работата е там, че повечето дори не са слушали нещо повече като български хипхоп и затова си мислят, че шамара е ЕДИНСТВЕНИЯ който прави такава музика.. (не ме разбирайте буквално) .. и са принудени да я слушат. хората просто искат да слушат рап, ама просто не знаят какво да слушат. неориентирани са и са заслепени от бляскавите изяви на господин мишо шамара, че как, "нали той е единствения който пее рап на български".. е не! отмина тва време. ама те не са го разбрали хората, бе прости кво да ги праиш. и слушат ли, слушат мишо шамара.. ъъ..ъъ.. арендби рекърдс.. ъъъъъъъъъ.. и колкото повече слушат, толкова повече се филмират и започва онова чудене като някой им каже нещо повече за хипхоп културата тва онова.. първо си казват баааааааси невероятното тоя тука ми говори за някфи сдухльовци дет и не могат да стъпят на малкия пръст на шамара. и се мислят за рапери.. ъъ. Уж. Тези хора просто не знаят за какво говорим. сички им пишат за култура, хранят шамара и аренбитата, а онея същевременно се питат е баси майката къв е тоа хипхоп за който тия ни говорат е!? .. чуйте истински хипхоп, хипхоп, в който се пее за нещата от живота, за приятелите и за хубавите моменти. чуйте истините и верните фрази, които се пеят. а не вижте колко путки съм изчукал майна,майна. после направете сравнението и тогава кажете наистина кое повече ви харесва. Ако и тогава продължавате да говорите че шамара рулз, начи верно тряя да сте някакви ЗАБЛУДЕНИ без сякъв вкус !
За ориентир уош, йоко, фарс, нокаут, дрс+, сенсей, дрс без плюс, ндое, насти, марио, зафиров (и подписа ми даже) и кой ли още не.. интересно ми е дали ще ви хареса ако чуете тези изпълнители и ще може ли вобще да има база за сравнение между това което вие слушате и това, което наистина е хипхопа!?