.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Тема: R'n'B records

R'n'B records

ai pls daite link ili pyk kajete sq 6to rnb records sa raspadna za kvo 6amara ve4e ne pravi klipove sas 100 kila konsa dreben g i vs dr ...
    Готовили сте за довечера ?

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Щото са боклуци въобще не трябваше да се появат... И Р&Б не е "Клатете се в ритъм на тъп текст" А Ритъм енд Блус което Е КОРЕНО резлично от " ИСКАМ ДА Е*А ВСИЧКИ ФЕНКИ, ФЕНКИ"

Фен Аватара на bruteca
    Град
    Ghetto Sofia
    Умряла работа са тея хора...
    There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...

Пък Мишо Шамара е по-нисък дори от меееен
    (оня ден го установих )
    мислех си, че е поне мааалко по-висок, пък той съвсем тапа... what3ver..аз само да споделя разочарованието си ^^

а иначе що може да се разпаднат, 'щото няма кой да ги финансира... то т'ва да не става без пари... Ванко1 не си ли топли **задните части** някъде в нещо с решетки?

Пък и освен това вече кой ги слуша... мина времето на Гумени глави и разните им 'индивидуални певчески кариери'...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Ямбол
    И все пак има льолчовци, които им се кефят.

Град
    Шантав свят :]
    Цитирай Първоначално написано от гост :)
    MNOU SUJALQVAM AMA NE JELAQ DA ME NARI4A6 LIGLA?!?
    AZ PUK SI GI SLU6AM I SI ME KEFAT!SE PAK ZNAM 4E NE SUM EDINSTFENATA KOQTO GI SLU6AAA
    bg PAR RULLLEZ

т.6 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Nqmam si podpiS!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от salamka
    AZ PUK SI GI SLU6AM I SI ME KEFAT!SE PAK ZNAM 4E NE SUM EDINSTFENATA KOQTO GI SLU6AAA
    bg PAR RULLLEZ

т.6 от Правилника!

Ало бг рап и Михо Шамура са 2 коооренно различни неща

Град
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    bg RAP RULLLEZ

т.6 от Правилника!

Ало бг рап и Михо Шамура са 2 коооренно различни неща
    Of Dobre t i6 mi kae6 kfo0o da slu6am :P
    Nqmam si podpiS!

Град
    puk i ne slu6am samo 6amara slu6am Dreben G ,King Size,Sng,Bate_pe60,x-team,igrata,GGp,Ball face,Grizly,Lady B,X-plisit,Uпсурд iii dr...!
    Nqmam si podpiS!

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Ииииии смяташ че от гореизброените изпълнители се изгражда цялата хипхоп култура, така ли?

Град
    izvinqvai ama az kazah 4e ima i DRRRRR koito slu6am ne sa samo tiq no v momenta za tezi se se6tam
    Nqmam si podpiS!

Град
    Tfa ne zna4i 4e vie kato ne haresvate RAP 4e i az ne go haresvam AZ NE SUM NQKFA METULKA I 6TE NAPRAVQ TAKA 4E METULA DA SI OTIDE
    Nqmam si podpiS!

Tfa ne zna4i 4e vie kato ne haresvate RAP 4e i az ne go haresvam AZ NE SUM NQKFA METULKA I 6TE NAPRAVQ TAKA 4E METULA DA SI OTIDE
    Ама ти си много тъпа. Продължавай да се кефиш на ГГП и си мисли че слушаш рап.
    МомИче съм!

Пфф немога да повярвам че още се намират хора да слушат тея отрепки

Град
    Po Dobre e Ot MeTULa deto vuob6te nqma smisul v nego sam onekfi si tam det si bluskat glavite v stenite!
    Nqmam si podpiS!

Аз не слушам метъл ама имам мн фр дето слушат и има мн добри пенички аз пък да ти кажа :P

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    И аз не слушам метал...целия си съзнателен музикален живот съм слушала само рап...е да преди 6-7 години може и да съм уважила гумени глави... обаче тфа дет ти го слушаш....абе булшит дет са вика.
    Обаче това не ми пречи да уважавам метала нали...Тия общества дет не ги разбирам добре...масите ги хейтвам щот са ми сички еднакви..ама мисля,че най-голямо право имам да хуля по псевдорапърчетата кат ей тфа чаве тука

И аз не слушам метал...целия си съзнателен музикален живот съм слушала само рап...е да преди 6-7 години може и да съм уважила гумени глави... обаче тфа дет ти го слушаш....абе булшит дет са вика.
    Обаче това не ми пречи да уважавам метала нали...Тия общества дет не ги разбирам добре...масите ги хейтвам щот са ми сички еднакви..ама мисля,че най-голямо право имам да хуля по псевдорапърчетата кат ей тфа чаве тука

повярвай, гаврата ще е по-голяма ако не и казваш нищо

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa

повярвай, гаврата ще е по-голяма ако не и казваш нищо
    Aма аз не се гавря...аз сипвам за ядене.
    Иначе да...в света на заблудените...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Абе кфо като излезне некой с различно мнение и веднага го храните!е сорка ама секи си има мнение R'n'B рекърдс руууууулзззз!!!!!!! изобщо не ме ебе кои кфо мисли па камо ли да обсъждате Шамара колко бил висок ПХАХАХАХхахаХахаахаАХА ДОБРЕ ВЕЕЕЕ по добре да слушаш бг рап отколкото некфа бясна чалгия(преди да ме нападнете и да ми кажете как не сте слушали чалга,не говоря за определени хора а попринцип!пък и некои уж не слушат ама по дискотеките яко кючеци аре аре) и кфо и да слуша бг рап мацката не е казала че само тфа слуша нали?!просто я кефи бе кфо я нападате???

Хаха ама тя веднага нападна металите нали? Аз си го казах и в предния пост...нищо за р'н'б рекърдс не съм казала, казах за ГГП. Ще я нападам колко си искам. Аз съм хейтърка и ми е кеф!
    МомИче съм!

ЪъЪъЪ да хубаво нападнала ги е ама баси не е нуйно да се храните сеш се?шот е тъпо секи си има различно мнение и как ти се нервиш че е нападнала метълите така и аз се нервя че нападате R'n'B неам нищо против метълите срещу чалгарите имам,ма пак не бих влезнала в некфи спорове за стила на музика

Абеее уважавам на всеки мнението, ама тая малката много си го налага. Слушайте квото си искате, мене не ме е*е просто реших да хейтвам малко, ОК?
    МомИче съм!

OK

по тая логика треа да почна да храна Джамалска.. ама момичето си разбира а не е лейм като ония двете дет ти разпраяха за бг хипхопа да ми говорат тука..

леевия ташак сърби, шааляляляляя..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си