
4) svyr6i v prezervativa , izvyn neq i psole zaedno go proverete , za da ne se filmira i stresira o6te na 1q si pyt , predi da sv go pogledni za malko za da e napylno sigurna
kysmet![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
...и за всеки случай да подчертая за твое улеснение да сте сами...верно , че е блиско до акъла ма знам ли те![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Гледай сега бе пич ти квото и да направиш то тя ще го помни завинаги това сомо по себеси значи че ще бъде един незабравим миг от живота и.А иначе гледай да си по мил щото после ще има да разправя на следващите гаджета колко нищо не е ставало от първия и обаче не трябво и да си много мил щото може да се залепи за тебе и кво дати кажа не мога де те мисля трябва да си го измислиш сам
заведи я на бунището и я обладай, няма да го забрави![]()
Удри, Пешо, сиренье без леп!
абе, като те слушам и ти не си мн опитен, щом нас питашако е нагласено и не е естествено, кел файда... ебати тъпнята
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Аз не съм пък съгласна. Най-малкото ще се обидя, ако той иска да се мием след секс. Ако не сме се омазали със сперма, няма причина да го правя. Моят първи път беше на фона на тенис турнир, не ми каза, че ме обича или нещо от сорта, направих му свирка и пак си мисля, че беше готин :P
Че ще е незабравим със сигурност, но дали ще и бъде приятно зависи от теб, не може да очакваш, че ще и бъде 100% хубаво, защото се пак ще и е много притеснено и първия път е малко странно, но споко. Според мен най-подходящоно място е да е вкъщи - НА ЛЕГЛО-поне първия път и да сте 100% сигурни, че няма давлезе мама, тати или някой друг, за да се отпуснете и работата ще стане. Ае, успех!
Виж сега наи-важното е тя да е спокоина пък и ти .. за целта трябва да сте само двамата ако трябва я заведи на хотел и т.н стараи се всичко да е супер .. квото и да правиш тя никога няма да забрави първият и ..не очакваи от нея първия път да и е някво супер готино .. бъди много внимателен защото ще я боли .. квото и да си говорим ще я боли затова бъди много внимателен и нежен .. тва е .. нъли знаеш че всичко което правиш на жена трябва да го правиш нежно и внимателно .. освен някои по здравичак секс де .. но тои ще е доста след първия и път пък и там трябва да не си като некав невиждал жена дивак .. аиде Успех
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Аз съмщп съм девствен и мсиля , ч емога дапомогна . Занчи в ниаккъв случай да не е на купон ама в никакъв ! Предполагма у вас ще стане това и пусни отпускаща музика предлагам "Enigma - Gravity of love" дръпни пердетата , но нека не е тмно като в пещ и от там нататък мсиял знаеш аккво седна любован игра и самия секс ...
super 4ak mi se priiska ti da si mi pyrviqПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
JiVoTyT e PeSeN ,4iItO PrIpEv E SmYrTa