- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- R'n'B records
ai pls daite link ili pyk kajete sq 6to rnb records sa raspadna za kvo 6amara ve4e ne pravi klipove sas 100 kila konsa dreben g i vs dr ...
Готовили сте за довечера ?
Щото са боклуци въобще не трябваше да се появат... И Р&Б не е "Клатете се в ритъм на тъп текст" А Ритъм енд Блус което Е КОРЕНО резлично от " ИСКАМ ДА Е*А ВСИЧКИ ФЕНКИ, ФЕНКИ"
Умряла работа са тея хора...
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Пък Мишо Шамара е по-нисък дори от меееен![]()
(оня ден го установих)мислех си, че е поне мааалко по-висок, пък той съвсем тапа... what3ver..аз само да споделя разочарованието си ^^
![]()
а иначе що може да се разпаднат, 'щото няма кой да ги финансира... то т'ва да не става без пари... Ванко1 не си ли топли **задните части** някъде в нещо с решетки?
Пък и освен това вече кой ги слуша... мина времето на Гумени глави и разните им 'индивидуални певчески кариери'...![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И все пак има льолчовци, които им се кефят.![]()
MNOU SUJALQVAM AMA NE JELAQ DA ME NARI4A6 LIGLA?!?Първоначално написано от гост :)
AZ PUK SI GI SLU6AM I SI ME KEFAT!SE PAK ZNAM 4E NE SUM EDINSTFENATA KOQTO GI SLU6AAA
bg PAR RULLLEZ![]()
т.6 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Nqmam si podpiS!
Ало бг рап и Михо Шамура са 2 коооренно различни нещаПървоначално написано от salamka
Of Dobre t i6 mi kae6 kfo0o da slu6am :PПървоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
Nqmam si podpiS!
puk i ne slu6am samo 6amara slu6am Dreben G ,King Size,Sng,Bate_pe60,x-team,igrata,GGp,Ball face,Grizly,Lady B,X-plisit,Uпсурд iii dr...!
Nqmam si podpiS!
Ииииии смяташ че от гореизброените изпълнители се изгражда цялата хипхоп култура, така ли?![]()
izvinqvai ama az kazah 4e ima i DRRRRR koito slu6am ne sa samo tiq no v momenta za tezi se se6tam![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nqmam si podpiS!
Tfa ne zna4i 4e vie kato ne haresvate RAP 4e i az ne go haresvam![]()
![]()
AZ NE SUM NQKFA METULKA I 6TE NAPRAVQ TAKA 4E METULA DA SI OTIDE
![]()
![]()
![]()
Nqmam si podpiS!
Ама ти си много тъпа. Продължавай да се кефиш на ГГП и си мисли че слушаш рап.Първоначално написано от salamka
МомИче съм!
Пфф немога да повярвам че още се намират хора да слушат тея отрепки![]()
Po Dobre e Ot MeTULa deto vuob6te nqma smisul v nego sam onekfi si tam det si bluskat glavite v stenite!![]()
![]()
![]()
![]()
Nqmam si podpiS!
Аз не слушам метъл ама имам мн фр дето слушат и има мн добри пенички аз пък да ти кажа :P
И аз не слушам метал...целия си съзнателен музикален живот съм слушала само рап...е да преди 6-7 години може и да съм уважила гумени глави... обаче тфа дет ти го слушаш....абе булшит дет са вика.
Обаче това не ми пречи да уважавам метала нали...Тия общества дет не ги разбирам добре...масите ги хейтвам щот са ми сички еднакви..ама мисля,че най-голямо право имам да хуля по псевдорапърчетата кат ей тфа чаве тука
Първоначално написано от Jamalska
повярвай, гаврата ще е по-голяма ако не и казваш нищо![]()
![]()
![]()
Aма аз не се гавря...аз сипвам за ядене.Първоначално написано от oTPoBHa
Иначе да...в света на заблудените...
Абе кфо като излезне некой с различно мнение и веднага го храните!е сорка ама секи си има мнение R'n'B рекърдс руууууулзззз!!!!!!!изобщо не ме ебе кои кфо мисли па камо ли да обсъждате Шамара колко бил висок ПХАХАХАХхахаХахаахаАХА ДОБРЕ ВЕЕЕЕ
по добре да слушаш бг рап отколкото некфа бясна чалгия(преди да ме нападнете и да ми кажете как не сте слушали чалга,не говоря за определени хора а попринцип!пък и некои уж не слушат ама по дискотеките яко кючеци аре аре) и кфо и да слуша бг рап мацката не е казала че само тфа слуша нали?!просто я кефи бе кфо я нападате???
![]()
ЪъЪъЪ да хубаво нападнала ги е ама баси не е нуйно да се храните сеш се?шот е тъпо секи си има различно мнение и как ти се нервиш че е нападнала метълите така и аз се нервя че нападате R'n'B неам нищо против метълите срещу чалгарите имам,ма пак не бих влезнала в некфи спорове за стила на музика![]()
леевия ташак сърби, шааляляляляя..![]()